Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
5 omdömen
Resultat omdömen
2.6
Medel
0
1
0
4
0

Helt okej!

3.6
Elev · 4 maj 2021
Elev · 4 maj 2021
Jag lever med diagnosen ADHD och har bytt skola ett antal gånger, skolans elevhälso team är bra förutom *********** som har uttryckt sig rasistiskt och sagt n ordet (har jag hört). Psykologen är underbar och så förstående, skolan sägs vara hbtq+ vänlig och ingen trakasserar hbtq+ personer synligt men det är mer bakom ryggar och skämt om att någon skulle vara homosexuell. Vissa lärare är bättre än andra, det flesta tar hänsyn till min diagnos men det är svårt med vikarier ibland.
Skolan ska ha blivit lite sämre än förra året då de bytte rektor och tog bort assistenter för folk med t.ex. Diagnoser och de som finns har ej så stor kunskap kring diagnoser.
Vice Rektorn är snäll men vissa saker känns det som att det ej tas itu med, aldrig sett rektorn aktivt på skolan utan bara Vice rektorn, lite stökig men det är den skolan av 6 stycken som fungerat bäst för mig.
Utbildning kring hbtq och könsnormer är bra och informerande, bara dem omogna killar när som skämtar om det för att skapa reaktioner, mobbning tas itu om det är synligt men många använder ej sitt civilkurage när någon skämtar om t.ex Homosexualitet.

En snabb resa utför

1.9
Förälder / Vårdnadshavare · 1 maj 2021
Förälder / Vårdnadshavare · 1 maj 2021
En snabbt nedmonterad elevhälsa gjorde att vi avslutade utbildningsresan för vårt barn. Alltför många lärare har slutat på kort tid för att allt skall kunna anses vara bra. Tidigare rektor hade ambitioner och visioner. Denna skolledning verkar fullkomligt tondöva.

Rekommenderar inte

2.0
Föredetta elev · 2 december 2020
Föredetta elev · 2 december 2020
Tiden då jag gick på den här skolan var den absolut värsta, lärarna gjorde ingenting för att skapa en lugn och trygg miljö genom att motverka mobbning och trakasserier, ironiskt nog skryter de om att Tiunda är den första HBTQ-certifierade skolan, det enda dem gjorde var att sätta upp prideflaggor i klassrummen, men inte brydde de sig när HBTQ-elever blev utpekade och utsatta av andra elever.
0%
ger betyget bra eller utmärkt till
Utmaningar
Visa alla resultat

Katastrof

1.4
Förälder / Vårdnadshavare · 5 november 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 5 november 2020
Denna skola förespråkar våld i den mening att man som lärare och rektor inte tar ansvar för att förebygga våld och ha noll-tolerans mot våld. Dagliga slagsmål, elever som blir kränkta på de mest vidriga sätt av andra elever och lärare som kindpussas i coronatider, barnen delar plastmuggar i Coronatider, lärare som inte har koll på barn som försvunnit kort tider från skolgården, listan kan göras lång. Rektorn är totalt hänsynslös och inkompetent och arrogant. Skippa denna skola!

Gå inte här

1.7
Elev · 10 december 2019
Elev · 10 december 2019
Homofobisk och lärarna gör inget för att stoppa mobbing
Verksamheten använder inte SchoolParrot ännu. Tipsa dem gärna om oss!
  • Ej användare
  • Ej verifierade uppgifter
  • Kan ej besvara eller bemöta
Kom igång med SchoolParrotLäs mer om SchoolParrot

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Sibyllegatan 10-12, 75230, Uppsala
018-7276452