Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme

Omdömen

4.1
Baserat på 18 omdömen och 320 svar
0
0
0
0
0
Elev
21 maj 2021
5.0

Naturvetenskapsprogrammet - Science Program

Bästa Gymnasieskola, framtidens gymnasieskola

Hej! Jag går mitt första år i naturvetenskapsprogrammet. Jag hade det jätte svårt med att välja gymnasie, till slut har jag valt Thoren. Jag kan inte ens beskriva hur nöjd jag är med att jag valde Thoren, men jag ska försöka beskriva det. Alla säger ju jag är nöjd med skolan och så vidare, ni hör säkert många elever som upprepar det. Men jag menar det på allvar nu. Jag tackar Gud att jag har valt Thoren, för många olika anlädningar, för det första mår jag nu mycket bättre än innan både psykiskt och fysiskt. I min förra skola, var det mycket orättvisor med betyd och så vidare men nu upplever jag inte det alls, alla elever i skolan är lika värda. Alla lärare är jätte snälla och trevliga, samt hjälper oerhört mycket. Om man vill uppnå A till exempel så försöker läraren hjälper dig så mycket så möjligt för att uppnå det. De flesta i skolan känner varandra, jag har bra relationer med alla lärare. Man känner att lärare bry sig jätte mycket om eleverna och försöker göra så mycket så möjligt för att eleverna ska vara glada. Om har något problem kan man gå direkt till sin mentor eller lärare så löser de problemet snabbt. Rektor i skolan är jätte trevlig och man tvekar inte med att fråga honom om hjälp, försöker hjälpa eleven så att eleven bli nöjd med sitt ärande. Han kan till och med namn på eleverna och om man skriver till honom så svarar han direkt. Jag har sätt en väldigt bra relation med alla personalen i skolan vilket ger trygghet för eleverna. Alla respekterar alla, jag såg aldrig att någon elev hade mindre respekt för någon lärare utan alla elever i skolan gillar alla personalen. Sallena i skolan är jätte trygga och man känner sig hemma. Thoren är ett gymnasium som drivs med hjärta, passion, kraft och mod för att skapa de bästa studenterna för framtiden! På Thoren Innovation School lär vi oss inte bara för att få bra betyg utan för att lära oss för livet! Vi hänger inte bara med i utvecklingen – vi är en del av den. Som student får man bland annat starta ett UF-företag tillsammans klasskompisar, tänk er man gör öppnar ett företag om vilken ideer man drömmer om, redan i ettan. Vi får göra 5 veckors praktik och vi drivs av innovation för att vara bäst förberedda för framtidens jobb. I den här skolan får man en väldigt många möjligheter för en fantastiskt framtid!
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
20 apr 2021
4.6

Teknikprogrammet - Innovation Program

Min åsikt om TIS

Tis är en skola som bryr sig om sina elever och tar in åsikter från alla klasser. Om man har några problem så löser dem det, samt att skolan inte är den största skolan gör så det finns en gemenskap mellan elever och lärare då alla känner alla typ. Studieron är väldigt bra då de flesta elever sköter sig och det finns ordning i klassrummen. På teknik linjen så finns det ett flertal inriktningar som du kan välja mellan vilket gör att det finns något som passar alla.
Elev
20 apr 2021
4.2

Teknikprogrammet - Innovation Program

Hur är Thoren Innovation School Lund?

Mycket trevlig skolmiljö men trevlig stämning och trevliga lokaler. Samt mycket bra skolmat och roliga aktivitets möjligheter på raster.
100%
ger betyget bra eller utmärkt till
Människors lika värde
Elev
9 apr 2021
4.6

elev i natur

tis är en mycket bra skolan, trots att det är en liten skola men för mig är det ju en fördel att man kan lära känna alla i skolan :)
Elev
8 apr 2021
5.0

Teknikprogrammet - Innovation Program

Mycket bra

Väldigt bra skola, då dem hjälper dig och anpassar arbetet för dig
Elev
6 apr 2021
4.4

Bra skola

Jag går på Thorén innovation school. Den har en bra undervisning,man får lära känna lärarna samt har vi en bra studiero.
Elev
6 apr 2021
4.3

Teknikprogrammet - Innovation Program

Bra skola

Jag tycker att gymnasiet är jättebra. Man kan verkligen lära känna lärarna och kunna få en bra undervisning. Salarna är fina, man trivs väl i sin klass samt har man en bra arbetsro :)
Elev
6 apr 2021
5.0

El- och energiprogrammet - IT Program

Fantastisk skola

Hej!
Jag går på Thorén innovation school i Lund. Utmärkt skola på all sätt. Lärare, studiero, kollegor, personal, mat o allt annat. Vi får bokstavligen göra vad man vill. Jag ger skolan 5/5
89%
ger betyget bra eller utmärkt till
Förebygga mobbning
Elev
6 apr 2021
5.0

El- och energiprogrammet - IT Program

Fantastisk skola

Hej!
Jag går på Thorén innovation school i Lund. Trots distansundervisningen läraren här på skolan kämpar på att vi ska ha det så bra som möjligt. Anledningen till att jag valde Thorén är ju miljön man upplever här som tillåter oss att göra det man vill med hjälp av våra fantastiska lärare och underbar rektor. Maten här är ju god o hälsosamt samtidigt. Jag sätter 5/5 som betyg.🤓😁
Elev
25 mar 2021
4.4

Bra skola med bra förutsättningar för framtiden

Jag upplever att skolan är en bra miljö eftersom den inte är alldeles för stor och det tillkommer inte många nya efter varje år, med det sagt, maten är inte den bästa och har möjlilghet att förbättras.

Jag anser att studieron är väldigt bra och eleverna kan studera i lugn och ro. Ordningsreglerna är tydliga samt vi blir uppmanade för nytänkande och en personlig utveckling genom studierna. Lärarna tycker jag är näst intill perfekt och överlag trivs jag väldigt bra här.

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.
Warholmsväg 3, 224 65, Lund
0725763001
Henrik Löwkvist

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt