Omdömen

3.1
Baserat på 27 omdömen och 210 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
24 apr 2023

GLU

Dålig skola

Lärarna struntar fullständigt i eleverna, rektorerna med. Min mattelärare vill inte hjälpa mig och en dag gick hon bara ifrån mig när jag frågade om hjälp. Hon ignorerar elever och så gör andra lärare också. Ingen bryr sig vi har varit hos rektorn flera gånger och även haft snack med mentorerna
Elev
6 dec 2022

SPINT samhäll

Spint

Spint är ju inte på engelska så som de försöker lura oss när vi ska välja program. Snälla lös detta. Vi vill ha behöriga lärare :)
Elev
9 maj 2022

Barn och fritid

Agnebergsgymnasiet

Tycker skolan är bra, jag utgår från min inriktning barn och fritid när det kommer frågor som exempelvis lärare osv
Elev
16 apr 2022

SPINT samhäll

Övergripande vy

Går på norra agneberg som tillhör Sinclair men lokaler som agneberg äger. Tycker det är mycket bättre där än originella agneberg enligt min opinion. Cafét är riktigt bra då men lite trång miljö för o ha så många elever. Vissa lärare är riktigt bra också!
Elev
24 jan 2022

Handels programmet HA19

Hemsk Ledning Korrupt Skola

Hemsk Ledning, Korrupta rektorer, allmän skum aktivitet mellan lärarna/rektorer, racister.. Slarviga.. Inget förnuft tänkande.
Elev
15 jan 2022

SPINT21

Agneberg - en utvärdering

Helt ok omgivningar, men man känner sig väldigt utstirrad om man inte klär sig efter normen. Vissa lärare är ganska dåliga på sånt som har med instruktioner att göra. Trots konstanta klagomål från elever i 6+ år har skolan aldrig gjort något åt den dåliga maten (den är bra, men mycket kan bli bättre) eller faktumet att skolmatsalens kapacitet behöver utvecklas. Köer till mat år långa.
Däremot är många av lärarna väldigt glada och trevliga, duktiga på det de lär ut och lyssnar/förklarar gärna om man har en fråga.
Stöd för att få gå om eller hjälpa elever med undervisningsstöd är ganska bra.
Elev
17 sep 2021

GLU

Agneberg GLU lärling BF

Jag har gått på agneberg i en månad och jag älskar skolan. Personligen älskar jag att det är en stor skola med många människor. Folk är snälla och trevliga, det är sagt att agneberg är den snobbiga skolan men jag skulle säga att det är ganska blandat med människorna. Definitivt den bästa skolan alltså hur det ser ut, Sinclair känns som i en källare och Östrabo Y ser ut som ett högstadie och Drottning blanka är litet. Det är fräscht och stort på agneberg. På GLU alltså lärling har vi jätte bra lärare. Ska nog byta till BF men där ska dom också va bra.
Föredetta elev
19 jul 2021

Restaurang & Livsmedel

Helt okej men med vissa brister

Upplevde att vissa lärare favoriserade elever vilket kunde göra att man kände sig förminskad. Undervisningen var inte direkt anpassad efter varje elev utan alla i klassen skulle göra samma sak oavsett vilken nivå man låg på. I övrigt var skolan helt okej.
Elev
29 apr 2021

Rekommenderar ej

Dåliga lärare och dåligt upplagt överlag.
Föredetta elev
15 apr 2021

Samhäll

En snobbig skola

Det jag tycker om skolan är att väldigt många som går där är väldigt högfärdiga och snobbiga. Men absolut inte att alla är det. Vissa av dem är trevliga och snälla. Det är viktigt att man har hög standard och status. Man måste vara enligt normen för att passa in och man kan inte vara sig själv. Det programmet som jag gick var samhällsprogrammet och där var det typ prov varje vecka. Alla lärare som jag hade var bra förutom att dem inte kunde hjälpa så mycket på grund av många elever. Man hade ett studierum men det var det ända stället att få hjälp om man ville ha lite extra hjälp. Klassen som jag gick i var det väldigt grupperat och alla kunde inte umgås med alla. Det fanns en dålig sammanhållning och vissa utav dem var bra, medans andra var lite mindre bra. Dem var mycket av det jag skrev ovanför högfärdiga osv. Dem jag umgicks med var ju det kompisgänget jag var med i liksom och jag trivdes med dem. En utav dem i kompisgänget kände jag ju sen innan och det kan ju vara kanske lättare typ. En annan fördel med skolan är det finns ett cafe och man kan köpa saker där som macka osv. Om man har glömt att äta frukost eller nånting. Sen så var det väldigt stora klasser (30) så om man inte gillar det. Borde man inte gå på skolan för att Agneberg är väldigt stort och opersonligt enligt min åsikt. Så med andra ord tyckte jag att skolan var sisådär men att jag inte har ångrat att jag gick där. Men sen så gick jag ur skolan 2020 så jag kanske inte har den nyaste infon.
Elev
18 feb 2021

Samhäll

Dålig skola

Mycket grupparbeten och muntliga redovisningar. Lärarna sätter alla prov och uppgifter samma veckor. Lärarna förstår inte heller alltid att man mår dåligt (psykiskt).
Elev
16 feb 2021

Vård omsorg GLU

Väldigt bra lärare

Mina lärare är fantastiska! Väldigt stöttande och väldigt duktiga på sina jobb
Elev
26 dec 2020

En ok skola

Jag tycker den är sisådär, den är okej men det är mycket eget arbete man får inte jätte bra hjälp av lärarna plus att det är ganska stora klasser enligt mig iallafall. Men den kunde vart värre
Elev
26 dec 2020

Medelbra

Inte den bästa skolan men inte den sämsta heller
Elev
17 dec 2020

Perfekt för ekonomi

Lärarna i skolan bryr sig om en och ens åsikter. Det händer ofta att lärare frågar om vilken genomgång man föredrar mest (tavlan, PowerPoint, uppgifter osv). Det finns alltid plats om man vill ha studiero och lärare som kan hjälpa en. Perfekt skola om man vill gå ekonomi linjen iaf. Skolmaten kan vara lite sisådär det är nästan alltid någon pasta rätt men restauranger finns i närheten bara 1 minut bort och det är ett bra café med stort utbud i skolan.
Elev
16 dec 2020

Stäng ner agneberg

Otrolig dålig skola, 3 bra lärare men sen är resten är horribla
Elev
28 nov 2020

Skolmaten

Ganska trevlig skola, vissa lärare är bra andra är eeehhhhh ja mindre bra. Skolmaten är sisådär, men oftast helt okej, den gångerna maten är äcklig så finns det många restauranger runt om i stan väldigt nära. Det finns en pizzeria 1 min bort, thaimat 5 min bort mm.
Elev
20 nov 2020

Bra skola :)

Tycker det är en bra skola! Va beredd på mycket fjortisar och tjejer som tror lite mycket om sig själva! Annars tycker jag lärare och andra elever är riktigt schyssta:)
Elev
9 mar 2020

Kass skola

Budget skola, lärare skiter i elever.
Elev
5 dec 2019

Mycket bra lärare

Trevlig och utvecklande
Elev
8 nov 2019

Mycket att förbättra

Urusla lärare, ingen som lyssnar vill man påpeka något så lyssnar ingeb o problem löses aldrig
Elev
8 nov 2019

Den e fin

Den e väldigt bra, förutom maten den e oftast inte jättebra och sallad e heller inte så bra men vissa maträtter e goa
Elev
11 okt 2019

E ok men inte helt bra.

Lite rörigt inne i skolan. Bra lärare.
Elev
24 sep 2019

Helt ok

Skolan är helt okej men långt ifrån bra
Elev
12 jun 2019

God stämning

En bra skola med många trevliga lärare, mycket fritt arbete och eget ansvar för studierna. Lätt att möta nya personer och nytt umgänge bland alla olika klasser och linjer
Elev
20 mar 2019

Elev
22 feb 2019

Min gymnasietid

Agneberg var under min skoltid en riktigt fin skola där jag trivdes bra överlag. Läget på skolan är magiskt då det är nära stan och kommunikationer. Minns min tid där som bra och skulle rekommendera andra som står inför gymnasievalet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen