Omdömen

2.2
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
21 dec 2023

Sämsta skolan i Uppsala

Jätte dålig skola. Jag gick här från åk 4-5 och lärarna gjorde inte mig lika trygga som på andra skolor och de flesta lärarna vet knappt vad de pratar om. Min musik lärare var sämst på musik och jag som var 10 år då skulle till och med vara en bättre lärare, vikarierna suger också och skolmaten är helt okej jämfört med andra skolor men de kollar knappt på proven när de ger betyg, jag fick typ det bästa provresultatet på flera ämnen men fortfarande så fick jag "Godkänt" i många ämnen jag var bra i och mina kompisar som hade sämre betyg fick "Mer godkänt"? Vad är det för logik? Det är tydligen att lärarna har favorit elever och inte gillade mig. Eleverna där var också förstörare som förstörde toaletterna och väggarna och eleverna slog varandra på rasterna och lärarna bryr sig inte, det var inte roligt och lärarna säger inte heller vad jag kan förbättra för att höja mitt betyg. Jag har bytt skola nu och känner mig mycket gladare och mer effektiv och tryggare, att byta skola var det bästa jag hade gjort i mitt liv.
Börja här om du vill bli ihjälslagen och få dåliga betyg
Föredetta elev
15 jun 2023

Sverkerskolan

Perfekt lekplats, perfekta lärare helt enkelt en av dem bästa i Uppsala
Annat
25 maj 2023

dåligt

Många blir slagna där, sämsta reglerna i hela världen, börja här om du vill bli slagen ihjäl
Annat
2 feb 2023

Rekommenderar inte skolan!! Börja inte där

Jag gick här förut och rektorn för högstadiet behandlar alla elever olika. Alla blir dåligt behandlade och man vet inte vad man ska göra för att nå bra betyg. Lärarna bryr sig inte om eleverna. Dom låter elever bli mobbade. Lärarna kollar på eleverna på ett konstigt sätt.
Elev
14 jan 2022

Gå inte här!

Skolan är hemsk. Elever blir nedslagna och ingen på skolan tar tag i det.
Elev
13 jan 2022

Snäll elev

Bra skola för att lärarna är snälla och roliga. På många av lektionerna får man göra roliga saker som att t.ex. köra kahoot och man får diskutera mycket med dom man sitter med. Men från 7:an-9:an så har man typ bara en längre rast. Det är även jobbig attityd mellan elever och det är ofta bråk.
Annat
14 apr 2021

salam

till en början tänkte man att det var bra men sedan kom man till verkligheten och fatta att den var hemsk. inga mobiler under hela dagen, dålig mat och väldigt udda. skumma elever och man blir väldigt lätt mobbad om man inte är "normal". även väldigt dåliga regler som att inga skor inomhus man får även inte lämna skolgården.
Föredetta elev
23 feb 2021

Börja här om du vill bli blåslagen.

Sämsta skolan jag har slutat där både mobbning slagsmål. En dag så kom jag hem med ett blåmärke på kinden. Man kan inte vara trygg där. Tipsar inte denna skola.
Elev
29 sep 2020

elev på sverker

jag går själv i denna skola den är klart den sämsta skolan jag har gått på enda anledningen att jag är kvar på skolan är att alla mina kompisar går där. REKOMENDERAR INTE!
Annat
3 apr 2020

Arg kompis

Min bästa vän vill börja på Sverkerskolan och lämna mig. Själv tycker jag att de är de sämsta valet han kan göra eftersom de flesta jag har hört om skolan av elever som går där och tycker den är dålig
Elev
3 mar 2020

Jag rekomenderar inte denna skolan

maten är äcklig
inga mobiler och dåliga regler
Elev
9 jan 2020

Dålig skola vissa får bättre hjälp än andra.

Jag tycker att den inte är så bra för alla som behöver extra hjälp med något ämne får inte det även fast man säger till från början av skolåret. Dem säger inte vad man behöver göra för att få högre betyg i ämnena. Lärarna lägger undan elevernas skoldatorer och material så eleverna inte vet vart det är och sen vet lärarna själv inte för dem har tappat bort det.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen