Omdömen

3.5
Baserat på 11 omdömen och 99 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
8 jun 2023

dåligt

lärarna brydde sig inte om mobbning eller psykiskt mående
Elev
4 feb 2022

Torvallaskolan bland de värsta

Torvallaskolan elev

Finns inget värre än det här, först så kan de flästa lärararna inte ge riktig hjälp, mobbning och personer som stör andra elever är så mycket att det är som att dom tillåter det, maten är helt okej men vet många som skippar helst

Ljusgården är helt okej nu, finns en elev vakt tillgänglig (Felicia) som är säkert det ända bra saken som finns runt där, elever är väldigt störiga och har ingen respekt för andra personer som går i skolan.

Ordningsregler följs aldrig i skolan och man kan 100% inta känna sig säker när man kan bli hoppad på eller mobbad när som helst, har sett lärare se mobbning, personer som retar eller stör någon titta på och gå iväg utan att göra deras jobb för att se till att alla elever är trygga.

Anpassad undervisning och särskilt stöd har blivit bra men fortfarande dåligt, urban som finns i studiegården har gjort det bättre, lena (syv) är också väldigt bra, Felicia (ljusgården elev vakt) har nyligen SVA också som är bra för att stödja elever mer.

Arbetsro är hemsk i toravallaskolan då de flesta lärarna har inget koll över sina elever och tillåter dom att göra vad dom vill vid lektioner som gör att dom förlårar på sin skoltid istället för att motivera dom och hjälpa dom som har svårt att komma igång

Elevers åsikter är alls inte viktiga för lärare i den här skolan och du blir ignorerad som en idiot som inte är värt något, känns nästan som att lärarna kommer snart börja mobba elever själva pågrund av hur dåligt deras beteende är

Bra med hjälp till gymnasiet, då väldigt bra tack till att dom har en fantastiskt syv som heter Lena, fett omtänksam och hjälper mycket bra till!

Allt på så är den här skolan väldigt dålig, elever får inte bra med hjälp för att lyckas med betyg och de vill heldre att elever ska få deliga betyg, finns inget bra att göra, toaletterna är alltid väldigt äckliga, arbetsro är det värsta, skolmaten är oftast dåligt, lärare stoppar inte mobbning och åsikter av elever är ignorerade.

0/10 Skola
Tack Syv Lena, Elev vakt felicia och studiegård urban som gör skolan lite bättre!
Elev
25 dec 2021

Rekommenderar starkt

Älskar Torvallaskolan, jag har utvecklats så himla mycket som person under min tid på skolan. Mina lärare är väldigt mån om mig och min framtid. Älskar Eva så himla duktig, kommer att sakna henne så otroligt mycket när jag slutar. Lena min syv ger väldigt bra tips och hjälpte, samt stöttade min i mitt nukommade gymnasiebeslut. Väldigt bra skola med många blandade elever som gör att det blir enkelt att hitta sin grupp. Rekommenderas starkt!
Elev
19 okt 2021

Torvallaskolan

TORVALLASKOLAN❤

Torvallaskolan är den bästa skolan. De allra bästa lärarna finns där som du lär dig otroligt mycket utav men också som du har roligt med. Skolan har fått en så bra stämning och du kan alltid känna dig trygg med att det alltid finns någon att prata med. SYV:en är grym, hon är otroligt duktig och hjälper samt finns där för alla.
Elev
18 sep 2021

STAND TORVALLASKOLAN

Väldigt bra lärare, härlig stämning allmänt i skolan. Underbar laxsås btw.
Elev
16 sep 2021

BÖRJA PÅ TORVALLA

Jag har visserligen inte gått på en annan skola än ängsmon, men Torvallaskolan är den bästa skolan! Känner mig alltid trygg, tack vare dem bästa lärarna! Har otroligt roligt tillsammans med alla! Man får alltid extra hjälp om man behöver och om du behöver nån att prata med så kan jag lova att det alltid finns nån bra vuxen som kan hjälpa dig.
Känner mig så oerhört trygg och Torvalla är mitt andra hem!
Föredetta elev
9 jan 2021

Min ärliga åsikt om Torvallaskolan

Torvallaskolan är inte den bästa skolan men heller inte den sämsta.

Det som är bra med torvallaskolan är att det är rätt så bra lärare som förbereder en inför gymnasiet. En grym syv (Lena) som verkligen hjälper en bestämma sig och ge information inför gymnasie-valet. Toaletterna är helt okej förutom när töntar till elever ska äckla sig inne i toaletterna. Torvallaskolan ligger bra till då de både finns en affär, pizzeria, mm man kan gå till om maten inte var så god just den dagen. Maten när jag gick på torvallaskolan tyckte jag var hemsk, vilket jag alltid tyckt om skolmaten. Men nu som elev på Wargentin, så saknar jag verkligen torvallaskolans mat då Wargentins är fruktansvärd.

De flesta lärarna är bra på att lära ut men när det gäller att ingripa när någon är taskig eller gör något som är fel är det mindre bra. Vilket är synd eftersom det är en bra skola men det finns många problembarn på torvallaskolan som inte vet hur man ska bete sig och jag tror även att lärarna själva är rädda för dem och inte vågar säga till och där av sker ingen förändring om någon är dum. Vilket är synd. Sedan finns det undantag så som fantastiska Linnea och Reidar, som värnplikten säger till och hjälper ifall någon är taskig. Idrottslärarna behöver verkligen hjälp, de tar in peddon till idrottslärare och idrottslärare som aldrig är där, vilket gav alla i min klass ett orättvist betyg. Nu på gymnasiet har jag fått A i varenda idrottssupportrar men på torvalla snittade jag D vilket jag tycker är märkligt.

Torvallaskolan får ett medel betyg av mig eftersom det är en ganska medioker skola. Jag tycker ryktena om skolan är tråkiga men stämmer till viss del. Det är lite stök och bråk, men sen får man heller inte glömma att vi är ungdomar och växer och har en massa hormoner och inte vet vad vi ska göra. Men att torvalla är ett osäkert område skulle jag definitivt inte hålla med om. Jag är aldrig rädd när jag är i torvalla. Låt er inte skrämmas av att skicka era barn till torvallaskolan bara pågrund av rykten. Låt de gå där. Jag själv har aldrig utvecklas så mycket som jag gjorde på torvallaskolan. Om erat barn är en stökig hb kommer hen definitivt passa in med många på skolan. Också om erat barn är lugnt och skötsam, för sånna finns det även många av på torvallaskolan. Och allt i mellan kommer passa in på torvallaskolan för det är verkligen en blandning av personer på torvallaskolan där alla är välkomna och passar in.

Och bara en lite p.s.a om ni vill ha en bra utomhusgård kom inte till torvallaskolan för de har ingen what so ever. De finns dock gott om fotbollsplaner till alla fotbollsfantaster, där många på sommaren brukar hänga och sparka fotboll eller träna inför brännbollsturneringen som verkligen är en av mina topp 5 saker med torvallaskolan. Den är verkligen så rolig.
Elev
11 dec 2020

hemskt

verkligen dåligt, lärarna kan inte betygsätta, dålig mat, ingen tålamod, sämst inredning.
Förälder / Vårdnadshavare
27 apr 2020

torvallaskolan 5poäng.....Storsjöskolan-5 poäng

En skola som förstått att det i alla samhällsstrukturer finns problem/utmaningar att arbeta med....på den här skolan finna en rektor som är engagerad och som därmed får sin personal att finna samma väg. torvallaskolan är bland det absolut bästa som Östersunds kommun har att erbjuda.....motsatsen är Storsjöskolan som har en osynlig/intetsägande ledning som lever i föreställningen att ”bara skolan ligger på rätt ställe är allt bra”.....jag som förälder ger Torvallaskolan 5poäng medan storsjöskolan får 1poäng. Torvallaskolan har fått mitt barn att växa, lärt sig massor och att barnet hittat en studiemotivation
Elev
28 jan 2020

Torvalla

Bra skola men dåliga läraren.
Saga Björklund
Elev
4 dec 2019

Rätt trevlig skola med bra lärare och skolmat.

Bra skola, dom flesta lärarna är trevliga och skolmaten är bra. Vissa elever är lite euw men då kliver lärarna in och folk som beter sig oppasande behöver byta skola. Roliga aktiviteter på elevens val och Amanda temadagar. OBS kan vara lite orten ibland.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen