Omdömen

3.1
Baserat på 7 omdömen och 53 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 feb 2023

Teknik

Najs lokaler

Bra skola! Fina lokaler som ligger bra i Uddevalla. God mat
Elev
6 feb 2023

El och ennergi, IT inriktning

Bra skola!

Bra skola med nya fina klassrum och utbildade lärare, sammanhållningen är också väldigt goo
Elev
14 dec 2021

Du borde inte börja här!

Väldigt liten skola och hela klassen är osociala och tråkiga. Rektorn använder saker för clickbait, när jag började så sa de till mig att man kan välja olika kurser från skolan men när man väl började här så var man tvungen att gå antigen webb eller datorteknik.
Rektorn & lärarna kan inte planera saker, Organiseringen är hemsk. läraren blir sjuk utan att meddela eleverna, du lär dig ingen ting från skolan eftersom läraren har sämre kunskap än själva eleven. Oftast så är det jätte äckligt mat, och när det väl är lite godare mat så får eleverna inte ta mer än 1 portion.
Elev
21 sep 2021

El och ennergi, IT inriktning

Trevlig skola men…

Skolan är sådär. Alla elever och stämningen med många lärare är grym och man känner sig sedd och alla är vänner med varandra. Dock ligger problemet hos ******* *** ****** ***********, det känns inte som att någon av dom lyssnar och när man frågar om dom kan fixa schemat så det blir lättare för oss som bor längre bort så ”kanske det är bättre att ni byter skola om tiderna är ett så stort problem”. Annars mycket fräscha lokaler och trevliga elever och lärare :-D
Elev
10 maj 2021

förbättring

Skolan har blivit bättre under de senaste åren. Med ny rektor och nya lokaler så tycker jag det är skillnad från vad man hört innan. Det finns fortfarande arbete med skolan men jag trivs bra på en mindre skola som denna. alla är vänner med varandra
Elev
20 sep 2019

Sämsta ledningen

Rektorn hade hand om våra gymnasiearbeten, han godkände alla utan att läsa igenom ett enda av dem, detta vet jag då min kompis inte skickade in något men ändå fick godkänt. Organiseringen var hemsk, lektioner krockade, lärare var hemma utan att eleverna meddelades, det var flera kurser där det inte var en enda elev som klarade proven, detta trots att vi alla försökte lära oss, vi gick trots allt högskoleförberedande program.

Detta är toppen av ett isberg, jag kan inte skriva alla nackdelar med skolan, men jag kan med säkerhet säga att de kommunala skolorna håller väldigt mycket högre standard.
Elev
7 sep 2019

Skolan är ”okej”

Jag tycker skolan är ”okej” genom att den är bra samtidigt som den har sina brister. Judt nu har drm bytt lokaler för dem kände att dem hade för liten skola och dit dem flyttat är ännu mindre. så dem lyckas inte med allt. Sen ger dem vissa lärare för stora arbetsuppgifter genom att sätta dem på att hålla typ 10 olika kurser vilket leder till att kurserna får en sämre kvalitet

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen