Omdömen

2.9
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
12 okt 2022

Pedagoger som kränker barn

Jag är själv förskolelärare och jag hade två av mina barn på denna förskola och jag blev så otroligt besviken. På mina barns avdelning fanns det en äldre pedagog som kränkte barnen upprepade gånger (även framför oss föräldrar). En gång hörde jag henne skrika till ett litet barn som grät ”Sluta grina nu bara!! Du vill bara ha uppmärksamhet”.

Av vänner som även hade barn på denna förskola fick vi höra att det även en manlig pedagog på deras barns avdelning som betedde sig olämpligt med barnen. Jag såg aldrig att han betedde sig felaktigt med barnen däremot tyckte jag att han verkade extremt omogen så det kändes inte tryggt att lämna bort mitt barn när han öppnade.

Förutom dessa pedagoger som absolut inte borde arbeta med barn så var det mycket annat som var katastrofalt. Pedagoger som verkar sönderstressade och det verkade inte finnas tid för att arbeta med att utveckla barnens språk och räkneförmåga osv.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen