Omdömen

4.1
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2019

Bra förskola, kan bli bättre dock.

Själva strukturen är inte förskoleanpassad, alldeles för många trappor att gå upp och ner, har man sitt barn i avdelningen längst upp (tredje våningen) då måste man gå ner till första våningen för och hämta dess barn ytterkläder då kapprummet för barnen är i första våningen (tillsammans med matsalen), så det är hur osmidigt som helst. Samt så är låsen för och öppna upp grindarna inne i förskolan tröga och jobbiga att öppna. Så nä, själva strukturen är vi ej nöjda med. Plus att utegården är alldeles för liten för så många barn. Personalen känner vi oss trygga med, de berättar detaljerad om hur dagen har varit för ens barn och det gillar vi samt så är dem väldigt kärleksfulla av sig och då vi har ett barn som är "kramare" så uppskattas det enormt mycket.
Enda jag kan anmärka på är att när det gäller att sätta in en resurslärare för ett barn som har svårigheter så tar det alldeles för långt tid, för långt tid för personalen att riktigt bestämma sig om dem ska införskaffa en extra person och isåfall när och sen är det möten hit och dit men man får inget konkret svar och tiden går, så där tycker vi att dem skulle kunna skärpa sig lite. Mindre byråkrati och mer action! Allt som allt så rekommenderar jag förskolan men Inte om du har svårigheter att gå upp/ner för trappor och inte om du har ett barn som har något sorts svårighet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen