Omdömen

4.0
Baserat på 12 omdömen och 108 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
18 jul 2023

Underbart dagis

Vi har haft vårt barn (2 år) här i över ett år nu, och det är utan tvekan det bästa dagis vi varit i kontakt med i Göteborg. Pedagogerna är proffsiga, engagerade och ger verkligen allt för att barnen ska få en rolig och utvecklande dag. Läroplanen är modern och följs väl - varje dag har barnen utvecklande aktiviteter, och som föräldrar får vi ofta portfolio och uppdateringar om hur vårt barn deltar i dem.

Trollstugans lokaler är fräscha, rena och med gott om utrymmet för lek och utveckling - både inne och ute (även om uteplatsen är något liten - detta vägs dock upp av tillgång till naturområden). Dagiset ligger även mycket nära flera naturområden, och barnen går ofta på utflykter.

Allt som allt kan vi inte rekommendera Trollstugan högt nog, det är ett exempel på hur ett välfungerande dagis ska verka och arbeta med barn.
Förälder / Vårdnadshavare
18 jul 2023

Bästa förskola!

Vår dotter och vi älskar Trollstugan! Även då vi bor en bit bort från Trollstugan och att vi har fått plats på en närmare förskola, så har vi valt att köra hit för att personalen är fantastiska. De är trevliga, kreativa, försiktiga med barnen och de löser problem snabbt ifall de uppstår. Vi kan varmt rekommendera Trollis 🩷
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2023

Trollstugans förskola ⭐️ KÄRLEK! ⭐️

Man måste verkligen träffa dessa UNDERBARA PEDAGOGER för att verkligen känna att det fortfarande finns människor / personal som gör sitt arbete med ett leende och mycket kärlek i hjärta.

Fröken M, N, M, L tack så mycket för all kärlek och trygghet!
Förälder / Vårdnadshavare
16 jun 2023

Familjär och trygg

Liten och familjär förskola med kreativa och väldigt omtänksamma pedagoger❤️
Förälder / Vårdnadshavare
15 jun 2023

Förskolan med det stora extra!!

För oss är det viktigt att våra barn har det bra på dagarna. Jag trodde dock aldrig att man kan få det SÅ bra som vår dotter har det på Trollstugan!!! 🤩

Förskolan har det stora lilla extra. Troligen pga helt grym personal: superengagerade, mycket kompetenta, snälla, mysiga, glada och noggranna. Vår dotter har det mycket bra, det är tryggt och de gör roliga lärorika saker. Personalen är mån om att man som förälder får en bra överlämning vid hämtning och man får bra uppdateringar om vad som händer på förskolan. Vår dotter lär sig mycket, t ex olika språk (hon kommer hem och säger god morgon på språk som engelska spanska serbiska polska etc…), hur man är en bra vän, hållbarhet och återvinning, fysikaliska experiment, massa nya sånger och ramsor - alltså vilket driv av personalen!!

Nyrenoverad gård och skyddad miljö på en lummig innergård. Nära till pendling. Liten förskola. Underbara barn. Underbar personal.

Lyckliga vi som har en plats på Trollstugan! 💕
Förälder / Vårdnadshavare
15 jun 2023

En förskola med det lilla extra!

Trollstugan är en fantastisk fin förskola med en idyllisk gård och en otroligt kompetent, engagerad och omtänksam personal som gör allt för att barnen ska må bra och utvecklas! De är väldigt lyhörda för barnens behov och anpassar verksamheten i största möjliga mån för att det enskilda barnet ska utvecklas och må bra. Oavsett om personalen är förskollärare eller barnskötare så är alla delaktiga i förskolans systematiska kvalitetsarbete. Personalen är mycket pedagogiska och lär ut barnen på ett kreativt sätt.

Som föräldrar känner man en enorm trygghet när man lämnar sitt barn på förskolan. Personalen är flexibel och är även lyhörd för föräldrarnas behov.

Vi får löpande information i Tyra om verksamhetsförändringar, planerade aktiviteter och om vad sitt barn gör på förskolan samt hur de utvecklas.

Andra positiva aspekter med förskolan är dess höga personaltäthet, bra mat från närliggande restauranger och att barnen mycket är utomhus, både på gården och på utflykter i närområdet.

Trollstugan har verkligen det lilla extra! Vi kan verkligen rekommendera förskolan! ♥️
Förälder / Vårdnadshavare
15 jun 2023

Bästa förskolan med bästa personalen!

Mysig och trevlig förskola med fantastiska pedagoger som är en trygghet för mitt barn. Blir alltid bra bemött och mitt barn längtar till förskolan och när jag kommer och hämtar vill mitt barn inte gå hem.
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2023

Rekommenderas varmt

En otroligt mysig förskola där trygghet, kreativitet, glädje och lärande genomsyrar verksamheten. Personalen är varma, snälla och kompetenta samt har ett enormt engagemang. Som förälder har man både insyn och inflytande i verksamheten. Rekommenderas varmt!
Förälder / Vårdnadshavare
12 maj 2023

Fantastisk förskola!

En mysig, liten förskola med engagerad och kärleksfull personal. Personalen är fantastiska, lyhörda, fulla av kunskap och omsorg med barnet i centrum. Engagerad och stabil personal. God kontinuitet och bra innehåll med sunda värderingar.

Vi har haft två barn på förskolan och vi har alltid känt oss trygga i att lämna barnen.

Det är sällan det är vikarier och när det väl sker, så är det för oss kända vikarier. Mer än nöjda :-)
Förälder / Vårdnadshavare
12 maj 2023

Fantastisk förskola!

En mysig, liten förskola med engagerad personal. Personalen som arbetar idag är underbara och fulla av kunskap och kärlek. God omsorg med barnet i centrum. Engagerad och stabil personal. God kontinuitet och bra innehåll med sunda värderingar.

Vi har haft två barn på förskolan och vi har alltid känt oss trygga med att lämna barnen på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2023

Sök inte hit.

Pedagogerna är underbara och fantastiska men rektorn är under all kritik.
Hon har fått 4 stycken av personalen att säga upp sig.
Söker du en förskola där en rektor styr med järnhand och du som förälder inte har något att säga till om? Personal som fysiskt skrämmer och skäller ut barnen och en rektor som tystar ner hela personalgruppen med hot om sekretesslagen?
Ja, då är detta förskolan för dig! :)
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2022

Lågvattenmärke

* Rörig personalsituation, lämnar oftare vårt barn till vikarier än ordinarie personal
* Få aktiviteter, men lite pyssel
* Låg kvalitet, mer barnpassning än något annat

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen