Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.4
Baserat på 17 omdömen och 298 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2021
4.7

En skola med vision.

En otroligt bra å fin skola, men underbara lärare som har ett sjukt driv att få eleverna att göra sitt bästa å lite till. Det är deras engagemang som gör att min dotter som var sjukt skoltrött i nian nu längtar till skolan å har höjt sin ribba.
Som förälder kan jag bara bocka å buga för att mitt barn får möjlighet att utvecklas i den fina miljö som Thorén ger!!
Föredetta elev
22 mar 2021
4.9

Ekonomi

Fantastisk skola

En fantastiskt skola där jag som fd elev fick chansen att utvecklas något enormt både kunskapsmässigt och som person. Otroliga lärare som verkligen ser varje elev och till allas behov som dessutom finns där och hjälper en oavsett vad det kan handlar om. Uppskattade även miljön och den härliga atmosfär som återfanns på skolan. Skulle välja TBS igen om jag fick chansen!
Föredetta elev
22 mar 2021
4.7

Ekonomi

Tack för att ni bryr er!

Jag tycker Thorén var den absolut bästa skolan jag har varit på. Jag fick lära mig mycket som jag har nytta av nu i arbetslivet. Det finns utbildningar för flera tusen kronor som du kan gå som vuxen som går igenom ämnen som du redan har lärt dig hos tbs.

Jag ÄLSKADE skolans upplägg med blockschema. Man fick fokusera på några ämnen i taget, det blev inte lika rörigt som att ha alla ämnen samtidigt.

Jag hamnade i en klass där jag inte trivdes, jag sökte hjälp hos min mentor som tog det vidare med rektorn och de flytta mig till en ny klass så smidigt och snabbt. (Detta var mitt önskemål att byta klass)

Jag hade det tufft hemma och det respekterade skolan och hjälpte mig genom olika stöd.

Lärarna brydde sig mer om att du skulle få ett bra betyg eller att du skulle förstå vad de lärde ut. De brydde sig om dig personligen, din personliga utveckling. De tre åren du går på gymnasiet är grunden till ditt vuxenliv. Tbs hjälpte mig att växa som person.
Föredetta elev
22 mar 2021
5.0

Ekonomi

Örebros bästa gymnasieskola

Jag tror att detta är Örebros, om inte Sveriges bästa gymnasieskola!

Mina tre år som elev var helt fantastiska, det engagemang som finns bland personalen men också eleverna går nog inte att hitta någon annanstans. Alla arbetar ständigt mot höga mål och man lär sig inte bara otroliga kunskaper inom entreprenörskap och företagande utan också hur man bygger sitt egna varumärke och är en bra medmänniska. På TBS är det bara kärlek och värme <3 Skolan var mitt självklara val och något jag är otroligt stolt över.
Elev
17 feb 2021
4.7

Ekonomi

Örebros bästa utan tvekan

Jätte bra skola, förmodligen Örebros bästa med trevliga elever i alla klasser. Byte av schema ofta så mycket variation speciellt med apl praktiken som är rolig. Sen är det viktigt att tänka på här är det mycket inlämningar men inte lika många prov knappt aldrig prov vilket är bra då du har chansen att visa vad du kan och nå höga betyg. Bra och lärorika kurser där du lär dig det du behöver och kommer använda. Mycket relevant för 2021 för ett skolsystem som är gammalt och utgången i grunden. Även lokalerna är fräscha och du vill inte vara någon annanstans 2021 än i tbs skollokaler.
Elev
15 dec 2020
4.9

CoP20

Skolan är fett bra generellt, fräscha lokaler samt 10/10 skolmat, plus att Ida Lundstedt är bästa läraren
Elev
3 dec 2020
4.6

Skolan som ger dig möjligheter

Bästa lärarna en skola kan ha, grymt bra fokus på livet efter studenten. Här lär man sig allt för att lyckas som precis vad som helst inom sälj, ledarskap, företagande och mycket mer
Elev
28 nov 2020
4.9

Bästa

Bästa skolan helt enkelt, skolmaten bra, lärarna bra o.s.v
Elev
27 nov 2020
4.5

Bästa skolan

Riktigt bra skola där lärarna vill göra det så bra som möjligt för sina elever
Elev
23 nov 2020
4.8

Bästa

Den är väldigt bra, fräscha logaler, toaletter och väldigt god skolmat

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis