Omdömen

3.6
Baserat på 18 omdömen och 138 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
16 maj 2023

Samhällskunskapsprogrammet

Dålig ledning

Rektorerna och lärarna väljer favoriter men jag kan inte skylla det på lärarna så mycket, mestadels rektorerna som är otrevliga NÄR dem är där (vilket inte är ofta).
Elev
4 jul 2022

Ekonomiprogrammet

🚨 sök aldrig till denna skola. Skolverkets gör granskning nuu

Ångrar mitt gymnasieval hemskt mycket. Ingen sammanhållning eller bra stämning mellan lärarna. Överlag mycket dåligtpå skolan. lärarna som vägrar att försöka anpassa sin undervisning efter önskemål. Elevernas värderingar är inte värda något. Har frågat vad andra elever tycker om skolan så har de flesta svarat att de är missnöjda men känna att de är försent att söka ny skola. Någon enstaka lärare är guld medans andra favoriserar och har en tråkig attityd gentemot just vissa elever. Engelska läraren och idrottslärare förtjänar absolut inte sitt lärarlegitimation då de inte ens klarar av att lära ut och har svårt sätta betyg efter kunskapskraven. Jag skojar inte med att de flesta som jag har frågat har fått D. Oerhört dålig skola och tråkig stämning. Pga problem som har uppstått i skolan så har rektorn bara vakt att vara sjukskriven eller bara försvunnit innan terminen slutar och nr man valt att söka upp henne så skriver hon aldrig tillbaka eller hör av sig till elever.
Under en termin fick vår klass byta 2 lärare vilket påverkade vår undervisning men inga politiker eller skolverket har valt att göra en granskning. Hoppas verkligen att de sker en förändring och de väljer att göra något åt de drabbade elever. Thoren är verkligen en skola som bryr sig mest gå i vinst genom att tjäna pengar på att lägga på kontot istället för att lägga de på skolundervisningen. Skam för att sådana skolor finns.
Elev
21 feb 2022

Ekonomiprogrammet

Helt ok

Helt ok skola inget speciellt. Ganska mycket skitsnack och rykten i skolan. Lärarna är ganska bra och schemat är sena månar och senare sluttider.
Elev
11 maj 2021

Communication program

Superbra och familjär skola!

Jag går andra året på thorén business school i communication program. Jag är sjukt nöjd över mitt val av gymnasium. Jag ångrar inte en sekund. Den här skolan är liten vilket gör att den är väldigt familjär. Man har nära kontakt till lärarna som gör att man kan nå dem väldigt lätt om man undrar något. Lärarna är väldigt engagerade i elevernas skolgång och i deras mål. Har man svårt i något ämne så hjälper lärarna alltid till att t.ex göra en plan för att man ska förbättra sina kunskaper!

Vi åker även på business trip och arbetar med många olika case. Det tycker jag är super roligt!!

Jag kan varmt rekommendera denna skola!!🤩
Elev
1 maj 2021

Ekonomiprogrammet

Liten och familjär skola.

Jag tycker skolan är väldigt bra och familjär. Den är liten och det är alltid en bra stämning. Både lärare och elever är snälla och vill alltid ditt bästa. Lärarna är engagerade i din skolgång och vill inget annat än att du ska lyckas i skolan.
Föredetta elev
15 apr 2021

Bra skola

Skolan ligger mitt i stan så det är bra om man pendlar. Alla lärare är jättetrevliga
Elev
14 apr 2021

Handel och administration

En topp skola

Det är en otroligt familjär skola som passar alla, det är bra skolmat, fina lokaler och bra sammanhållning mellan elever och lärare.
Elev
18 mar 2021

Handel och administration

Bästa valet!

Skolan har ett familjer stämning mellan elever och lärare då den är en så liten skola. Jag är väldigt nöjd över mitt programval och gymnasieval, man lärd sig verkligen hur man blir en toppsäljare och hur man blir egen företagare med hjälp av lärare som har jobbat inom yrket i filera år och har erfarenheter av detta. Man har kurser som är extremt bra att ha i arbetslivet men också i allmänhet.

Ut över detta så har man också 22 veckors praktik på handels programmet som är utdelad på ens hela 3 års utbildning, man har Business trip för alla tvåor som betyder att man får åka till ett Europisk storstad, man får driva ett UF-företag och jobba med Case som är att man får jobba med riktiga företag med deras företags problem.

Super bra skola och program om man vill bli en toppsäljare.
Elev
8 feb 2021

VÄLJ THORN

Skolan är bra, rekommenderar starkt. Ligger mitt i allt; bra mat. Långa lektioner men korta dagar.
Elev
17 jan 2021

Thorén business school är den rätta för dig!

Jag är en elev på Thorén som trivs väldigt bra eftersom det är en fin gemenskap i skolan.Om du vill gå i en lite mindre skola med en fin arbetsmiljö så borde du söka till Thorén business school! Både lärare och elever är mycket närmare varandra pågrund av att det är en mindre skola.

Du får även praktisera APL och klassresa i tvåan där du kan erbjudas att få resa i Europa/Asien.
Elev
12 jan 2021

Överförväntan

Överförväntningar, de flesta lärarna är helt otroliga men de finns vissa som inte klarar måtten, sen sommaren 2019 förlorade skolan en större del av lokalerna vilket gjorde den sämre tyvärr.
Elev
12 dec 2020

Lärorik

Jag tycker om skolan mer än förväntat och jag trivs jätte bra. Det är en lugn och liten skola där lärarna känner alla bra. Det är perfekt att gå här om man söker handel för att man har mycket praktik och mycket inriktning på affärslivet så man blir redo att jobba direkt efter studenten. Enda problemet är att många elever är omotiverade till skolan, men själva skolan är det inget fel på.
Elev
16 nov 2020

"Jag är ändå nöjd"

Ärligt så gillar jag den, trodde aldrig jag skulle säga det. Den är liten, bra lärare, bra miljö, bra schema.
Elev
20 mar 2020

Super nöjd

Skolan är super bra, det finns en bra och fin sammanhållning emellan lärare och elever. Behöver du som elev hjälp så hjälper lärans dig till 110% om du ber om extra hjälp.
Det är en liten skola då alla känner alla på gott och ont. Skolan har blivit lite stökigare sedan de nya ettorna kom men förhoppningsvis växer de bort:).
Är super nöjd med mitt gymnasieval.
Elev
5 feb 2020

Fabulus

Skolan är super bra och väldigt bra sammanhållning inom klasserna, vissa lärare är dåliga på deras jobb men annars så är det inget negativt. Snart ska vi byta lokaler så hoppas på något bra, annars lokalerna på stora torget är otroligt bra. Lektionerna bra och mycket eget ansvar. Ingen mobbning.
Elev
3 dec 2019

Skolan är ok men behövs förbättring

Väldigt instängd miljö. Matsalen ligger i en kontor liknande lokal. Vissa lärare är bara helt hemska
Föredetta elev
15 nov 2019

En riktigt bra skola!

Fantastiskt att man får ha ett flertal veckors praktik trots att man går ett högskoleförberedande program! En riktigt bra skola med bra sammanhållning ock engagerade lärare!
Elev
20 okt 2019

Skolan är under all kritik

Ångrar mitt gymnasieval hemskt mycket. Ingen sammanhållning eller bra stämning mellan elever. Överlag mycket skit på skolan. Enformiga lärare som vägrar försöka anpassa sin undervisning efter önskemål. Elevernas värderingar är inte värda något. Har svårt att tro vad jag hört från andra elever att någon som går på denna skola är nöjd. Vissa lärare är guld medans andra favoriserar och har en tråkig attityd gentemot just vissa elever. Oerhört dålig skola och tråkig stämning. Väldigt oseriöst med frånvaro, sena ankomster och uppgifter.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen