Omdömen

2.2
Baserat på 12 omdömen och 101 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
14 apr 2024

Okej skola.

Helt okej skola hade kul där med mina busiga vänner när jag gick där! Vi gjorde mycket knas men blev alltid tillsagda vilket resulterade i att vi alla kunde klara skolan!

Tyvärr så är lokalerna dåliga i denna skola och fanns på den tiden jag gick där flertal aggressiva lärare som kanske var lite trötta på sitt jobb.

Skolmaten serverades av jobbiga kockar som bara skällde om man slängde deras vidriga mat.
Förälder / Vårdnadshavare
16 dec 2023

KA mycket dålig skola

Efter ägarbytet till Thoren Business School har det blivit mycket sämre. Vinstdrivande. Personalen får sämre arbetsvillkor och mer arbetsuppgifter. Man märker att de mår allt sämre och många söker sig nu till Vibacke.
Vibacke har många elever till antal med många byggnader så det känns inte som en stor skola utan som flera små. Personalen verkar trivas bra på Vibacke o många är kvar länge. Jag har bytt mitt barn från KA o är såå nöjd.
Elev
17 nov 2023

KUNSKAPSAKADEMIN

Hemsk på alla sätt och vis. Tidigare lärare är häxor och monster och man kan ju fan inte äta sig mätt eftersom kockarna hatar alla barnen och maten jadu...
Ligger så långt ut från civilisationen som möjligt och täckning kan man bara drömma om. Det fanns faktiskt ett rum för aktivitet men det var ju såklart stängt i ett helt jä*la år pga. vattenskada.
Om man ska vara lite positiv så fanns det faktiskt ett pokestop:)
Föredetta elev
14 jun 2023

Kass skola

Riktigt kass skola med dålig miljö och dåliga lärare. Skulle ej rekommendera denna skola.
Annat
29 maj 2023

Skitkonstig skola, rekommenderar inte

maten på skolan suger. alla bra lärare slutade. ganska skit skola faktiskt.
Elev
13 mar 2023

Inegt att säga sämst

Håller med det andra värdelöst inget bra att säga
Förälder / Vårdnadshavare
13 mar 2023

Sämst

Inget gott att säga.
Förälder / Vårdnadshavare
31 mar 2022

Finns flera förbättringsområden

Trevligt läge på skolan. Utemiljön har blivit mycket bättre den senaste tiden.
Skolan är bra för elever som är självgående och tar ansvar för sitt eget lärande. Tyvärr är anpassningar och bemötande till elever som behöver mer stöd sämre. Lågstadiet är nyöppnat med mycket stök, dålig information och lite "learning by doing" . De små eleverna måste ta stort eget ansvar. Tiden i matsalen är ca 20 minuter och barnen känner stor stress att hinna äta klart. Finns förbättringar att göra.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jan 2022

Trodde mer om denna skola

Stor skola med liten skolgård, gillar inte hur expansionen gick till, ogenomtänkt och plötslig kändes den. Skolmaten är hemsk, mina barn har kunnat äta av maten i snitt 1 gång/vecka och då är de inte kräsna i övrigt.
Dålig anpassning för barn med funktionsnedsättning (mellanstadiet), får inte tillräcklig hjälp för att nå målen. Barnen trivs ändå i skolan och har det bra med det sociala. Hade det inte varit för att barnen trots allt trivs hade jag flyttat dem till Vibacke.
Elev
2 apr 2021

Överlag en bra skola

Skolan är liten, mysig och jag trivs väldigt bra! De flesta lärarna är engagerade och snälla, man får nära relationer till sina lärare. Skolgården är väldigt tråkig. Det är mycket som är trasigt, ja nästan allt faktiskt. Skolan ligger typ i skogen så skog kan man vara i iallafall. Maten är inte alls bra oftast. Matsalen är liten men den är mysig och det är oftast inte så högljutt. Det går skolbussar till och från skolan vilket är bra då alla kanske inte har föräldrar som kan skjutsa. Bussarna är dock väldigt högljudda och stökiga (syftar mest på högstadiets buss) det finns oftast inte platser till alla så många behöver stå, det finns ingen stans att hålla i sig förutom i säten. Det är också många som springer framför/bakom bussen när den kommer. Skolan är överlag väldigt bra och jag rekommenderar den!
Föredetta elev
20 jan 2020

Skit skola

Det är svart mögel överallt och okunniga lärare en av sundsvalls sämsta skolor
Elev
4 okt 2019

Fantastiskt bra skola när jag gick där!

Fantastiskt bra skola när jag gick där men jag har hört att den har blivit sämre pga. Att elever börjat bete sig dåligt.
Jag har väldigt mycket att tacka den här skolan för. Jag hade inte varit där jag är idag utan erfarenheten den här skolan gav mig.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen