Omdömen

1.8
Baserat på 13 omdömen och 101 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
31 jan 2024

(Fyllecell)

Som rubriken lyder så kan man ganska lätt jämföra tomtaklintskolan med Nyköpings fyllecell, dvs om man nu är nog gammal att hamna där.

Kycklinggrytan va dock banger 10/10
Elev
16 dec 2023

Orkar knappt gå upp längre

Den här skolan är hemsk, byter konstant lärare och varje är sämre och mindre utbildad än den andre. Lärare lär inte ut, antar att eleverna ska kunna lära sig själva.
Hjälper inte heller elever som har det svårt eller hamnat efter. Får man F-varning så får man endå ingen hjälp. Och den nya biträdande rektorn pratar med en som en femåring på knark. Vet inte vad som värst, elever eller lärare. Skulle hellre döda mig själv än att gå om alla tre år. Och ge min tillbaka min telefon
Elev
15 nov 2023

Hatar tomta

Usch vilken äcklig skola, skräp överallt. Känns knappt som att det är några som städar efter skolan
Skolmaten är skit, böckerna faller sönder hit och dit. Elever är otroevliga.
Kommunen har råd med att spendera flera miljoner på en ny gympasal men inte på skolan?
Elev
15 nov 2023

jag hatar den här skolan med hela mitt liv

den här skolan är fan den sämsta skolan jag har någonsin gått på, jag ångrar fan att jag flytta hit och att jag börja på den här skolan. Lektionerna är alltid så dåliga att eleverna har knappt nån jävla energi för att delta på lektionen, själv som har gått på Tomtaklint har det varit bara skit och jobbiga lärare,dålig utbildning,dålig mat,dålig trygghet och de har fan inga jävla aktiviteter nu eftersom de har tagit bort mobilerna för att de har gjort skolan 'mobilfri' men fatta väl att genom att de gör skolan mobilfri så är det bara jobbigt för eleverna? vad ska eleverna göra på rasterna? man måste ju nästan gömma sin mobil i skåpen för lärarna är skit jobbiga som håller koll på om man har mobilen hemma eller inte? sluta tjata det är bara jobbigt, jag fattar att det är deras jobb osv men behöva vara så jobbiga behövs det inte. Lärarna lyssnar inte på eleverna och har alltid nåt dumt att säga till en.
Elev
15 nov 2023

helt ärlig bara piss skola

Jag trodde normala skolor va dåliga och skit, Men den här skolan är på en ny fucking nivå. Allt är så himla skitigt och stökigt. Det är Skräp, Snus och tuggummi överallt. På grund av den skitiga miljön och långa tråkiga lektioner så blir typ alla elever skit otrevliga, Ingen vill vara här. Toaletterna är så jävla snuskiga, Allt är gammalt och går sönder typ hela tiden. Det finns INGET att göra på typ hela skolan, Och nu ska dem tydligen ta bort elevens val (Det ända folk faktiskt ville göra i skolan).
Mobbning elr kränkning varje dag, Även om lärare ser så bara iggar dem 99 procent av tiden.
Byter lärare typ varje termin,
Elev
15 nov 2023

Dålig skola.

Mina åren på Tomtaklintskolan har varit bara skit och det är pågrund av hur dålig denna skolan är. Skolan har dåliga lärare som gör inte deras jobb rätt de flesta gånger och som har attityd mot eleverna, det är inte rätt att en lärare ska vara egoist mot 13-15 åringar?, skolkuratorna är bara i skolan två gånger i veckan och har knappt tid för eleverna de flesta gångerna. Eleverna också, asså fan vilka äckliga och otrevliga människor som finns i den där skolan de är bara så jävla otrevliga mot alla, jättedumt att det ska vara ny lärare varje jävla termin också? Hur fan ska man lära sig något om lärarna ska sluta varje termin och börja ny? Lärarna ger också ojämna betyg och som oftast inte förklarar varför. Lärarna gör inget mot mobbning,konflikter osv men förutom så säger de bara att man ska ignorera det men hur ska man göra det om det har gått ju typ två år t,ex och en elev blir fortfarande utsatt för mobbning? Man vill nästan byta skolan pga hur dålig Tomtaklintskolan är.
Elev
14 nov 2023

Skitig skola med skitiga elever

Tomtaklintskolan är en dålig skola för själv som elev har det varit jättejobbiga år på Tomtaklintskolan. Eleverna är alltid skit otrevliga och mycket mobbning och kränkning
Inte nog med plats i matsalen. Lärarna är dåliga på att lyssna på eleverna. Skitig skola, fyran vad äckliga badrum
Hela skolan har snus, tuggummi och skräp lite vart som helst, till och med på lampor uppe i taket.
Skåpen är skit kvalitet, går konstant sönder.


Bara helt jävla skit skola, absolut skit
Elev
12 nov 2023

Om det fanns en annan högskola i trosa skulle jag 100% bytt skola

Shit skola
Helt ärligt den sämsta skolan jag gått på. Korridoren luktar cigarett och vape. Vi får inte ha våra mobiler, men ändå finns det knappt ett skit att göra på rasterna. Mycket trakasserier och mobbning i varje hörn, alla årskurser. Matsalen är skit trång och det vegetariska smakar fan konstgjort, och typ varje vecka får vi nått skit konstigt man aldrig hört talas om, T.ex ”fisk curry”. Shit stämning bland alla elever, Om nån gör skit mot en så iggar bara läraren även om det sätt det.

Absolut värsta skolan jag vart på
Elev
21 sep 2023

jamen visst

helt okej, vill dock ha min mobil marit:(
Elev
21 jun 2023

0/10 inte bra

Dålig skola. Knark i toaletterna och poliser som tar in barnen som langar. Korridorerna luktar cigarretter. Mobbning och trakasserier överallt i varje hörn. Lärare som slutar och börjar varje termin. Sexistiska lärare (nu har slutat). Matsalen är så liten att folk behöver äta utomhus.
Föredetta elev
14 aug 2022

levde i misär

sämsta skolan någonsin. byter lärare varje termin och inte är dem bra heller. biologi läraren kunde mindre än eleverna och tog sina powerpoints direkt från internet. dessutom hade vi en lärare som kom till skolan helt jävla redlös, riktig kung men kanske inte så lämpligt. dålig stämning bland eleverna. för lite bänkar. trång matsal men rätt god mat!.. bortsätt från den vegetariska maten. kycklinggrytan var dock 10/10. det enda jag kände under mina tre år här var en extrem längtan att komma härifrån
Föredetta elev
14 aug 2022

Sämst

Sämst :) Skolan gav fängelse core
Elev
21 dec 2019

SKOLAN ÄR TOPPEN! Älskar tomta

Riktigt bra skola alla är snälla mot varandra och lärarna är super bra

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen