Omdömen

3.5
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2020

Fantastisk förskola!

Vi trivs så oerhört bra på duvungarnas förskola!

Pedagogerna är fantastiska - snälla, ser varje barns känslor och behov, har ett lågaffektivt tänk, anpassar verksamhet efter barnens behov och skapar trivsel för alla. Därtill är dom väldigt glada och roliga, det märks att varenda en av dem tycker om sitt jobb och vill göra sitt bästa för att barnen ska trivas, utvecklas, ha roligt och känna sig trygga.

Vi upplever att förskolan är väldigt tillmötesgående och anpassningsbara till att få verksamheten att fungera för alla. Ex. När vårt barn hade en fas då hon klättrade på möblerna hela tiden så möblerade dom om så att det skulle bli tryggt för henne. Vi har dessutom fått extra hjälp med språkutvecklingen, på så vis att pedagogerna tar sig tid att prata och leka med barnet enskilt eller i mindre grupper för att leka fram språkutvecklingen. Synpunkter och önskemål har alltid tagits emot på ett bra sätt och förskolan jobbar ständigt på att bli bättre.

Den fantastiska maten, musik-och teatertemat och förskolans fina lekplatser och natur i omgivningen är såklart en bonus!

Det känns tryggt att lämna barnen hos duvungarna, och barnen älskar sin förskola. Så tacksam!!
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2020

Recension Teaterförskolan Duvungarna Sundspärlan

Denna förskola är suverän på alla sätt och vis. Personalen trivs, hög personalkontinuitet! Bra pedagoger, barnen trivs, fastän barn är som barn är finns ett lugn. Mycket struktur och tydlighet lägger grunden för barnens trygghet. Pedagogerna är alltid med barnen på deras nivå - aldrig sett dom sitta med sin mobil på en stol, vilket jag sett på 3 andra förskolor i Helsingborg. Pedagogerna beaktar barnens alla känslor. Är uppmärksamma på förändringar. Är tydliga i dialog med föräldrarna. Tyra-appen fungerar otroligt bra och är enkel att hantera. Föräldraråd finns. Underbara miljöer, både inomhus och utomhus. Pedagogerna arbetar mycket med kreativitet, sång och dans. De fångar läromoment närsomhelst när de uppstår.

Jag är så otroligt nöjd, och även min son.

Mat lagas av kocken varje dag och mestadels ekologiskt.

/Glad Mamma

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen