Omdömen

3.9
Baserat på 14 omdömen och 106 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 dec 2021

Välj annan skola

Går 3an, genom första åren fanns det ingen rektor det finns eller inte någonsin fanns struktur på skolan. Lärare slutar vänster och höger och ingen är förvånad. ******* ******** ** *** *** **** *** *********** *** ****** ********* *** ****** **** **** ** ***. TA INTE NATUR FÖR ATT DU KOMMER ALDRIG GÅ GENOM DET DE GÖR PÅ ANDRA SKOLOR VI HAR INTE ÄNS NÅGRA NATUR LÄRARE.
Elev
22 sep 2021

Ekonomi

Bästa skolan THORÉN business School

Skit bra skola, jätte trevliga lärare och med det bästa i skolan är någ utbildning älskar verkligen hur hjälpsamma och snälla alla är mot varandra och sen såklart att man har sportacademy där man kan få betyg på det sport du går i. Och i år 3 får alla i klassen åka på business trip jätte skojigt
Elev
15 apr 2021

Business program

Välj INTE tbs

Hej jag går i årskurs tre på Thoren i Sundsvall. Jag tycker att kommunikationen mellan lärare, rektor och elever har varit ohållbar. Vissa lärare på den här skolan är några av de bästa lärare jag någonsin kommer ha träffat, synd bara att rektorn inte ser över elevernas välmående något som jag tycker man borde prioritera som nummer ett. Hen utövar en ohållbar maktposition över hela skolan som jag tycker är oacceptabel och sjukt nedvärderande till oss elever.
Föredetta elev
15 apr 2021

Trevlig stämning

Alla är alltid trevliga och hälsar på varandra. Lärarna är engagerade och drivna.
Elev
15 apr 2021

Recencion

Jag rekomenderar verkligen den här skolan för alla. Du utvecklas som person och kunskapsmässigt. Samtidigt sitter inte du still på skolbänkarna utan får göra roligare saker som t.ex Case och APL.
Elev
15 apr 2021

Recension

Jag rekomenderar verkligen den här skolan för alla. Thoren är en skola där lärare verkligen ser alla elever. Du utvecklas som person och kunskapsmässigt. Samtidigt får du göra andra roliga saker än att sitta still i skolbänkarna. Du får vara med på Case och göra APL vilket innebär att man går ut i praktik.
Elev
5 feb 2021

Äsch välj Tbs när dem har uppdaterat sin nivå lite

Bra skola och några få riktigt trevliga lärare.
Otroligt dåligt att det är APL för Samhällseleverna.
Mer konstiga än normala personer går här,
Elev
30 dec 2020

Så bra skola

Jag tycker att skolan förtjänar mer uppmärksamhet än vad den har idag. Jag fick höra väldigt mycket om att det är en dålig skola men nu när jag går på Thorén Business school så ser en härlig,underbar och trevlig skola där alla är som en familj.
Undervisningen är perfekt.
Elev
11 dec 2020

Underbara Thorén

VÄRLDENS BÄSTA SKOLA!
Så bra arbetssätt, man blir förberedd för det riktiga livet, bästavän med lärare och elever.
En skola som verkligen tror på dig. Min självkänsla och självförtroende, samt skolmotivation ökade enormt när jag började här.
Elev
22 nov 2020

Bästa skolan

Väldigt bra skola med en trevlig och mysig miljö. Inte några typiska stenväggar och golv, utan riktigt mysiga lokaler. Samt engagerade lärare och rektor som gör allt för eleverna och är duktiga på anpassa sig. Det bästa är att det är en liten skola, vilket resulterar i att skolan blir som en hel gemenskap oavsett program och årskull.
Elev
10 jun 2020

Världens bästa skola

TBS har världens underbaraste personal, stämningen på skolan är familjär och lärarna finns där för att utveckla varje elev till den bästa versionen av sig själv. Är man intresserad av entreprenörskap är detta den rätta skolan.
Föredetta elev
16 dec 2019

Trevligt!

Bra skola men inga lärare stannar
Föredetta elev
5 dec 2019

Oseriös

Oseriöst
Inga lärare vill vara kvar
Hissen är typ alltid trasig
Ingen disciplin
Elev
29 nov 2019

Vi har bytt rektor 5 gånger i en termin

Skolan i för sig är super men det finns inga lärare

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen