Omdömen

3.3
Baserat på 5 omdömen och 40 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
27 apr 2022

Natur/Samhällsvetenskapliga programmet

Förbered dig på en tuff gymnasietid

Skolan tar lite (eller ingen alls) hänsyn till elevers mentala hälsa samt problem de kan ha. Dessutom tystas problem som t.ex sexuella övergrepp ner.
Om man som elev behöver hjälp och stöd, är chanserna för support från skolan låg.
Som en liten skola är kontakten utåt minimal.
Enda bra är väl att utbildningen är bra, vilket dock är kombinerat med enormt mycket stress och jobb (skoldagar 8:10-16:35 ca. 3 dagar i veckan)
Elev
27 nov 2020

superbra skola!

Har gått där ända sen förskoleklass och trivs super! Man får en superbra relation med lärarna som verkligen bryr sig om en och vill ens bästa. Betyg sen 2/3an vilket jag bara tycker är bra. Riktigt bra skola som förbereder en för högskola med höga krav och höga snitt. Rekommenderad!
Elev
21 nov 2020

Tyska skolan

Helt okej skola. Betyg får man redan från och med årskurs 2 vilket skapar delvis struktur. Lärarna lägger betygen efter 50% skriftligt och 50% muntligt vilket ofta ger fördelar att försämra eller förbättra elevens betyg efter sin egna åsikt och slutsats då den muntliga delen inte går att ha konkreta underlag på. Lärarna inom de svensktalande ämnen är inte kompetenta för att få en mer djupare utbildning. Då man satsar mer på de tysktalande ämnena. Byte av lärare sker inte ofta, ofta har man samma lärare inom flera ämnen under sin tid där vilket delvis inte var bra. Ser man inte ut som den typiska ”svensken” rekommenderar jag inte heller att man går där.
Elev
21 mar 2020

En mycket bra skola

Det är mycket höga krav från lärarna, men om man har varit med från början vänjer man sig. Man får ju också betyg redan från andra klass. Maten är bra och om man inte gillar dagens rätt finns det alltid slåss, flingor och macka. Man märker av pressen jämfört med andra skolor, men man får en dubbel student, vilket jag tycker är fantastiskt. Reglerna är hårda och personalen är sträng, men det hjälper bara med en ordningsam miljö och arbetsro.
Elev
30 nov 2019

Bra skola!

Skolan är jätte bra men håller en hög standard, håller du dig inte i toppen då finns chansen att behöva sluta. Kan bli lite väl mycket läxor men proven är rättvisa.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen