Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

10 Omdömen

4.8
Utmärkt
10
0
0
0
0

JÄTTEBRA!

4.8
Omdöme skrivet 9 oktober 2019
Omdöme skrivet 9 oktober 2019
Alla är väldigt trevliga och bemötande

Underbar skola

5.0
Omdöme skrivet 9 oktober 2019
Omdöme skrivet 9 oktober 2019
En underbar skola med miljöer som verkligen främjar lärande, lärare som är engagerade och inte bara i undervisningen utan även i eleverna och dess välmående. En skola som var underbar att gå på som elev och en skola som jag som framtida lärare bara kan drömma om att få vara en del av och jobba på.

Älskar den här skolan

5.0
Omdöme skrivet 4 oktober 2019
Omdöme skrivet 4 oktober 2019
Gick i gymnasiet här och TEG får full pott!

Sveriges bästa skola!

5.0
Omdöme skrivet 3 juli 2019
Omdöme skrivet 3 juli 2019
Skolan är i världsklass! Mat av restaurangkök, Sveriges bästa lärare och en otrolig arbetsro och studiefokuserad miljö.

En riktigt bra skola

4.6
Omdöme skrivet 21 juni 2019
Omdöme skrivet 21 juni 2019
Jag tog studenten 2018 och efter mina 3 år på skolan kan jag sammanfatta min upplevelse som väldigt positiv. Nästan alla lärarna är väldigt bra och eleverna är motiverade vilket skapar bra arbetsro och en högre nivå på utbildningen än vad som kanske förväntas. Lokalerna är nya och fina och skolan har verkligen satsat på skolmaten genom att ha flera kockar som gör den på plats och en hög genomsnittlig kostnad för mat per elev gör den supergod 10/10! Skolan som tidigare varit en estetskola är idag för motiverade teknik, sam, ekonomi och naturelever. Helt klart är TEG en bra privatskola som tar undervisningen och allt kring skolan seriöst. Kan starkt rekommendera skolan, dock är det supersöt intagning.

Skolan är superbra!

5.0
Omdöme skrivet 20 juni 2019
Omdöme skrivet 20 juni 2019
Skolan har en bra miljö där lärarna utmanar eleverna. Det ordnas också mycket aktiviteter under hela året där man lär känna andra klasser.

Fantastisk skola

5.0
Omdöme skrivet 12 juni 2019
Omdöme skrivet 12 juni 2019
Täby enskilda har allting en bra skola behöver ha utbildningsmässigt. Bra och trevliga lärare som verkar tycka om sitt yrke, fräscha och välutrustade klassrum, näringsrik och mycket god skolmat, en rektor som för god kommunikation med föräldrar, individanpassade examinationer, genomtänkt studieplan, motiverade elever, arbetsro, blockschema, arbete mot stress och mobbning samt bra kommunikation mellan lärare och elev där information om hur eleven ligger till i kursen presenteras på tydliga sätt. Macbooks till alla elever underlättar undervisningen. Utöver det utbildningsmässiga är stämningen bland eleverna trygg och uppmuntrande vilket gör att jag ser fram emot att gå till skolan varje dag. Passerkort och bemannad reception möjliggör en grundläggande trygghet. Bra kommunikation med Roslagsbanan och busstation i nära skolan. Ordentlig städning varje dag och fräscha toaletter. Det ges många möjligheter att höja sina betyg, och inom vissa ämnen är det mycket lätt för samtliga att uppnå A i jämförelse med andra skolor :) Jag är helnöjd med min skola och rekommenderar den.

En enormt bra gymnasieskola!

5.0
Omdöme skrivet 7 juni 2019
Omdöme skrivet 7 juni 2019
Täby Enskilda Gymnasium är en skola där eleverna tillåts utvecklas på flera sätt. Lärarna är enormt engagerade och brinner för att lära ut vilket gör det intressant och får en vilja lära sig allt mer. Utöver detta så medför den öppna och sociala miljön på skolan en personlig utveckling. Skolan fostrar sina elever till omtänksamma och ansvarstagande individer vilket bidrar till den goda skolandan som kallas ”TEG-andan”. Denna andan medför en trygg stämning där alla tillåts att vara sig själva och där alla kan prata med alla. Täby Enskilda har dessutom en högkvalitativ skolmat av restaurangkvalitet som inte lämnar en hungrig. Såklart finns det även stress och prestationsångest på skolan, men detta är inget som väger ner det positiva omdömet. Ett tips är att gå med i en skolförening då detta sätter guldkant på gymnasietiden med vänner från olika program och årskurser! Som före detta elev kan jag inte annat än att rekommendera Täby Enskilda Gymnasium då det är en fantastiskt bra gymnasieskola som kommer att ge dig en gymnasietid du aldrig vill ska ta slut.

Toppklass och överlägsen

4.6
Omdöme skrivet 7 juni 2019
Omdöme skrivet 7 juni 2019
TEG är en oerhört bra skola med otaliga stjärnor och få fel. Självklart finns det en del stress och prestationsångest (jag gick natur), men det är inget som hindrar mig från att ge skolan högsta betyg. Med lärare i toppklass, lokaler som presterar och en skolmat som hör hemma på restaurang tornar sig TEG över alla andra gymnasieskolor jag känner till. Det bästa med skolan är dock den oförväntat vänliga och respektfulla andan – TEG-andan – som låter en vara sig själv och ha kul även om det man gör kanske anses vara lite weird. Kortfattat är Täby Enskilda Gymnasium den skolan du ska gå på!

Ett RIKTIGT bra val

5.0
Omdöme skrivet 5 juni 2019
Omdöme skrivet 5 juni 2019
Stämningen på skolan är helt fantastisk! Maten är supergod, lärarna extremt duktiga och engagerade, eleverna öppna och glada, lokalerna är mysiga.. ja det e riktigt bra helt enkelt

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Kemistvägen 1, 18379, Täby
08-7322100

Beskrivning

Täby Enskilda Gymnasium - hög trivsel och god undervisning


Täby Enskilda Gymnasium har höga antagningspoäng och alla 5 nationella linjer leder till högskolebehörighet. Gymnasiet är en plats där både elever och lärare ska våga och att det ska vara en plats för tillväxt och trivsel. Mest nämnvärt är skolans nya program “Det Digitala Samhället” en bred estetisk utbildning med samma behörighet som ekonomi- och samhällsprogrammet.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.2
 • Antal elever
  814
 • Antal lärare
  50
 • Antal behöriga lärare
  46
 • Elever per lärare
  16.3
 • Föräldrar med högre utbildning
  81.9%
 • Andel med utländsk bakgrund
  9.0%