Omdömen

4.4
Baserat på 10 omdömen och 83 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
4 jul 2023

Bästa förskolan i Linnéstaden

En helt FANTASTISK förskola. Empatiska, lyhörda och kompetenta pedagoger. En otrolig kock som lagar mat från grunden samt mysiga lokaler som känns hemtrevliga. Vi kunde inte valt en bättre och tryggare plats för vår son att tillbringa sina dagar på.
Förälder / Vårdnadshavare
4 jul 2023

Tuvis <3

Mycket utevistelse, underbara pedagoger, utvecklande och roliga projekt och teman för barnen. Lagad mat varje dag! Familjärt <3
Förälder / Vårdnadshavare
4 jul 2023

Otrolig förskola med engagerade pedagoger

Otroligt bra förskola. Pedagogerna har arbetat länge tillsammans och det märks att de har roligt tillsammans på jobbet och gör allt för barnen. Roliga utflykter och mycket pyssel. Ett stort plus är att vi har egen kock som lagar god mat (mestadels ekologisk) med mycket frukt och grönt.

Rekommenderar Tuvegranen varmt ❤️
Förälder / Vårdnadshavare
15 dec 2022

Tuvegranen

Mysig förskola med mycket pyssel och lek. Omsorgsfulla pedagoger med öga för varje barn. Att flera av pedagogerna varit kvar i många år vittnar om en fungerande arbetsplats och rutiner som sitter där dom ska. Tryggheten det innebär för barnen är ovärderlig. Personalen är också bra på att upprätthålla årets traditioner och fixar pyssel och pynt som gör att förskolan känns ombonad. De månar om det lilla extra i livet och det gör mig glad att mitt barn får ta del av omsorgen. Ett kooperativ innebär givetvis en del arbete för oss föräldrar, men gemenskapen och mitt barns välmående om dagarna gör det till väl investerad tid.
Förälder / Vårdnadshavare
20 aug 2022

Trygg förskola

Har bara gott att säga om denna förskola! Det har alltid känts bra att lämna vårt barn där och personalen är väldigt lyhörda och fina.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jun 2022

Underbar och trygg förskola

Fantastisk bra förskola! Vi är så otroligt nöjda och det känns så tryggt att lämna vår son där. Han trivs superbra! Pedagogerna är jättefina med barnen. De gör utflykter och har ständigt teman och aktiviteter på gång. Egen kock som lagar supergod mat, väldigt omtyckt av barnen. Kan varmt rekommendera denna trygga, fina förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2022

Nöjda föräldrar och barn

Efter att ha bytt från en annan förskola är vi så glada att vi fick plats på Tuvegranen. Vi känner oss så trygga med att lämna vår dotter varje morgon. Engagerade pedagoger med mycket utelek. Pedagogerna har arbetat länge tillsammans och verkar trivas så bra med sitt jobb och med varandra (och oss föräldrar!). Hemlagad mat och god frukost varje morgon. Kommunikation via en app där man som förälder får se vad de gjort under dagen. Mycket kreativt skapande och sång och dans. Det viktigaste av allt, vår dotter trivs så bra! Tuvegranen är bäst!
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2021

Trygg och familjär förskola

Efter ett halvår har vi bara gott att säga om förskolan. Till exempel:
* Bra pedagoger som jobbat tillsammans länge.
* En barngrupp för alla åldrar med hög personaltäthet
* Alltid lätt att få återkoppling hur vårt barns dag varit.
* Mycket bra info och kommunikation via förskoleappen vad som hänt (t ex blogginlägg om pyssel och utflykter) och vad som händer framåt för barnen. God flexibilitet att utforma ett eget hämtnings- och lämningsschema.
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2021

Trygg och uppskattad förskola

Pedagogerna har alla jobbat där länge och har ett fint sätt med barnen. Alla barnen känns trygga och glada på förskolan. Jag har aldrig hört någon tråkig tillsägelse till barn vilket betyder mycket för mig som förälder. De gör många fina konstverk och har sångstunder och rytmik på schemat. Maten är väldigt god och lagad på plats av kock. Innan mitt barn kunde prata så mycket sa hen alltid "mera mera" när hen såg kocken vilket jag ser som ett gott betyg. Enda insatsen på dagtid som förälder är på måndagar kl 15-17 två gånger per familj och termin så det går bra att kombinera med jobb även fast det är kooperativ. Lokalerna känns hemtrevliga och till skillnad från många kooperativ finns en ordentlig gård. Vi rekommenderar absolut denna förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2021

Superbra förskola

Fantastiskt på alla vis. Bra mat, bra pedagoger och en härlig gemenskap.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen