Omdömen

2.4
Baserat på 12 omdömen och 105 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 mar 2023

Skolan är dålig

Lärarna är jätte dåliga och rasistiska skolan är skräp
Förälder / Vårdnadshavare
6 sep 2021

Hemsk

Folk Snusar,röker dricker alkohol och knarkar under skoltid. När folk ser snus på golvet så gör de ingenting åt det. Polisen är där ibland men ingenting förändras. Skulle aldrig låta min dotter börja där men jag har inget val
Elev
28 nov 2020

Helt okej skola

Överlag en bra skola. De flesta lärarna är bra, men det finns också vissa som inte är lika bra. Ganska fina lokaler och en öppen cafeteria med bra utbud för rimligt pris. Bra upplägg på lektionerna i de flesta ämnena, varierar mellan prov, inlämning och andra uppgifter. Vissa elever är stökiga och arbetsron är sådär. Men det är lite olika beroende på vilka lärare man har och vilka elever som går i ens klass.
Helt okej mat med vegetariskt alternativ och ibland soppa som extra alternativ. En hyfsat bra skola överlag, men lite dåliga scheman ibland.
Elev
11 mar 2020

Bra skola

Extremt bra skola med bra lärare. Elever som har svårigheter får hjälp. Jag är själv elev och av egen erfarenhet så är det en riktigt bar skola.
Elev
19 feb 2020

Tegnér skolan

Alla som går på skolan vill inte gå där. Det är en massa som röker eller är olagliga. Dem spelar hög musik på lektionstid och förstår miljön. Dem är helt respektlösa och fruktansvärd äkliga
Annat
28 jan 2020

Sämsta

Tycker det är dåligt , att man inte får ha hemmastudie
Elev
25 jan 2020

Riktigt bra

här trivs jag hur bra som helst. Har fått många kompisar och det är en riktigt trevlig och fräsch skola att gå på
Elev
1 jan 2020

Rekommenderar absolut inte skolan

Sämsta skolan någonsin, usch
Elev
17 dec 2019

Finns inget trevligt med skolan

Det är trångt i hemvisten gul så när alla slutar samtidigt ungefär så blir det jätte trångt. I blå dock är det jätte stort och så kommer vi till grön. Grön är en bra hemvist inte för trång men kunde ha varit större, skåpen är ganska bra men alla kunde haft likadana skåp för på vissa skåp kan man inte få på sitt lås utan det låset måste vara större och då måste man köpa ett nytt. Maten är inte god och vissa lärare är till och med otrevliga mot barnen, tycker verkligen inte det är okej. Schemat man har är inte heller alltid bra för ibland har alla rast samtidigt och då blir det trångt. platserna där man ska kunna sitta är obekväma förutom sofforna men dom flesta tar dom så man måste sitta på en stol. Viktigt:Gå inte på skolan om du inte trivs bland slagsmål, skrik eller störande ljud.
Elev
10 dec 2019

Skolan är inte bra

Väldigt trångt, dåligt planerade scheman, bråk, regler följs inte, inte tyst, ingen arbetsro, dålig mat osv osv
Elev
3 okt 2019

Värdelös

Var nedgången samt dålig ordning
Elev
31 maj 2019

Skolan hade kunnat vara bättre

Jag tycker att det är en rörig skola då det är små klassrum och många elever. Raster är inte så genomtänkt utan ibland kan alla ha rast samtidigt och då får man verkligen inte plats. Det är också ofta bråk mellan elever och det tror jag beror på att vi är så många och det blir trångt.
Såklart finns det några positiva saker med skola också och en av dom sakerna är lärarna. Även om man inte har en lärare man möter i korridoren i något ämne kan man ändå stanna och typ be om hjälp eller snacka.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen