Omdömen

2.6
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 nov 2023

Bra men vissa saker kan bli lite bättre

Jag tycker att skolan e ganska bra, men det finns några saker som jag inte tycker om.
Till exempel jag har en vän som började i 4:an, hon blev utsatt för mobbning. Vi pratade med lärarna om de fast de gjorde inte så mycket, de bara sa till dem att inte göra det igen (såklart så lyssnade de inte på lärarna) så i 5:an gick vi till rektorn och pratade om det här, fast han bara sa till oss att det var ”inte okej” och att de vore ”sluta med det” jag menar DET HAR GÅTT ETT ÅR OCH NI HAR GJORT NÄSTAN INGENTING FÖR ATT DE SKA SLUTA! Okej nu pratar vi om vår skolas budget, i 3:an så slutade 10 LÄRARE för att skolan inte hade råd med dem, men det var allt (jo jag glömde vår bildlärare)

Ok så detta tycker jag är bra med vår skola, maten är okej men jag tycker om lektionerna, förutom att vissa stör så är lektionerna faktiskt kul, speciellt när du har en lärare som är glad typ hela tiden) Och det är bara kanske min klass men jag tycker att alla gör så att du känner dig välkommen där så att du trivs. Om du blir vänner med dem rätta personerna så lovar jag att du kommer att älska den här skolan. Ibland kan det bli lite svårt ibland men jag lovar att du/ditt barn kommer att trivas här (jag hoppas det i alla fall)
Elev
9 maj 2023

rekommenderar dock inte

Den är sådär, den har en väldigt dålig budjet (så dålig att de nu har valt att sparka alla bildlärare för att de tycker att bild inte är viktigt) det är inte jättebra mat och så är duscharna äckliga. Jag är inte säker på att vi har en kurator (jag tror inte det för att våran slutade och de har inte sagt att det finns en ny) Mycket stränga lärare men det pratas ändå på. När jag blev lämnad utanför så brydde sig ingen om det och prioterade andra grejer före. Det finns några få lärare som är jättebra och gulliga, de är i förskoleklass. De är strängare om att man tex inte får vara inne på rasterna(väldigt stränga) och om att man inte får prata på lektionenen än om att man tex mobbas. Men vissa grejer är rätt bra.
Föredetta elev
29 apr 2021

Pinsamt dålig

Sämsta skolan i världshistorien utan tvekan. Utsattes för extrem mobbning under min skolgång här, så illa att min närvaro var 30% som högst. Skolan visste om det, jag fick träffa en kurator, det var allt. Dom gjorde inget för att stoppa mobbningen, fick till svars att ”det blir bättre med åren”

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen