Omdömen

2.4
Baserat på 37 omdömen och 291 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 aug 2023

dåligt.

Jätte dåligt.Jätte dåligt.Jätte dåligt.Jätte dåligt.Jätte dåligt.Jätte dåligt.Jätte dåligt.Jätte dåligt.
Elev
13 maj 2023

Mycket dålig skola

Extremt dålig skola! Maten är jättedålig, lokalerna är fula, stökiga elever, många värdelösa lärare. Dessutom tog skolan bort praktiken på högskoleförberedande program vilket var en stor anledning till att många valde skolan från första början. Rekomenderar absolut inte Thoren.
Elev
27 aug 2022

Finns ingen sämre skola

Ingenting av det som marknadsförs stämmer överens med hur skolan faktiskt är. Den är så otroligt dålig att jag inte ens kan beskriva det med ord. Upplägget för utbildningarna är KATASTROF och schemat man får är ett skämt. Omöjligt att få bra betyg. Maten räcker inte ens för att ta en igenom vissa skoldagar 8-17. Lärarna är så dåliga och okunniga och är det värsta på hela skolan i samband med upplägget för utbildningarna, dessutom slutar flera lärare varenda termin för hur dålig skolan är. Eleverna är stökiga och jobbiga, skolbyggnaden är hemsk, trång och antingen för kall eller för varm. Rektorerna är äckliga och lyssnar inte på någon.

Jag kan inte bli mer ärlig än såhär och önskar för alla att INTE välja den här skolan! Jag ångrar varje dag att jag inte bytte. Värsta jag gjort.
Föredetta elev
15 jul 2022

ekonomi

2 veckor var tillräckligt

Kanske något missvisande recension men gick i denna skola i 2 veckor 2016. Vi hade en tyskalärare med knakig svenska på omkring 40 elever. Skolan och eleverna kändes överlag väldigt oseriöst. Känner att mina två veckor ändå var tillräckligt länge för att avråda folk från att söka hit. Bytte till ett kommunalt gymnasie strax efter som räddade min gymnasiegång.
Elev
26 apr 2022

Samhälle

Rekommenderar inte

En skola med falsk marknadsföring, lärare som inte bryr sig, stökiga elever, högljutt.
Elev
26 apr 2022

Samhälle

Rekommenderar inte

Jättestökiga lokaler! Skrikigt i korridorerna! En skola med falsk marknadsföring. Maten i skolan är inte alls god!
Annat
28 jan 2022

Buissnis

Missnöjd kund

Låter inte kul välj vrg
Elev
31 okt 2021

ekonomi

Big No No

Världens sämsta skola, dagar från 8-17. Skit äcklig mat o rektorerna är socialt inkompetenta de får en o känna sig dum. De byter klasser efter ett år o utan förvarning. Mycket uppgifter outbildade lärare (bokstavligen). Ren o äcklig kaos.
De har tagit bort våra soffor o vi får inte vistas i grupprum om vi inte går i 3:an. Det är många elever och många klasser har rast samtidigt så vet inte riktigt vart de vill att vi ska vara. Förra året gick det även en våldtäktsman bland oss (2 domar) inga kommentarer av rektorn.
Elev
12 okt 2021

Reservplugg på Söder

Verkar vara mångas sistahandsalternativ. Kanske inte är konstigt för lokalerna är trånga och bullriga, dåliga stolar och bord i klassrummen, det är svårt att se vad som står på skärmarna under genomgångar. En del lärare är väldigt bra men ledningen bryr sig inte vad elever tycker.
Elev
30 sep 2021

Business program

Bättre än förväntat

Bättre än förväntat men hade inte sån positiv bild av skolan innan. Lärarna känns motiverade bara att vissa kan vara lite speciella ibland.. Väldigt blandat folk. Finns många ”lalliga” elever men skulle inte säga att man märker av det under lektionstid.
Elev
7 sep 2021

Samhälle

Bästa TBS Medis

Rolig bra lärare intressanta saker händer hela tiden
Elev
21 apr 2021

Business program

Välj inte denhär skolan om du vill vara lycklig

Thorén Business School är en riktig scam. Man blir lovad en framtid inom entrepenörskap men får inte alls det man blivit lovd. Skolmiljön är mer som en fritidsgård ä ett gymnasium och eleverna tar inte studierna på allvar. Ingen i ledningen verkar bry sig tillräckligt för att göra något åt all skit som sker på skolan. Välj bara inte denhär skolan om du vill må bra. Skolmaten är riktigt sopig också.
Föredetta elev
15 apr 2021

Business program

Nöjd elev

Bästa valet! Gick här under alla mina tre gymnasieår fick så mycket med mig ut i livet efter gymnasiet! Älskade skolan, rekomenderar starkt!
Elev
19 jan 2021

sämst

sämsta skolan någonsin. ingen ordning på varken elever, lärare eller studierna. Man får 2 dagar på sig att välja inviduella val (vi har inte fått någon information om detta utan två dagar efter första informationen ska vi välja). Skolan är riktigt stökig och ljudvolymen i korridorerna är för hög. Lärarna kan inte lära ut och bara slänger ut prov utan att ens förklara vad vi har prov på eller något. VÄLJ INTE DEN HÄR SKOLAN. väldigt mycket fördomar om svenskar på den här skolan också.
Elev
16 jan 2021

Ta inte det här

Välj bara inte den här skolan. Visst lärarna är bra. Men asså eleverna kommer få dig att bli pressad. Människor tror att de är värsta eliten här. Basic...people. Man är rädd för att sticka ut. Det enda ledningen gör är att fokusera på att marknadsföra skolan, de bryr sig verkligen inte om vad som händer med eleverna på skolan.
Elev
11 jan 2021

Inte tillräckligt ambitiösa elever

Skolan är bra och idé om att vara ett affärsgymnasium är bra men funkar inte i praktiken. Eleverna (inte alla) är inte tillräckligt ambitiösa och det är väldigt stökigt i korridorerna eftersom folk inte följer ordningsreglerna och lärarna är väldigt dåliga på att säga till om någon är stökig, rektorn är inte alls på elevernas sida och går runt med telefonen när eleverna pratar med henne. Lärarna är bra och undervisningen också men tyvärr gör en oansvarig ledning och alldeles för stökiga elever skolan sämre än vad den hade varit annars
Föredetta elev
11 jan 2021

Börja inte här

Lärarna är olegitimerade och de är kaos. Skolan är inte fräsch och lokalerna är katastrof
Elev
4 jan 2021

Dålig

Otroligt stökig skola där man inte känner sig 100% trygg. Speciellt elever som inte följer trygghetsregler och sabbar. Alla bra lärare slutar även vilket är väldigt synd för elevernas framtid.
Elev
26 dec 2020

Dålig skola

Dålig skola med dålig ledning, man blir absolut inte tagen på allvar. Rektorn finns aldrig där ifall det inte är för att marknadsföra skolan på ett bra sätt, vissa lärare gör absolut sitt jobb utmärkt medans andra inte lyssnar. Dålig struktur!
Elev
10 dec 2020

Bästa gymnasiet man kan tänka sig

super bra skola med super bra lärare älskar gymnasiet! Jag trodde verkligen inte att den skulle vara bra men det visade sig att jag hade fel.
Elev
9 dec 2020

Välj en annan

Finns bra lärare. Ledningen vill bara ha pengar dock
Elev
9 dec 2020

Dålig

Kaos skola, mycket elever. Det ända som är bra är att man får bra hjälp av lärarna om man behöver. Detta är en skola du ska gå i om du klär social och känner många i skolan.
Dock en synd sak är att alla bra lärare slutar.
Elev
3 dec 2020

Dålig struktur

Dålig skola med dålig information, dåliga lärare. Stökig skola med trånga ytor med mycket folk.
Maten är väldigt enformig man får bara samma mat hela tiden. Det ända jag är nöjd med är att vi har mycket praktik.
Elev
2 dec 2020

Omsätter mycket. Bra jobb

Som elev själv känns det som att skolan vill i stor del endast tjäna pengar och inte lägger tillräckligt stor energi på att förbättra skolan.
Elev
28 nov 2020

TBS sthlm är underskattad!

Jag älskar att vi har praktik varje år och att man får ett extra år att tänka på vilken inriktning man vill gå på:)
Elev
27 nov 2020

Bra men behöver tydligare regler

Tyvärr väldigt stökigt i korridorerna, man märker att elever som inte är så ambitiösa har börjat här! Lärarna är fantastiska och utbildning är bra och utvecklar dig själv som person, den vanliga utbildningen varvat med business tänket ger en bra väg in i framtiden. Fina lokaler och en bra kontorsmiljö som hade varit ännu bättre med bättre arbetsro och tydligare regler.
Elev
21 nov 2020

Ok skola

Skolmaten blivit mycket bättre, business inriktad är ett plus eftersom man få mycket erfarenhet genom bland annat praktik. Lärarna är hyfsat bra däremot är sammanhållningen bland eleverna katastrofal har aldrig sätt något liknande, det är hieraki där och de snyggaste är dom som leder. Går bara gröna blå och pendel tåg linje människor där som är skumma inte röda linjen människor.
Elev
25 okt 2020

Elev på skolan

Stökiga elever som verkligen inte följer uppsatta ordningsregler.
Annars bra undervisning och väldigt bra lärare
Föredetta elev
10 sep 2020

Helt ok.

Jag gick på skolan i två år eftersom jag tidigare gått på en annan skola under mitt första år. Skolan va helt ok. Ganska bra lärare. Inte bra sammanhållning mellan klasserna men det kanske bara va min årskurs.
Föredetta elev
29 apr 2020

10 / 10

Grym skola med fantastiska lärare.
Utvecklande och givande. Gick ut -18 och driver idag mitt eget företag som jag lärde mig under 3e året i gymnasiet.
Visar 30 av totalt 37 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen