Omdömen

3.2
Baserat på 7 omdömen och 56 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 sep 2022

El- och energi

Bra skola

Bra skola överlag. Väldigt familjär och bra storlek. Lärare som vill elevernas bästa. Det ända negativa jag kan komma på är dåligt med saker att hitta på på rasterna. Finns inga ”aktiviteter” varken inomhus eller utomhus. Annars en skola med bra rykte, utbildat ETG inom el, vunnit årets bästa transport skola 2019 osv.
Elev
17 maj 2021

Bygg-Anläggning

Bra bygglinjen på Tegelbruksskolan

Bygglinjen är en riktig bra linje med riktigt bra lärare. Det går inte att gå en skoldag utan att ha roligt. Bara under mitt första år så har jag fått testa och lära mig om anläggningens fordon, snickeri ljuta betong och mura, i plåt höran får man många bra kunskaper om plåt och verktyg. Praktiken är också bra, det är lätt att hitta sommarjobb inom dom olika inriktningarna som bygg har. Skolmaten är hyfsad. Skolan har även en egen kafeteria där det säljs goda mackor, frallor, baguetter, kakor, läsk, kaffe. Det bästa med att gå på tegel är att man får sköna arbetskläder och man har alltid saker att göra så man har inte tid att sitta och lata sig för då kommer man lite back. Tegel har även bra städerskor som städar så det är alltid rent och snyggt i skolan. Lärarna är stänga med regler och vågar säga till om någon gör fel och det tycker jag är bra annars blir alla elever stöddiga. Nu är detta bara lite av alla saker som jag tycker är bra med Tegelbruksskolan för det finns inte plats att skriva allt här det för du själv upptäcka om du väljer in på bygglinjen. Själv är jag jätte nöjd av att ha valt bygglinjen och det kommer jag alltid att vara. Mina mål i livet är att jag ska starta ett eget byggföretag och bygga mitt egna hus. Och det kommer jag kunna göra eftersom att jag går bygglinjen på Tegelbruksskolan.
Elev
22 nov 2020

Trött på tegel...

Bra skolan om du går transport då de e de ändå dom bryr sig om, dom ska ju vinna årets transportskola o.s.v ur uselt om du går mek då så gott som inga resurser läggs på de, de lovas en massa saker men inget händer, lovas bra skolmat, körkort o.s.v men där finns nog tio olika maträtter där, och de mesta smaker typ kont vatten. Och körkort kan du glömma om du inte går transport
Elev
22 aug 2020

Riktigt gött!

Hur bra som helst om man går på transport. Både roligt och lugnt
Föredetta elev
26 nov 2019

Katastrofalt för 10 år sen.

Satt av tiden i 3 år på El - Elektronik. Inga lärare med kompetens. Fick betyg i flera ämnen vi aldrig berört. Rekommenderas om du vill slösa bort 3 år av ditt liv.
Skolmaten var rätt bra.
Elev
11 sep 2019

Toppen!

Skolan är toppen du får den hjälp du behöver och dem gör allt för att du ska få bra betyg!
Elev
9 jun 2019

Vet inte

Det fins bra och dåliga saker men det är en skola där du måste skrika för att får hjälpa

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen