Omdömen

3.3
Baserat på 49 omdömen och 410 svar
0
0
0
0
0
Elev
19 jan 2024

natur

Utmärkt skola

Baserat på mina personliga erfarenheter kan jag helhjärtat rekommendera denna skola. Lärarkåren utmärker sig med sitt engagemang och sin passion för undervisningen. De är inte bara dedikerade till sitt yrke utan också till att skapa en god dialog och relation med eleverna. Skolan visar också en imponerande förmåga att anpassa undervisningen efter individuella behov, vilket skapar en välkomnande och inkluderande miljö för alla elever.
Elev
8 jan 2024

Besviken på thg

Inte världens bästa skola. Går första året på natur och vissa lärare är dåliga på att undervisa så att man förstår. Omöjligt att nå höga betyg. Lärare har en viss syn på elever och nervärderar de. Skolmaten är katastrof, trotts hur mkt vi klagat och tar upp det på matrådet sker ingen förändring. En Skidresa skulle göras till romme där elever själva står för betalningen…

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad tråkigt att höra att du inte fått en bra upplevelse av skolan.
Vi ser gärna att du tar kontakt med oss i skolledningen, kontakta gärna info@edu.stockholm.se och boka ett möte.

Matrådet har träffats två gånger under höstterminen och kommer träffas två gånger under vårterminen. De elevrepresentanter som varit närvarande har framfört att maten blivit bättre sedan förgående år. Om det är mer synpunkter får du gärna skicka med det med den representanten till nästa matrådstid.

Skidresan har inte varit tidigare, utan varit ett önskemål från elever på skolan att vi ska hjälpa till att anordna.

Mvh Skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
21 nov 2023

Börja inte om du vill stanna kvar i skolan

Dom lova att vi skulle få åka utomlands i tvåan men då fick 3orna istället , och nu i trean så får ekonomierna och sambetende klasserna bara åka till Gotland och Malmö. Alla andra klasser får åka på klassresor medans sambetende måste stanna kvar inne i skolan. Väldigt synd då vi inte ens är jobbig klass

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vår skola har förmånen att ha stora stipendiefonder som bekostar studieresor, och resorna kan se olika ut från år till år beroende på den pedagogiska planeringen utifrån examensmålen. Det kan innebära att resorna kan ske inom Sverige, vilket är majoriteten av våra stipendieresor just nu. Vissa klasser åker i årskurs 2 och andra i årskurs 3, och även detta kan variera från år till år.

Mvh skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
7 nov 2023

Tek

En utbildning för matte och bild älskare

Teknikprogrammet, Samhällsbyggande och Miljö
Detta är en utbildning för dig som gillar både matte och de estetiska ämnena. Jag går nu i årskurs 2 och vi arbetar med många roliga projekt. Bland annat får vi kontakt med arbetslivet i ett projekt med Trafikverket, ett forskningsteam från KTH och arkitekter på Sweco.
Thorildsplans gymnasium har en stor variation av olika elever från olika platser runt om Stockholm så jag kände själv att det var lätt att hitta många vänner här, även utanför sin egen klass.

+bra lärare
+enkelt att hitta vänner (ex. genom föreningar)
+Studieresor i 2/3an, vi ska till Köpenhamn i april!
+nära kontakt med arbetslivet

- skolmaten är inte den bästa (men är bättre än förra året)
- tråkiga skolgårdar ute (men det ska förbättras, med hjälp av designidéer från elever)
Elev
7 nov 2023

Tekni

En skola med karaktär

Jag går Teknik Sam på Thorildsplans gymnasium och måste verkligen säga att den här skolan har verkligen karaktär. Lärarna är trevliga och flesta gör verkligen allt för sina elever. Den finns en stor variation på elever från helt olika delar av Stockholn (ibland längre..) och jag är verkligen nöjd över mitt val. Har haft lite dåliga stunder på den här skolan med tror det mer har med självaste "gå i skolan" och inte Thorildsplans fel.

+ bra lärare
+ många olika elever
+ åka till Danmark eller Tyskland med skolan
- ingen skolgård/ får platser att hänga på (ska fixas snart dock)
Elev
7 nov 2023

ekonomiprogrammet

Elev i tredje klass

Skolan tar hand både om elever som har det svårt men även om elever som vill utmana sig själva lite extra och jagar de högre betygen. På Thorildsplans gymnasium kan man känna sig trygg och involverad. Skolan stöttar även olika klubbar såsom bokklubben och schackklubben och har även sportlag som man kan vara med i om man så önskar vilket jag uppskattar.
Elev
7 nov 2023

Naturvetenskapsprogrammet

Bra skola

Jag går just nu mitt tredje och sista år på naturvetenskapsprogrammet och trivs bra i skolan och klassen. Något som jag tycker om med skolan är att vi gör mycket praktiskt i många kurser och gör även många studiebesök. Vi åkte även på studieresa till lund med fysiken vilket var både väldigt roligt och lärorikt. Lärarna på skolan är väldigt trevliga och pedagogiska. Lärarna är intresserade i oss elever, engagerar sig och vill vårt bästa. Overall en väldigt bra skola och miljö.
Elev
7 nov 2023

Naturve

Yay THG

Jag går naturvetenskapsprogrammet och trivs bra i min klass och skolan generellt. Vi gör flera studiebesök (ex. Forskar Grand Prix & Karolinska Institutet) på terminerna respektive en studieresa relaterat till programmet. Lärarna är trevliga och de flesta är engagerade i sitt arbete.
Elev
7 nov 2023

Teknikvetenskap

Elev på TeknikTeknik

Jag går just nu tredje året här på Thorildsplans gymnaisum med inriktning Teknikvetenskap och jag tycker att min tid här på skolan varit bra. De flesta av lärarna är toppen och möter våra behov i undervisningen. Undervisningen är bra upplagd och det är sällan för många bollar i luften samtidigt. Examinationerna är utspridda så att man inte blir alltför stressad trots det höga tempot i t.ex. matten. Dock är det tråkigt att vi få matleverans när skolan har ett eget kök som bara måste rustas upp.
Elev
7 nov 2023

Teknikvetenskap

Teknikprogrammet

Jag går just nu teknik programmet och tycker det är helt okej, vi har haft många roliga studie besök och en klassresa till berlin. Lärarna är för det mesta välldigt bra och trevliga men såklart fins det lärare som man inte kommer överens med. Lokalerna är trevliga och det fins många plaser i skolan man kan plugga/hänga vid. Över lag är jag nöjd med mina studier vid thorildsplan.
Elev
7 nov 2023

Information och mediateknik

Bra skola

SPV har bra anpassningar, lärare och det är enkelt och vanligt att få specialanpassad hjälp. Ifall andra får hjälp blir det känns lättare att fråga om hjälp själv.
Elev
7 nov 2023

Sam

Samhällsvetenskap på Thorhildsplans gymnasium

Jag verkligen glatt överraskad på hur bra jag har trivts här. Jag har gått samhällsvetenskap i 1an i 3 månader nu. Jag var lite orolig innan för att konstigt nog har inte Thorhildsplans gymnasium särskilt bra rykte, men tro mig, jag trivs bra här. Det är en stor skola med ca 1300 elever men det är hyfsat lugnt i korridorerna och överlag tycker jag lärarna är bra. Maten är väll typisk skolmat med hyfsat gott de flesta dagarna.
Elev
7 nov 2023

Sam

Bra lärare

Trivs jätte bra med lärarna i programmet och man kan ta kontakt med dem för att förstå hur man ligger till med kursen. Skolan överlag är också väldigt bra då vi har två matsalar, cafeteria, bibliotek och uppehållsrum där man kan mingla med eleverna i skolan.
Elev
7 nov 2023

Teknikvetenskap

Teknikvetenskap

Det är en bra skolan med bra möjligheter att utvecklas och lära sig mycket nya kunskaper. Det går att åka på studieresor och få nya intryck. Lärarna är bra och ger stöd till den som behöver det! Det finns många val att välja på till iv-valet som gör att man kan gå sin egna väg.
Elev
7 nov 2023

Dator och Kommunikationsteknik

Stora möjligheter och resurser

Fint program med konstant utvecklande salar/material. Anpassar snabbt till samhällets behov såsom AI och Cybersäkerhet. Lär CCNA1-2 samt början av 3 för möjlighet av certifikat. Allting är såklart inte perfekt men riktigt nära dit.
Elev
20 maj 2023

Sam

Börja inte THG

Mycket diskriminering från lärarnas och rektorers sida, Maten är för det mesta helt ok ibland oätlig, Fula lokaler men stora samt att det finns 2 matsalar men det luktar väldigt illa utanför matsalen som är separat från skolans huvudbyggnad.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
Precis som du skriver har vi stora lokaler, vilket kan leda till att matos kan sprider sig om det är en kryddstark maträtt.

Angående diskriminering ser vi allvarligt på detta, och skulle gärna vilja veta mer. Kontakta oss på info@edu.stockholm.se så kan vi boka ett möte.

Mvh skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
4 maj 2023

Naturvetenskapsprogramet

Från en ledsen elev

Sämsta lärare, dem hjälper inte sätter bara F

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
Vad tråkig upplevelse du verkar ha fått. Vi vill gärna veta mer, kontakta oss på info@edu.stockholm.se för att dela med dig mer så att vi kan se vad vi kan utveckla.
Mvh skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
23 mar 2023

TEINF

Informations- och medieteknik

Jag läser första året på teknikprogrammet med inriktning information- och medieteknik. Jag tycker att skolan är okej, inte dröm skolan men inte heller den värsta skolan. Låt mig gå igenom det som är bra och det som är mindre bra.

Det som är bra:

Det finns bra lärare som kommer motivera dig och försöka sitt allra bästa så att du uppnår dina mål i kursen.

Det finns matte hjälp i skolan som vi kallar även för "mattestugan". Det brukar vara varje torsdag.

De har idrottshallar. Vissa gymnasieskolor har inte ens en idrottshall.

Vi får gå på utflykt så som Vetenskapshuset och Tekniska museum.

Det som är mindre bra:

Serveras för ofta vegetariskt mat.

Projektorn brukar inte funka vissa gånger.

Vissa böcker kan vara sönder, men de flesta är bra och fräscha.

Byggnaden är gammalt. Önskar att de kan renovera lite grann.
Elev
25 nov 2022

Naturvetenskapsprogramet

Dålig skola

Skolan är dålig, det är vegetarisk mat varje dag, finns inge värme i skolan alltså jätte kallt speciellt på vintern, kaos elever o allmänt stökig

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
Vad tråkigt att du har en dålig erfarenhet av skolan.
Skolan försöker leva upp till Stockholm stads höga miljömål med minskade koldioxidutsläpp och högre andel ekologiska varor där skolmåltiden är en viktig faktor.
Skollunchen har förändrats efter dialog med elever, och erbjuder varje dag soppa, en kött, kyckling eller fisk rätt, vegetariskt alternativ samt sallads buffé.

I en historisk byggnad som påverkas av yttre faktorer är det svårt att anpassa värmen efter årets olika årstider. Vi försöker givetvis arbeta för att ständigt förbättra skolmiljön.

Vi delar inte uppfattningen kring att miljön är "kaos och allmänt stökig", och vill gärna höra mer om din upplevelse så vi kan göra ytterligare förbättringar. Kom förbi oss på expeditionen.

Mvh
Skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Föredetta elev
24 aug 2022

TEINF

Brister hos ledning och lärare. Gå ej här!

Skolan är otroligt dåligt styrd och dåliga lärare. De flesta lärare saknar en modern utbildning samt svenska språkkunskaper. Av ren nyfikenhet kollade jag upp två av mina lärares certifikat och tidigare utbildningar och ingen utbildning och/eller certifieringar var under 2000-talet utan snarare 1970-80 talet. Jag skall också tillägga att jag gick en teknisk-linje och som alla vet har tekniken utvecklats något enormt under de senaste 20 åren och om en programmerings lärare inte förstår vad begreppet "open-source" betyder anser jag att läraren är väldigt okunnig inom ämnet. Läraren var inte heller till hjälp under lektionen, de var mest att man behövde "googla" sig fram och de bidrar bara till minskad motivation för eleven.

Ledningen skall man inte ens prata om. Man kan ringa, skriva meddelanden eller till och med komma fram till något vid ett fysiskt möte men det händer aldrig något.

Det har också hänt vid flera tillfällen att lärare har pratat om elever till andra elever i privata samtal vilket jag anser är under all kritik.

Mitt råd är helt enkelt att inte gå här, om du redan går här hoppas jag verkligen du har fått en av de få bra lärarna.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
Vad tråkigt att höra att du har haft denna upplevelse av vår skola.

Det framgår inte när du gick ut från Thorildsplans Gymnasium. Vi vill jättegärna komma i kontakt med dig för att förstå vad det är som har hänt. Mejla gärna in till info.thn@edu.stockholm.se så tar vi kontakt med dig.

Mvh
Skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
20 maj 2022

Bra skola!

Extremt bra lärare som vill lära ut.
Maten är sådär, vissa dagar bättre än andra men det går att leva med, skolan är ren och det är noll diskriminering, nya moderna delar har kommit in men i mekatronik salen så är datorerna väldigt utdaterade, som tur använder vi för det mesta våra laptops primärt. Lärarna lyssnar och tar hjälp av eleverna för att beställa bättre verktyg osv.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi är väldigt stolta över vår skola.

Mvh
Skolledningen
Elev
18 maj 2022

Naturvetenskapsprogramet

Inte för de som vill ha bra plugg och bättre betyg

Bra lokaler som är stora och rymmer alla elever. Det dåliga med skolan det är lärarna, lärare som planerar illa och meddelar om prov sent. Inga kompletteringar eller omprov. Missar du ett prov så missar du, lärare har extremt lätt för att sätta F och strävar inte efter elevers bästa. Plugget är extremt svårt och att få högre betyg är nästan omöjligt.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad tråkigt att höra angående din upplevelse.

Vi tar utbildning på stort allvar och jobbar ständigt för att förbättra och utveckla vår verksamhet. Det ingår att testa kunskaper och lärarna arbetar med provschemat för att sprida ut arbetsbelastningen för eleverna. Vi erbjuder också mycket stöd i form av läxhjälp och räknestuga utöver det stöd som finns på lektionerna.

Vill du berätta mer om din situation kom gärna och prata med oss. Det framgår inte om du fortfarande går på skolan, i så fall mejla oss på info.thn@edu.stockholm.se så kontaktar vi dig.

Mvh
Skolledningen
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
29 mar 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet beteende

En bra skola!

En bra skola med bra lättare som bryr sig om eleverna och vill att vi ska lyckas. Maten var dock hemsk i början av året men har förbättrats. Det ända som går att klaga på just nu är att matsalen brukar bli ganska full under lunchen då maten har blivit bättre och att matsalen är ganska trång men det finns en paviljong som man kan sitta i för att kunna äta lunch i lugn och ro. Lokalen i skolan är fin med teknik klassernas projekt som är utställda vid korridorerna. Det är fett kul att se deras idéer och konstverk och det får skolan att se ut som ett museum. Dock kan det stinka fisk i första våningen när det är skit mat så höll för näsan!

Men annars så rekommenderar jag denna skola till någon som vill gå i en blandad skola inne i stan och kan acceptera dålig lunch om den blir sämre i framtiden.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
Vad roligt att du har en positiv bild av vår skola. Vi är stolta över THG.

Vi arbetar ständigt med förbättringar och dialog angående skollunchen och tar med dina kommentarer.

Mvh
Skolledningen
Föredetta elev
30 jan 2022

Intresserade lärare

Precis lagom blandning av studiemotivation från lärare och kul kompisar som uppmuntrade varandra. Fastän skolan byggdes vid andra världskrigets slut är den gammaldags charmig. OK områden runt omkring.
Fick bra grundkunskaper inför KTH och är nu civilingenjör från elektro med bra jobb.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
vad kul att du hade en bra upplevelse av skolan! Vi är väldigt stolta!

Mvh
Skolledningen
Föredetta elev
17 jan 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet beteende

Bra lärare!

Jag gick alla mina tre år här förstår inte riktigt varför många är så negativa. Jag trivdes jättebra på den här skolan, det kändes som att alla kunde vara sig själva. Det fanns ingen hetsig anda som finns på många andra gymnasium att man ska klä sig på ett visst sätt eller liknande.
Det enda negativa va väl att man lite för ofta fick reda på att lektionen va inställd precis innan den började.
Skulle kanske inte rekommendera skolan om man vill ha den här ”gemenskapen” som det känns som att andra gymnasium har. Det ordnades aldrig roliga aktiviteter och liknande när jag gick där, men tror att de har börjat mer med det nu.
Men vill bara säga att jag lärde mig så sjukt mycket tack vare lärarna, många av de var de skönaste lärarna jag haft i hela mitt liv helt ärligt. De var förstående, hade humor och min mentor var som alla i klassens mamma typ. Hon brydde sig verkligen om alla på riktigt, det märktes.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse av Thorildsplans Gymnasium och tack för att du delar med dig.
Vi arbetar ständigt att förbättra oss och skapa fler aktiviteter för våra elever för att få till denna gemenskap i skolan.
Vi är stolta över vår skola.

Mvh
Skolledningen
Elev
20 nov 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet beteende

Bra gemenskap

Går tredje året nu och är väldigt nöjd. Maten har blivit mycket bättre sen jag började, lärarna är bra och eleverna är snälla mot varandra. Det är ingen betygsstress och alla stöttar varandra man tävlar inte man hjälps åt. Det finns en fin gemenskap mellan alla i skolan och det är verkligen jätte blandade personer som går här, folk från alla olika delar av Stockholm. Elevkåren är också jätte bra och aktiva! Overall en bra skola skön och lugn, rekommenderar för dig som vill gå på en innerstadsskola utan betygshets och med blandade elever.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,
vad kul att höra att du var nöjd med din utbildning! Vi är mycket stolta över vår skola och den utbildning eleverna får här.

Mvh
Skolledningen
Elev
28 mar 2021

El- och energiprogrammet inr. Elteknik

Ett vanligt gymnasium

Thorildsplan är liksom en vanlig gymnasieskola. Jag går på el-programmet där de flesta av våra lärare är bra på att lära ut och vissa lärare är såklart sämre men alla lärare på en skola kan inte vara jättebra.

Maten är ganska medioker men den går för de mesta att äta, om inte kan man gå till skolans cafeteria eller till nån matbutik vilket tar 5-10 min.

Nu under Corona har en hel del lektioner blivit inställda men det är ju inte skolans fel men man önskar att vi ibland kunde få lite mer förvarning.

Trots att vi är 1500+ elever så finns en typ av gemenskap och de flesta borde hitta nån att hänga med men det ligger på den enskilde individens ansvar.

Vi har även en idrottsförening för de sportintresserade och en musikförening om man är intresserad av musik så det e ju kul.

Skolan är väldigt gammal och skulle må bra av lite renovering. Dessutom så skulle det vara nice med typ ett uppehållsrum eller liknande då skolan i stort sätt bara är korridorer med bänkar.

Jag rekommenderar Thg till den som inte har för höga förväntningar. Det är en nice skola och det finns inte så mycket att klaga på.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad roligt att höra att du tycker att det är bra på Thorildsplans Gymnasium.
Vi är stolta över vår skola.

Mvh
Skolledningen
Elev
16 jan 2021

Denna skola är på allvar riktigt grym

Thorildsplans gymnasium är en grym skola! Lärarna är hur väldigt bra och gemenskapen är stor. Jag har verkligen märkt hur alla i klasserna hjälps åt och stöttar varandra. Det finns ingen påtaglig betygsstress vilket är ett stort plus! Jag gick ut med rätt hög merit i nian och hade tänkt börja på antingen norra real eller viktor rydberg, men jag märkte direkt hur stor press och stress det var på dem skolorns. När jag var på viktor rydbergs öppna hus sade en elev till mig att det var supersvårt att få höga betyg och att de flesta behövde göra högskoleprovet. Och i slutändan är ju betygen väldigt viktiga, det är det ända högskolorna bryr sig om. De bryr sig inte ett skit om vilken skola du gick på. Därför älskar jag thorildsplan: det är en seriös skola men det är fortfarande lättare att få högre betyg, inte alls lika mycket stress som på elitskolorna och gemenskapen är så stor. Det finns så många typer av roliga intressanta människor som är väldigt accepterande. Vissa lärare blir man till och med bästis med. Du borde definitivt börja på den här skolan, du kommer inte ångra det!;)

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad roligt att höra att du tycker att det är bra på Thorildsplans Gymnasium.
Vi är stolta över vår skola.

Mvh
Skolledningen
Elev
15 jan 2021

Före detta elev

Maten är jätte god, eleverna är från hela Stockholm vilket betyder att eleverna kommer ifrån alla möjliga olika etniciteter vilket jag tycker är jätte bra. Du kommer inte behöva oroa dig för att inte få några vänner det kommer du 100% få eftersom folk är så olika här och det kommer finnas någon för dig. Absolut alla lärare är inte 10/10 men de finns några som är det. Det är en stor skola där du kommer lära dig det du ska! Det är en mycket snäll och varm miljö i skolan! / före detta elev❤

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej,

Vad roligt att höra att du tycker att det är bra på Thorildsplans Gymnasium.
Vi är stolta över vår skola.

Mvh
Skolledningen
Elev
25 dec 2020

Hur skolan är, med mina ögon

Skolan är gammal och därför är inte så fin inuti, speglar i toan förstörda och själva toaletten är inte så ren, maten är dålig och är från en annan skola, lärarna är ganska trevliga och snälla, elever är snälla mot varandra och är som syskon, går på den skolan bara för att man får bra kunskaper med bra lärare.

Svar från Thorildsplans Gymnasium

Hej.

Vad fint att du har blivit väl bemött av andra elever och personal. Vi arbetar ständigt för att skapa en inkluderande miljö som gynnar studierna. Det betyder att vi även arbetar med den fysiska miljön och kommer att utöka antalet toaletter. I samband med denna utökningen passar vi även på att se över delar av de befintliga toaletterna. Vi hoppas att detta kommer att bidra till en trevligare totalupplevelse.

Mvh
Skolledningen
Visar 30 av totalt 49 omdömen

Net Promotor Score (NPS)

NPS (Net Promoter Score) är en mätning av kundnöjdhet och lojalitet gentemot skolan, baserad på en enkel fråga om rekommendation.
1
Aktuellt NPS värde
Värdet beräknas var 24:e timme och tar endast med publicerade omdömen i beräkningen
-20
8
Ambassadörer
16.3%
23
Passiva
46.9%
18
Kritiker
36.7%

Poängtrend

Genomsnittlig SchoolParrot poäng på årsbasis
2
Poäng per år
Datan baseras på aktiva omdömen aktuellt år. Vid ett värde på 0 saknas data för året.

Undersökning

Svarsfördelning på varje område
3
Utbildning / Lärande
Besvarad av 49 användare
20.4%
Utmärkt
42.9%
Bra
10.2%
Medel
8.2%
Undermålig
18.4%
Dålig
4
Personal & Lärare
Besvarad av 49 användare
26.5%
Utmärkt
40.8%
Bra
10.2%
Medel
6.1%
Undermålig
16.3%
Dålig
5
Säkerhet & trygghet
Besvarad av 49 användare
38.8%
Utmärkt
32.7%
Bra
10.2%
Medel
6.1%
Undermålig
12.2%
Dålig
6
Inomhusmiljö
Besvarad av 49 användare
10.2%
Utmärkt
30.6%
Bra
36.7%
Medel
6.1%
Undermålig
16.3%
Dålig
7
Utomhusmiljö
Besvarad av 49 användare
6.1%
Utmärkt
16.3%
Bra
42.9%
Medel
16.3%
Undermålig
18.4%
Dålig
8
Skolmaten
Besvarad av 49 användare
6.1%
Utmärkt
18.4%
Bra
36.7%
Medel
14.3%
Undermålig
24.5%
Dålig
9
Skolinformation
Besvarad av 18 användare
22.2%
Utmärkt
50.0%
Bra
16.7%
Medel
0.0%
Undermålig
11.1%
Dålig
10
Aktiviteter
Besvarad av 49 användare
22.4%
Utmärkt
30.6%
Bra
10.2%
Medel
18.4%
Undermålig
18.4%
Dålig

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.

Fakta om skolan

  • Antal elever
    1498
  • Antal lärare
    106
  • Antal behöriga lärare
    93
  • Elever per lärare
    14.1
Drottningholmsvägen 82, 11242, Stockholm
08-50843500
Johan Norvell

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen