Omdömen

3.5
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
9 nov 2022

Anpassningsbar och utbildad skola!

Gick FK-6 på Täfte Skola, engagerade och vänliga lärare som har bra hand om sina klasser. Jag har hört från f.d klasskamrater att de var utsatta för kollektiv bestraffning baserat på kön i 3:an, vilket såklart var surt för det lilla antal personer som skötte sig, men det kan ha varit nödvändigt för att få en lugnare klass.
Skolsyster finns inte alltid där, men skolgården är säker så det händer inte så många olyckor. Det finns stort utbud av aktiviteter på både vintern och sommaren, och stora områden för idrott som inkluderar skog, fotbollsplan, skidspår, och en gympahall.
Matsalen är hygienisk och det finns ett stort utbud av olika sallader. Skolorna (som är uppdelade i mellan- och lågstadie) är rymliga med många lokaler.
Det finns årliga aktiviteter och skolan tar ens förslag på allvar.Man har inte klassråd så ofta men rektorn finns ofta tillgänglig.
Skolan anpassar till elever med funktionsnedsättningar bra.
Rekommenderar till 10/10!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen