Omdömen

3.1
Baserat på 3 omdömen och 21 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
12 nov 2022

VARNING !!!

Akta er för denna förskola. Pedagogerna under all kritik. Skickar gärna hem barn även friska barn. Vi anser att pedagogerna är otroligt lata ,dock undantaget till 1 pedagog vi haft.
Förälder / Vårdnadshavare
12 nov 2022

VARNING!!!!!

Varnar för denna förskola. Har haft vårat barn där, och pedagogerna är lata och skickar gärna hem barn . Skyller på att barnet är sjukt. Men väl på morgonen innan vi lämnat barnet har det varit piggt och ingen feber. 1 timme senare ringer dom och säger att dom har torkat mycket snor på barnet och det verkar hängigt. Nu har vi bytt förskola och hittat en förskola som passar oss jätte bra. Tur man kan byta förskola inom kommunen.
Förälder / Vårdnadshavare
4 nov 2019

Mycket bra förskola!

Härlig förskola med bra pedagoger. De är mycket lyhörda för barnen och är bra på att göra dem delaktiga. De är mycket utomhus, kanske kan det vara bidragande till att det inte blir så många sjukdagar om året? Maten lagas på plats och är mycket omtyckt. Bra med öppna dörrar och att personalen har koll mellan avdelningarna. Ett plus för att de sover utomhus också.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen