Omdömen

3.6
Baserat på 6 omdömen och 48 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
20 apr 2021

Ekonomiprogrammet

Otrolig skola!

Detta är en skola jag starkt rekommenderar för våra fantastiska lärare och det centrala läget som skolan är. Lärarna är väldigt engagerade och bryr sig verkligen oss som elever. Läget är viktigt och det är ett perfekt läge för en skola.
Föredetta elev
20 apr 2021

Varm och utvecklande skola! <3

Jag skulle rekommendera denna skola starkt för den som inte bara vill utvecklas rent kunskapsmässigt utan även utvecklas otroligt mycket som person. Det beror dels på att man får arbeta med CASE, ha APL (praktik) och driva UF. Men framförallt skulle jag säga att det beror på de underbara lärarna som gör allt de kan för att man ska uppnå sina mål och drömmar. Vill du gå på en liten skola där man inte bara är en i mängden är TBS nåt för dig.
Ali Taleb
Elev
12 apr 2021

Naturvetenskapsprogrammet

En topp skola!

TBS Linköping är en perfekt skola för elever som vill utvecklas i en fantastisk miljö, lära sig mer om entreprenörskap/företagande och hur man kommer ut i näringslivet på ett utmärkt sätt efter studenten.
Föredetta elev
28 jan 2021

En skola som gjorde så att jag hittade mig själv

Bästa skolan jag har gått på! Detta är en skola för dig som vi göra bra ifrån dig och gå ut med bra betyg men som inte orkar med alla extra saker gymnasie skolor håller på med. Du kan vara dig själv och känna att du verkligen är hemma på tbs. Det är sant att lokalerna kanske inte är den bästa elr att de är högljutt men du får så mycket ut från de tre åren du går på tbs. Skolan är även så liten att alla känner alla och lärarna vet vem du är och kan därmed ha en bättre relation med dig som elev
Elev
26 nov 2020

Kommer inte rekommendera

Jag har varit elev på skolan i 3 år. Jag är väldigt missnöjd med skolan. Lärarna rättade uppgifterna sent, och hjälper inte elever med särskilda behov. Om man frågar om hjälp så säger många lärare att man får lösa det själv. Stress bland elever är väldigt vanligt. Det klart att man på gymnasiet ska ta mycket eget ansvar. Men när uppgifterna innehåller 5 sidor fakta, så kan det vara svårt att förstå vad det egentligen är vad man ska göra. Det står inte vad man ska göra utan bara fakta om ämnet. Mycket skrik och bråk mellan elever är vanligt, framför allt i matsalen. Skolmaten var dock väldigt bra, syokonsulent är även kompetent. Det har även förekommit att folk har rökt inomhus vid ett tillfälle, och att elever har tagit skåpnycklar ifrån lärare. Miljön är väldigt otrevlig, och när elever står utanför och röker så kommer röklukten in i klassrummet så et luktar tobak. Miljön i skolan är sådär och kan verkligen förbättras. Arbetsklimatet i klassen är högljudd.
Föredetta elev
18 mar 2020

Sämsta skolan! Rekommenderas INTE!

Jag var en elev i 3 år och måste säga att det var den sämsta upplevelsen jag har haft när det gäller hantering av inlämningar, lokal, personal m.m.
Det är inte ovanligt att lärarna rättar inlämningarna väldigt sent (flera månader försent). Dom är väldigt dåliga nör det gäller att hjälpa eleverna. Dom engagerar sig knappt. När man ropar på hjälp så säger dom helt enkelt att läsa igenom instruktionerna igen...
Lokalen var så himla dålig. Ingen Luft konditionering under sommaren och under vintern så var det jätte kallt, då hämta dom kanske 4-5 st. portabla värmare i hela lokalen (vilket inte räcker alls)
En viss del av personalen var sköna och gjorde dagen bättre, men tyvärr så är det absolut inte samma sak med resten av skolan.
Jag kan gå hela dagen och peka ut vad som är fel med denna skola. Men jag tänker bara säga att denna skola är inte rekommenderad ALLS!
2/10

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen