Omdömen

3.7
Baserat på 11 omdömen och 99 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
3 okt 2023

Tråsättraskolan

Skolan är helt okej. Men det är svårt att få kompisar då skolan är väldigt mycket indelad i grupper. Det bästa är om du känner någon innan du börjar om du inte vill vara själv. Skolmiljön är inte så härlig, då det är rätt stökig miljö och allmänt ofräsht, speciellt inte på toaletterna. Maten är bra och lärarna är ganska trevliga.
Förälder / Vårdnadshavare
10 maj 2023

Bra lärare!

Min son har gått där i 4 månader och för första gången i livet tycker han att lärarna är bra och tycker om skoldagen!
(Vi har haft vårt barn i annan skola innan.)
Imponerande att skolans lärare klarar av de stora klasserna till trots för Sveriges sämsta premisser i Österåker kommun. (Moderatstyrd kommun med låg skatt=lägst belopp per elev i Sverige)
Bra ledning och lärare!
Elev
23 nov 2022

Tråsättraskolan

Ful skola,otrevliga lärare och elever
Elev
1 apr 2022

Prima

Jättebra lärare, det är lite olika om hur stränga dem är men nästan alla mina lärare är hur snälla som helst och är engagerade.

Skolmaten är bra men de vegetariska alternativen suger. Knäckebrödet ligger framme under natten.

Skolgården är tråkig och har några bänkar men våra raster mellan lektionerna är så korta så vi hinner inte ens gå dit och på lunchrasten hänger vi mest på gården och spelar spel eller liknande.
Sabina Anerud
Förälder / Vårdnadshavare
26 sep 2020

Tråsättraskolan

Bra och välfungerande skola med engagerade lärare.
Elev
27 maj 2020

Älskarrrrrr

Den bästa skolan jag nånsin gått på o musik lärarna äger. Börja i mu klass
Elev
16 feb 2020

Kulmedskola

Tycker faktiskt om trå. Har haft härliga år på trå och rekommenderar skolan! Lärarna bryr sig om eleverna och deras betyg, många lärare har ofta så kallade betygsnack enskilt med eleverna där de visar vilka kriterier man uppfyllt och vad man behöver göra för att nå ännu högre betyg, vilket jag tycker är bra.

Ganska dålig skolgård, bara asfalt med två basketkorgar på.

Maten är helt okej. Men lite vidrigt att vi elever upptäckte en mus i matsalen för någon månad sedan och vi gick direkt och sa till om de men jag vet inte om de gjort något åt det. De verkade nästan skita i det, för vi fick som vanligt fortsätta äta i matsalen med knäckebröden som ligger framme på nätterna som musen säkert ätit på.

Annars har jag faktiskt ingenting annat att klaga på. Otroligt bra extrastöd för de elever som har det lite svårare, på matten tex så har de som ligger och väger på E-nivå en egen lärare och egna genomgångar med den läraren medan alla andra som är godkända och över har samma mattelärare.

Det finns oxå många grupprum på skolan och studiehallar man kan sätta sig i om man har svårt att koncentrera sig i klassrummen när man ska arbeta.

Lite onödigt mycket prov skulle jag nog påstå, ganska mycket läxor oxå men det är bara att bita ihop. Om man har mer än två prov/stora inlämningar per vecka så är det dock bara att säga till till en lärare eller rektorn då de inte får sätta mer än två stora inlämningar/prov på en vecka enligt reglerna.

Välj musikklass måste jag oxå bara säga, hur kul som helst och det gör verkligen skolgången roligare. ÄLSKAR lucian i trå när musikklasserna sjunger o allt är bara jättemysigt. Otroligt bra musiklärare. Se till att komma i tid på lektionerna bara, annars får ni frånvaro och det är lärarna riktigt hårda med.

Hoppas detta hjälpte någon som söker skola, välj trå för jag tror de flesta blir nöjda faktiskt, ha det så bra!
Elev
16 feb 2020

Tråsättraskolan

Härlig skola med trygg miljö, älskar våra matte, hemkunskap och NO lärare. Kunniga lärare i sitt jobb som verkligen bryr sig om eleverna och VILL se de lyckas med sina mål. Rekommenderar! Minus är dock skolgården då den är jävligt tråkig men vi är ändå inte ute så ofta /trå-elev i 9an
Elev
16 feb 2020

Tråtrå

Matteläraren Yvonne är grym
Elev
6 dec 2019

Skolan är ok men inte bäst

Har vart bra men har tyvärr bara 3 bra lärare just nu dem sparkade förut en spanska lärare med anledning att hon var för bra, tråkigt :(
Elev
3 dec 2019

Skolan är toppen!

Fett bra skola, stränga men hjälpfulla lärare. De får aldrig lektionerna tråkiga.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen