Omdömen

2.2
Baserat på 10 omdömen och 82 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
1 jul 2023

Trivs bra och mycket bättre nu

Bra nu med ny rektor och lärare
Elev
30 mar 2023

Teknik

En skola på väg att bli riktigt bra!

En skola på G med stora bra förändringar för oss elever. Lärarna lyssnar på oss och vill göra skolan till näst i Malmö.
Elev
24 okt 2022

Teknik

Kaos överallt

Jag är på min fjärde månad i denna skolan (när jag skriver denna omdömet) och jag gillar inte denna skolan så särskilt mycket. För det första, har lärarna ingen kontroll över eleverna. Min klass är bra, problemet är andra. För att skolan är så liten, så måste de kombinera klasserna. Teknik klassen jobbar tillsammans med Natur i matte och dessa plus samhälle i svenska och engelska. Studieron i klassrummen är så liten när klasserna kombineras. Jag får aldrig något gjort.

Något som har pågått i snart 2 veckor är brandlarmen. Nästan varje dag, sedan för-förra torsdagen, så har brandlarmet gått. Ibland har det gått 2 gånger per dag. En dag så har det gått 3. Idag, den 24/10, så har brandlarmen gått 2 gånger. Det är så mycket slöseri av tid. Det ända som håller mig tillbaka att byta skola är saker jag har gjort. Jag kommer att förlora min progress och det kommer att ta tid för att jag ska kunna anpassa mig själv i ett ny gymnasium.
Elev
31 maj 2022

sämsta lärare

sök inte dit! läraren vet inte så mycket om sitt ämne. dålig betygsättning.
Elev
27 jan 2022

BÖRJA INTE HÄR!!!!

ASSÅ DENNA SKOLAN ÄR DEN DÅLIGASTE SKOLAN JAG NÅNSIN SETT JAG GÅR I IT OCH TÄKTE LÄRA MIG NÅGOT INAN JAG BÖRJADE DENNA SKOLAN DOM LÄGGER MER TID PÅ ATT REPRESENTERA SKOLAN SÅ ATT DOM FÅR IN MER ELEVER.SÅ ATT ELEVER SKA VÄLJA KOMMA HÄR JAG TYCKER DET ÄR DÄRFÖR DOM HAR MATKORT OCKSÅ.DOM HAR INTE RÄTT LÄRRARE FÖR VISSA ÄMNE VI HAR EN LÄRRARE I WEBUTVECKLING MEN HAN KAN INTE PROGRAMERA.
Elev
12 jan 2022

Välj inte denna skola

Stökig skola, dåliga lärare, rektorn lyssnar inte, man får inte lära sig det man behöver.
Elev
16 nov 2021

Teknik

Bra om du inte bryr dig om din utbildning

Den enda anledningen varför man skulle vilja gå till denna skolan är om man inte bryr sig om skolan helt ärligt. ¨
Lokalen är liten och smutsig. Finns skräp runt lokalen efter lunch hela tiden och toalleterna är sällan ren. Det finns ingen studiero under lektionerna och jag känner mig aldrig motiverad att lära mig något när man gör exakt samma sak hela tiden. Det enda som är bra med skolan är matkortet vilket låter dig iallafall ha bra lunch, laptopen och att vi använder digital läromedel. Perfekt för någon som inte bryr sig om sin utbildning och kan iallafall uttnyttja fördelarna.
Elev
16 nov 2021

Teknik

Skitdålig

Dåliga lärare och hemsk studieplan.Betalar inte tillbaka pengarna för ung företag till studenterna. Det enda som är bra är datorerna och matkortet.
Elev
6 sep 2021

Teknik

Dålig skola

Bra dator men de flesta lärarna kan inte så mycket om ämnet. Dålig struktur och esportsalen stängdes ner för att några idi*ter förstörde rummet. Thorén ljuger om saker för att få elever, det finns ingen "influencer linje". Praktiken som lovades kommer inte att bli av.
Elev
21 sep 2020

Hemsk skola.

Hemska lärare. De vet inte hur man gör något som har med ämnet att göra. Mycket okunniga.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen