Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

4 Omdömen

3.8
Bra
2
1
1
0
0

Skolan är inte att rekommendera!

2.7
Elev · 11 november 2019
Elev · 11 november 2019
Inget jag skulle rekommendera, vi får inte tillräckligt med mat för att alla ska kunna äta sig mätta. För övrigt är maten smaklös och har dålig variation.
Vi har en del bra lärare men tyvärr försvinner många lärare lika snabbt som dem kommer. Det innebär att vår klass gått igenom 15 + lärarbyten som inte är i olika kurser.
Dåligt ordning på skolan och saker går sönder till höger och vänster, saker stjäls och biljardbord/pingisbord mm förstörs.
Vet inte vad mer som bör sägas mer än att denna skolan borde bojkottas och läggas ned.

Skolan är extremt bra

4.3
Elev · 10 november 2019
Elev · 10 november 2019
Jag äslkar skolan då man får kontakt med alla lärare och elever. Och man har den känslan Alla känner alla pågrund av att vi är en liten skola vilket jag tycker är bra

Bra och hyfsat liten skola

4.6
Föredetta elev · 18 oktober 2019
Föredetta elev · 18 oktober 2019
Gick där för några år sedan och då var skolan väldigt liten, nu har den blivit lite större (elevmässigt). När jag gick där var lärarna riktigt bra och man fick en personlig kontakt med många. Avslappnade och fokuserade lektioner. Recommend.

Kass studiero, men bra lärare

3.3
Elev · 9 september 2019
Elev · 9 september 2019
Jag valde Thoren Innovation School på grund av ett flertal anledningar;
-Skolan var liten, vilket kan antas betyda bättre studiero
-Där var en fokus på att driva eget i framtiden
-Man är inte bara en i mängden

Två utav dessa förväntningar uppfylldes, men inte angående studieron och storleken. En biträdande rektor på skolan sa under öppet hus att skolan skulle hålla sig till max 220 elever, men när jag började var vi närmare 270. Jag hade en klass med 30 elever varav en hel tredjedel hoppade av.

Det är dock värt att nämna att skolan är påväg att förbättras och rektorn har börjat fokusera på att förbättra studieron, så dessa åsikter kanske inte gäller när du läser denna recension.

Skolans mat är inget att hurra för och det är inte heller matsalen, som inte har realistisk kapacitet till alla elever. Hur skolverket fortsätter tillåta den är ett under för mig.

I övrigt är lärarna bra och jag tycker nästan synd om dem, som måste lära oss elever.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Warholms väg 3, 22465, Lund
Henrik Löwkvist
046-2707880

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  14.8
 • Antal elever
  203
 • Antal lärare
  10
 • Antal behöriga lärare
  8
 • Elever per lärare
  20.3