Omdömen

4.1
Baserat på 25 omdömen och 201 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 jan 2024

sam

TBS Örebro

Pågår väldigt mycket verbal misshandel i denna skola. Lärarna är maktmissbrukare och får en att jobba hårdare än barnen i kinesiska fabrikerna.
Elev
9 sep 2023

Väldigt bra

Väldigt bra, bra mat, elever, lärare
Elev
1 dec 2022

Natur

Sämsta skolan någonsin.

Sämsta skolan någonsin. Skolan vill endast vinna pengar på eleverna. Man får jättedåliga betyg.
Elev
18 sep 2022

Ekonomi

Bra skola

Bra skola med bra mat, bra lärare och många olika typer av elever. Varierade miljöer gör att lektionerna inte blir långtråkiga.
Elev
15 sep 2022

Business

skulle INTE rekommendera

alla är dumma och maten är äcklig
gå på karro istället
Elev
18 aug 2022

Thorén i Örebro

Trevlig skola med oerhört kompetenta och omtänksamma lärare! Oerhört bra!!
Elev
18 aug 2022

Business

Överlag toppen men vissa nackdelar

Bra lärare som uppmuntrar och undervisar på pedagogiska och innovativa sätt och överlag bra gymnasium. Toppen med UF och väldigt kompetenta arbetare och drivna elever.

Det negativa skulle vara att vissa salar och inredning är dåligt anpassade för undervisning samt utan ergonomi, dessutom viss favorisering förekommer och några särskilda arketyper och egenskaper hos elever uppskattas mer än andra som man inte kan ändra på (undrar ni vilka kan man titta på ”modellerna” på deras hemsida)
Elev
1 dec 2021

Handel

Älska Thoren

Thoren är det bästa valet jag kunde gjort!! Man lär sig mycket Och har fortfarande roligt!! Skolmaten är ett plus också det går inte en dag då det är dålig mat
Förälder / Vårdnadshavare
25 mar 2021

En skola med vision.

En otroligt bra å fin skola, men underbara lärare som har ett sjukt driv att få eleverna att göra sitt bästa å lite till. Det är deras engagemang som gör att min dotter som var sjukt skoltrött i nian nu längtar till skolan å har höjt sin ribba.
Som förälder kan jag bara bocka å buga för att mitt barn får möjlighet att utvecklas i den fina miljö som Thorén ger!!
Föredetta elev
22 mar 2021

Ekonomi

Fantastisk skola

En fantastiskt skola där jag som fd elev fick chansen att utvecklas något enormt både kunskapsmässigt och som person. Otroliga lärare som verkligen ser varje elev och till allas behov som dessutom finns där och hjälper en oavsett vad det kan handlar om. Uppskattade även miljön och den härliga atmosfär som återfanns på skolan. Skulle välja TBS igen om jag fick chansen!
Föredetta elev
22 mar 2021

Ekonomi

Tack för att ni bryr er!

Jag tycker Thorén var den absolut bästa skolan jag har varit på. Jag fick lära mig mycket som jag har nytta av nu i arbetslivet. Det finns utbildningar för flera tusen kronor som du kan gå som vuxen som går igenom ämnen som du redan har lärt dig hos tbs.

Jag ÄLSKADE skolans upplägg med blockschema. Man fick fokusera på några ämnen i taget, det blev inte lika rörigt som att ha alla ämnen samtidigt.

Jag hamnade i en klass där jag inte trivdes, jag sökte hjälp hos min mentor som tog det vidare med rektorn och de flytta mig till en ny klass så smidigt och snabbt. (Detta var mitt önskemål att byta klass)

Jag hade det tufft hemma och det respekterade skolan och hjälpte mig genom olika stöd.

Lärarna brydde sig mer om att du skulle få ett bra betyg eller att du skulle förstå vad de lärde ut. De brydde sig om dig personligen, din personliga utveckling. De tre åren du går på gymnasiet är grunden till ditt vuxenliv. Tbs hjälpte mig att växa som person.
Föredetta elev
22 mar 2021

Ekonomi

Örebros bästa gymnasieskola

Jag tror att detta är Örebros, om inte Sveriges bästa gymnasieskola!

Mina tre år som elev var helt fantastiska, det engagemang som finns bland personalen men också eleverna går nog inte att hitta någon annanstans. Alla arbetar ständigt mot höga mål och man lär sig inte bara otroliga kunskaper inom entreprenörskap och företagande utan också hur man bygger sitt egna varumärke och är en bra medmänniska. På TBS är det bara kärlek och värme <3 Skolan var mitt självklara val och något jag är otroligt stolt över.
Elev
17 feb 2021

Ekonomi

Örebros bästa utan tvekan

Jätte bra skola, förmodligen Örebros bästa med trevliga elever i alla klasser. Byte av schema ofta så mycket variation speciellt med apl praktiken som är rolig. Sen är det viktigt att tänka på här är det mycket inlämningar men inte lika många prov knappt aldrig prov vilket är bra då du har chansen att visa vad du kan och nå höga betyg. Bra och lärorika kurser där du lär dig det du behöver och kommer använda. Mycket relevant för 2021 för ett skolsystem som är gammalt och utgången i grunden. Även lokalerna är fräscha och du vill inte vara någon annanstans 2021 än i tbs skollokaler.
Elev
15 dec 2020

CoP20

Skolan är fett bra generellt, fräscha lokaler samt 10/10 skolmat, plus att Ida Lundstedt är bästa läraren
Elev
3 dec 2020

Skolan som ger dig möjligheter

Bästa lärarna en skola kan ha, grymt bra fokus på livet efter studenten. Här lär man sig allt för att lyckas som precis vad som helst inom sälj, ledarskap, företagande och mycket mer
Elev
28 nov 2020

Bästa

Bästa skolan helt enkelt, skolmaten bra, lärarna bra o.s.v
Elev
27 nov 2020

Bästa skolan

Riktigt bra skola där lärarna vill göra det så bra som möjligt för sina elever
Elev
23 nov 2020

Bästa

Den är väldigt bra, fräscha logaler, toaletter och väldigt god skolmat
Elev
24 jan 2020

Kunde inte valt bättre

Bästa skolan, och blir den allra bästa nu när vi flyttar i höst o våra stora lokaler och ny matleverantör. Lärarna e guld!
Elev
4 dec 2019

Allt är bra utom skolmaten

Mycket är väldigt bra, finns ingen skola med bättre lärare än på Thorén. Allt är inprincip perfekt utom skolmaten, det är ett bra utvecklingsområde. Men annars är det väldigt bra!
Elev
22 sep 2019

Skit bra skola men skolmaten suger .

Blir mycket bättre sen när vi kommer till nya lokaler
Elev
9 jun 2019

Världens bästa skola

Älskar TBS Örebro, världens bästa skola verkligen. Har aldrig haft såhär bra lärare dom är verkligen guldvärda.
Elev
8 jun 2019

Bästa skolan

Jag valde Thoren Business School efter att ha varit på öppet hus och elev för en dag och hade fått ett väldigt bra intryck av skolan. Jag har definitivt aldrig ångrat mitt val sedan dess och är så glad att jag valde Thoren. Du får nämligen inte bara en utmärkt skolgång - du får personlig coachning. Detta är något jag inte upplevt under grundskolan, och jag är oerhört tacksam för den hjälp jag fått när det kommer till muntliga presentationer. I grundskolan kunde jag inte genomföra någon presentation alls, men med de fantastiska lärarna här jag har klarat av flera stycken under mitt år på Thoren.

Lokalerna är fräscha och ljusa, inte din typiska skollokal med träbänkar och vita tavlor. Vi arbetar nästan aldrig på tavlan utan endast med powerpoints och presentationer under genomgångar. Inlämningarna görs hos Thorens egna hemsida, vilket är väldigt smart. Miljön är professionell och hemtrevlig, lärarna är bland de bästa jag någonsin stött på. De är engagerade och brinner för sina ämnen och tvekar aldrig på att personligen coacha dig om du har det jobbigt. Är verkligen så nöjd.
Magnus Stålberg
Elev
5 jun 2019

En skola du sent kommer glömma!

TBS Örebro är en central skola i Örebro men ljusa och fräscha lokaler. Lärarna är genuint intresserade för att lära ut och om dig som student, det känns ibland inte som en skola bara utan som en ända stor familj. Utbildningen håller en hög kvalité, det är alltid något utarmande och speciellt som händer. Här får du vara med och skapa affärsidéer, reklamfilmer, företags pitch och UF. Skolan lever upp till sina förväntningar och dem har bland om inte dem högsta intagnings statistiken.
Elev
2 jun 2019

Örebros bästa gymnasieutbildning inom ekonomi

Engagerade lärare som man skapar en personlig relation till. Tydligt fokus på entreprenörskap genom alla tre år, dominerar UF i Örebro län. Enda minus är maten som tillagas på annan ort och värms i Örebro samt lokalerna som är små. Däremot byggs nya lokaler med större utrymme och kanske möjlighet för ett tillagningskök?

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen