Tellgrensgatan 7 Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

3.4
Baserat på 1 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
14 jan 2021
3.3

Bra förskola men känns ändå fel

Är nöjd med de flesta pedagoger. Mitt barn har gått där i ca 2 år. Hen har varit lite sen i tal och det har medfört en del bråkigheter från hens sida. Puttat, bitits o slagits. Det är ju såklart inte hens fel. Men jag kan tycka att oavsett hur mycket pedagogerna säger sig arbeta med Hen så märks deras frustration och om jag märker det så gör garanterat Hen det med. Det känns väldigt tråkigt och obehagligt från min sida som förälder. Har ansökt om en ny förskola just pga detta. Alla barn har rätten till att utvecklas och alla är olika och unika på sitt sätt. Kan man inte hantera det bör man ej arbeta med barn.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen