Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
2 omdömen
Resultat omdömen
4.2
Bra
2
0
0
0
0

Fantastisk förskola!

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 9 december 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 9 december 2020
Vi trivs så oerhört bra på duvungarnas förskola!

Pedagogerna är fantastiska - snälla, ser varje barns känslor och behov, har ett lågaffektivt tänk, anpassar verksamhet efter barnens behov och skapar trivsel för alla. Därtill är dom väldigt glada och roliga, det märks att varenda en av dem tycker om sitt jobb och vill göra sitt bästa för att barnen ska trivas, utvecklas, ha roligt och känna sig trygga.

Vi upplever att förskolan är väldigt tillmötesgående och anpassningsbara till att få verksamheten att fungera för alla. Ex. När vårt barn hade en fas då hon klättrade på möblerna hela tiden så möblerade dom om så att det skulle bli tryggt för henne. Vi har dessutom fått extra hjälp med språkutvecklingen, på så vis att pedagogerna tar sig tid att prata och leka med barnet enskilt eller i mindre grupper för att leka fram språkutvecklingen. Synpunkter och önskemål har alltid tagits emot på ett bra sätt och förskolan jobbar ständigt på att bli bättre.

Den fantastiska maten, musik-och teatertemat och förskolans fina lekplatser och natur i omgivningen är såklart en bonus!

Det känns tryggt att lämna barnen hos duvungarna, och barnen älskar sin förskola. Så tacksam!!

Recension Teaterförskolan Duvungarna Sundspärlan

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 25 mars 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 25 mars 2020
Denna förskola är suverän på alla sätt och vis. Personalen trivs, hög personalkontinuitet! Bra pedagoger, barnen trivs, fastän barn är som barn är finns ett lugn. Mycket struktur och tydlighet lägger grunden för barnens trygghet. Pedagogerna är alltid med barnen på deras nivå - aldrig sett dom sitta med sin mobil på en stol, vilket jag sett på 3 andra förskolor i Helsingborg. Pedagogerna beaktar barnens alla känslor. Är uppmärksamma på förändringar. Är tydliga i dialog med föräldrarna. Tyra-appen fungerar otroligt bra och är enkel att hantera. Föräldraråd finns. Underbara miljöer, både inomhus och utomhus. Pedagogerna arbetar mycket med kreativitet, sång och dans. De fångar läromoment närsomhelst när de uppstår.

Jag är så otroligt nöjd, och även min son.

Mat lagas av kocken varje dag och mestadels ekologiskt.

/Glad Mamma

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola
FÄLTARPSVÄGEN 1, 25275, Helsingborg
46 42 13 99 75