Omdömen

3.3
Baserat på 25 omdömen och 225 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 aug 2023

En bra lärare

Om jag skulle gå i denna skolan så skulle jag tycka om den för det finns värkligen 1 lärare jag vill ha i min skola men det kommer inte händra det läraren jag vill ha är hobel josefson han är jätte snäll och bra lärare
Allt handlar om han bara
Elev
10 aug 2023

Lärare

Jag tycker om den här skolan för att jag tycker om so läraren för min klass åk 8 han är hobel han är bästa läraren lärt mig skit mycket av han
Elev
24 jul 2023

Tunaskolan

Skolan är mid. Det finns flera andra , BÄTTRE, skolor där ute
Elev
21 apr 2023

MYcket bra skola

Jag tycker att skolan är det bästa man kan komma till. Maten är mycket god. Allt är bra här
Annat
24 mar 2023

Börja inte här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag började här i 6 an för jag trodde att jag skulle få bra betyg men Tuna skolan har för höga krav. Går nu i åk 9 och lärarna är så snåla med betyg. Matten är inte heller så bra. Om du har tänkt på att börja här gör inte det. Men lärarna är helt okej det är bara att dem ger dig jätte låga betyg ändå om du har gjort ditt bästa. Folk vapear i toan men lärarna är för blinda för att se vem dem är.
Annat
24 mar 2023

Dålig skola

Lärarna i åk 9 är jätte snåla med betyg förutom svenska och matte läraren, dem har jätte höga krav från dig, maten de serverar oss är typ alltid vegetarisk, (TÄNK PÅ OSS KÖTT ÄTARE), Bänkarna är smutsiga och är 30+ år gamla, skolan ventilationen funkar typ aldrig, luktar ko bajs i NO-salen, börja inte i den här skolan!!
Förälder / Vårdnadshavare
26 feb 2023

DÅLIG SKOLA 😡

KATASTROF!! Bryr ni er om era barn då ska ni absolut inte skriva in era barn i denna ”skola”!!!! Håll er borta!

Dålig skola!
Mina barn blev dåligt behandlade av personalen. Dom skickar fel barn hem, barnen är borta över 1timme men ingen har koll på vart barnen är.

Dom tar frånvaro på lektionerna men har inte koll på vart barnen är eller har varit under den tiden, ca 50min. (Åk 1) eller förskoleklass.
Skolan har ”legitimerade lärare ” men på fel plats! Absolut inga bra lärare. Många barn är rädda för personalen.
Skolledningen backar bara upp sin personal för att deras brister inte ska komma fram.
Skolverket har massor med anmälan från föräldrar som har sina barn inskrivna i Tunaskolan.
Många skriver ut dina barn eftersom det är en dålig skola. Språket både mellan personalen och barnen är så dålig! Fula ord, kränkningar och dålig beteende.

Varje gång man klagar på någonting tex det är is på marken barnen har ramlat och slår sig (spricka i näsan) då säger dom det är inte deras ansvar utan det är kommunens?!!
Det finns så mycket… omöjligt o skriva ner de här.
Bryr ni er om era barn? Skriv INTE in dom i denna skola!!!
Elev
30 nov 2022

Tunaskolan

Dålig mat, snål med betyg, dåliga väggar, smutsiga toaletter, dålig el (wifi funkar inte på mobiler), störiga elever, ingen arbetsro. Längtar tills jag går ut skolan.
Elev
30 nov 2022

TUNASKOLAN

Bra läraren.
Snål med betyg samt höga krav.
Smutsiga toaletter.
Okej mat. Ett plus för kafeterian.
Klasser på 25-28 elever
Stora klassrum
Föredetta elev
2 jul 2022

Gav ingen riktig chans…

Jag började här VT 2015 i 5an, dock slutade jag snabbt då jag blev mobbad. Slutade HT2015. Jag var för snabb för att sluta pga att jag blev mobbad i skolan jag gick på innan. Lärarna försökte verkligen hjälpa till men jag gav de tyvärr ingen chans, jag ångrar det idag, då jag tror det skulle gått så mycket bättre för mig där än den skola jag bytte till efter då det hände en del hemska saker på sista skolan jag var på, men det har gjort mig till den jag är idag som man brukar säga!
Elev
4 jun 2022

Börja här nu!!!

Hej bästa skolan i hela världen är så tacksam jätte snäll personal de hjälper till allt är bra
Elev
28 dec 2021

bra skola

bra skola gillar den. bra mat osv. roliga lektioner
Elev
8 sep 2021

bästa skolan

jätte jättebra skola, god lunch hela tiden, det e fräscht, lärarna bryr sig o de e jätte engagerade i det dem gör. om man inte blir klar med en uppgift så finns det något som kallas för studietimme och det är läxhjälp. jättesnälla lärare o najs aura.
älskar tuna
Elev
27 aug 2021

Bästa skolan i hela världen osv Sverige

Skola är jätte bra lärarna ger den undervisning visa behöver och man får bra ,at osv specialkost om man t.e..x inte blir klar med uppgifterna så har man studietimme skulle verkligen rekommendera skolan det är den bästa skolan flytta era barn hit
Elev
16 maj 2021

Bra skola

Jätte bra skola jag älskar den lärarna bryr sig om den är snälla . Om man blir mobbad så hjälper lärarna och rektorn till direkt . Maten är jättegod dem har även specialkost för visa elever på skolan som är bra. Finns även en konsekvens trappa
Föredetta elev
10 apr 2021

Halvt bra

Gick för förut och inte jätte bra miljö
Elev
10 jan 2021

Najs skola

Skolan är bra, det finns bra lärare och jag har bra relation med många. Enkelt att skaffa vänner, god mat alla dagar förutom på onsdagar då det är fisk och jag tycker inte om fisk. Fräscht i de flesta ställen förutom toaletterna. Roliga aktiviteter för lågstadieelever.
Elev
31 okt 2020

Ett bra val på skola

Jag tycker om denna skola lärarna bryr sig och vill det bästa för eleverna. Har gått här under hela min skolgång och ångrar inte det. Om man vill att något ska ändras gör de så gott det kan för att fixa på det. Om man är osäker på ett ämne har kan måga chanser att bli bättre.
Förälder / Vårdnadshavare
3 aug 2020

Helt okej skola.

Har tre barn som gått/går på Tunaskolan. Alla tre har trivts mycket bra i skolan och vi har upplevt de flesta lärare som både kompetenta och engagerade.
Föredetta elev
13 mar 2020

Fuck you tuna

Jätte dålig. Gick där 9 år. Av 9 år så var 4 år hemska! Blev mobbad men lärarna sket i det. Sen finns det även lärare (golare) fast dom har tystnadsplikt om vissa saker. Börjar man här så är det ett helvete. Lärarns är för unga!!!!!!
Elev
28 jan 2020

Rubrik

Jag tycker att skolan är bra på så sätt men inte bra på att lösa problem. I bland måste lärarna vara umer uppmärksamma
Elev
11 dec 2019

Skolan är okej

Blir mobbad och lärarna tar det inte på allvar, lärarna är dock utbildade och hjälper till när vi har frågor och annat
Föredetta elev
2 dec 2019

Skolan är bra

skolan var bra, alla lärare är ej utbildade men de får ändå ihop de. Tunaskolan har jättebra extra lärare som kan hjälpa elever med de som de har svårt med. Allt stöd man kan behöva finns.
Förälder / Vårdnadshavare
17 nov 2019

Skola är bra

Bra skola med bra lärare
Föredetta elev
21 okt 2019

Skolan suger

Sämsta jävla skolan o många mobbare, lärarna bryr sig inte så mkt, fuck u tuna

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen