Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

21 Omdömen

4.8
Utmärkt
21
0
0
0
0

Fantastisk skola

4.8
Elev · 24 januari 2020
Elev · 24 januari 2020
Är så nöjd med mitt gymnasieval! Denna skola är nog en av dem bästa i hela Sverige! Lärarna är kunniga och visar verkligen passion för lärande, och lokalerna är superfräscha! När man går på TEG så är det kul att komma till skolan!

Fantastisk skola

4.9
Elev · 18 december 2019
Elev · 18 december 2019
Härlig stämning på skolan samt en trygg miljö där alla trivs. Passionerade lärare och ett studieklimat som får elever att tycka om skolan. Ingen slump att de har klart högre merit jämfört med andra skolor. Fantastisk skolmat.

Toppen!

5.0
Elev · 6 december 2019
Elev · 6 december 2019
Mycket bra skola med trevliga lärare och bra mat.

BÄSTA tänkbara gymnasiet!

5.0
Elev · 1 december 2019
Elev · 1 december 2019
BÄSTA tänkbara gymnasiet! Allting är verkligen toppen med skolan, lärarna, lokalerna, MATEN osv. och framförallt TEG-andan

Otrolig

5.0
Elev · 29 november 2019
Elev · 29 november 2019
Otroliga lärare och lokaler. Man lär sig mycket och känner inte alls av skolstressen som den va i högstadiet då lärarna lyssnar på oss om vi säger att det blir för mycket någon gång.

En kärleksförklaring till en skola

5.0
Elev · 28 november 2019
Elev · 28 november 2019
Jag har gått på TEG sedan augusti och är extremt nöjd med mitt val! Har kommit på mig själv med att titta på skolan och säga ”Ååh” när jag varit på väg på morgonen med en kompis, så mycket älskar jag den. Lokalerna är så fräscha och hemtrevliga, alla är väldigt omtänksamma och detta kanske låter lite klyschigt; men man får vara precis som man är. Den på skolan mycket kända ”TEG-andan” är alltså något som genomsyrar hela skolan. Detta blir för tusan nästan lite religiöst, jag älskar (kanske att ta i, men typ) alla andra elever enbart för att vi alla är tegare.

Skolmaten är knappt något jag behöver nämna, dess goda rykte borde inte ha undgått någon som är nyfiken på skolan. Hög kvalitet.

Det finns många fantastiska lärare (alltså bättre än alla andra lärare jag haft innan), ett par mediokra men lägstanivån är hög. Många lärare är dessutom riktiga karaktärer som man bara älskar trots att man inte har lektioner med dem!

Till dig som funderar på att välja Täby Enskilda Gymnasium: Gör det! Skolan toppar mätningar i allt möjligt och jag kan både utifrån det objektiva och mitt subjektiva perspektiv påstå att det här är den bästa gymnasieskolan i norrort och säkert en av de allra bästa i hela Stockholm.

Bästa gymnasieskolan!

5.0
Elev · 21 november 2019
Elev · 21 november 2019
Täby Enskilda Gymnasium är det självklara valet! Extremt trevliga och engagerade lärare, otroligt god skolmat från Bistro Bentley (som har gett ut kokböcker), fina lokaler med heltäckningsmattor i de flesta klassrum, glasväggar och trevlig miljö. Bra teknik till alla elever. Helt otrolig skola, too good to be true! Men sann är den. :)

Skolan är mysig med god mat.

4.5
Elev · 21 november 2019
Elev · 21 november 2019
Jätte bra stämning och super mysig skola. Hanterade dödsfallet av en elev extremt dåligt. Till viss del lite väl oseriösa lärare som kan vara inkonsekventa och otydliga. Sjukt god mat gör stor skillnad.

Skolan är superbra! Är riktigt nöjd :)

4.9
Elev · 20 november 2019
Elev · 20 november 2019
Miljön på skolan är öppen och accepterande. Alla, både personal och elever, är trevliga och man får vara sig själv till 100 procent. Maten är supergod och lärarna vill elevernas bästa :)

Super bra skola!

4.9
Elev · 19 november 2019
Elev · 19 november 2019
Super god mat och trevliga lokaler som går att använda utanför lektionstid som exempelvis väldigt många grupprum! Man får även en MacBook att använda som ett digitalt hjälpmedel, vilket underlättar mycket i undervisningen! Maten är exemplarisk är som att äta på en resturang! Skolan anordnar även flera event som exempelvis historievecka där det serveras historisk skolmat. Skolan bjuder även på tårta ofta, i samband med exempelvis olika aktiviteter/ temadagar. Ser fram emot min tid här på TEG! Rekommenderar starkt!!
#nöjdelev

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Kemistvägen 1, 18379, Täby
Jan Liljegren
08-7322100

Täby Enskilda Gymnasium - hög trivsel och god undervisning

Täby Enskilda Gymnasium har höga antagningspoäng och alla 5 nationella linjer leder till högskolebehörighet. Gymnasiet är en plats där både elever och lärare ska våga och att det ska vara en plats för tillväxt och trivsel. Mest nämnvärt är skolans nya program “Det Digitala Samhället” en bred estetisk utbildning med samma behörighet som ekonomi- och samhällsprogrammet.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.2
 • Antal elever
  814
 • Antal lärare
  50
 • Antal behöriga lärare
  46
 • Elever per lärare
  16.3