Omdömen

4.0
Baserat på 18 omdömen och 143 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
30 okt 2022

Estet musik

Musik på sincan!

(musiklinjen) Fantastisk skola för den som vill utveckla sina musikaliska talanger! Jag har utvecklats något enormt på de år jag gick där! De bemöter dig på den nivån du är på och hjälper dig därifrån med rimliga krav och utmaningar! Allt för att en själv ska kunna bli så bra som möjligt!

Underbara lärare och fantastisk gemenskap från alla linjer!
Therese Olsson
Elev
26 aug 2022

Musik

Sinclair

Helt okej skola man får den hjälpen man behöver.
Elev
20 aug 2022

Dålig skola

Väldigt dålig skola, förstör elevernas passion
Elev
29 jan 2022

handel

Börja aldrig där som invandrare

Åt helvete med hela Agneberg och Agneberg propfylld med racister som lärare/rektorer
Elev
20 nov 2021

Estet Dans

Gå på Sinclair

Väldigt bra skola med härliga människor. Här kan man vara sig själv och må bra. Det är inte riktigt anpassat för folk med svårigheter, vilket är lite dåligt, men försök vara tydlig från början vad du har svårt för oså. Men en väldigt bra skola med bra aura helt enkelt
Elev
10 okt 2021

Bild och form

Bra i de flesta områdena

Det är en bra skola och inredningen är fin, inga klaustrofobiska eller typiskt tråkiga ”skol vibbar”. Det är många som ”sticker ut” från normerna på ”vanliga” skolor vilket är bra om man känt sig utanför innan. Mer varierade personligheter och klädstilar. Men skolan är inte lika lätt att ta sig igenom om man har social fobi eller liknande diagnoser. Folk är snälla och så men verkar inte riktigt förstå hur svårt det faktiskt kan vara. Lärarna försöker också sitt bästa att acceptera alla, men det märks att många tycker att man ska vara på ett specifikt sätt när det gäller kommunikation och produktivitet.
Elev
16 sep 2021

Estet Dans

Sinclair är helt okej/bra!

Jag skulle absolut rekommendera Sinclair!! Så härlig skola med en skön aura :) Alla är jätteaccepterande och snälla! Lärarna är bra och stöttande samt väldigt förstående.

Några minus är att det finns så lite toaletter och att dom har svårt för att förstå speciella behov! Så om du har någon diagnos/svårighet var tydlig med det från början och säg till din mentor/specialpedagog och säg även att dom ska meddela alla lärare. Det finns också väldigt lite parkering och ingen skolgård alls vilket är lite synd ;(

Annars världens bästa skola!
Elev
9 sep 2021

Musik

Bästa valet jag gjort

Älskar skolan! Så kul att fått gått där! Lärarna må va lite flummiga men det är en del av charmen. De brinner för din skolgång och hjälper dig med det du behöver! GÅ PÅ SINCLAIR!
Elev
31 jan 2021

Sincan in ma heart

Bästa skolan någonsin, har aldrig möt lärare/personal som brinner för elevernas skolgång. Alla är så mogna på skolan och det leder till en trygghet som gör att man vågar att vara sig själv, har nog aldrig stött på hat på skolan. Inget bråk, svartsjuka eller trakasserier, bara pepp från andra elever och lärare. Du kommer inte ångra att gå här. Går mitt sista år nu och vill typ gå om för jag älskar skolan så otroligt mycket.
Elev
21 dec 2020

Bästa

Bästa valet jag gjort. Aldrig känt mig så välkommen och accepterad någon annanstans.
Älskade sincan <3
Elev
21 dec 2020

Omdöme

Det är det bästa jag kunde ha valt. Man har lektioner med det estetiska ämnet man har valt och har jättekul i skolan, samtidigt som man läser andra kurser så programmet är högskoleförberedande, man kan även välja kurser som individuella val och om du vill läsa ännu mer kurser så kan du utöka programmet, så jag tycker inte man ska bry sig om fördomen att man inte kan bli något utav estet. För om man inte väljer att fortsätta att läsa eller jobba med det estetiska ämnet man har valt, så finns möjligheten att läsa på en annan högskola.

Det är en väldigt tillåtande miljö och man kan verkligen få vara sig själv. Man träffar så otroligt härliga människor och det är fantastiska lärare. Det varierar ju såklart men vi i klassen har djupa och meningsfulla samtal och diskussioner med lärarna.

Om du är en kreativ själv som gillar något utav : musik, teater, dans, bild och form/inredningsdesign, media (foto eller film). Så rekommenderar jag den här skolan och att välja estet.
Föredetta elev
10 dec 2020

Älskar <3

Det absolut bästa med sinclair är den tillåtande miljön. Jag kände aldrig att det fanns lika hög press eller höga krav utifrån på den skolan jämfört med andra. Alla är olika och på en estet skola som sinclair märks det ^^ vilket, på något lustigt sätt, får en att känna att den passar in. Eleverna är störtsköna och lärarna är pedagogiska!
Elev
25 aug 2020

Fantastiska Sinclair

Det är en fantastisk skola där man får vara sig själv och ingen dömer en. Man blir kulturell och får se mycket kultur.
Föredetta elev
17 feb 2020

Föredetta elev, pretty dope

Bra skola med superbra mentorer. Ämneslärarna är ibland missnöjda när man ska iväg på estet relaterade grejer, men det spelar ingen roll.
Skolan har ett mysigt café och det hänger konst överallt. Finns även en källare som inte används för att skolan har varit en fabrik, den är dock numera låst.
Sinclair har en rivalitet med agneberg och östrabo 1 och yrkes, den tycker jag är rätt tjötig ibland.
Men ja, den inriktningen du väljer kommer bli som en andra familj om du pratar med folk och är trevlig. Sitter du i ett hörn och tjurar (vilket jag sett folk göra) så kommer det inte bli lika roligt för dig.

Just det, bild och teater elever får måla sina skåp. Resten av eleverna har en annan typ av skåp som är har en trä dörr, är finare och därför inte får målas.
Musikare har jättestora skåp för bland annat gitarrer.

Skolan är bara inomhus, finns ett par cykelställ utomhus och en veranda för bild elever men thats it. Skolan deltar i nått uddevalla råd där ordförande och sekreterare får delta och påverka beslut som rör hela uddevalla. Så skolan bryr sig väldigt mycket om att man ska ha möjligheter att påverka.

Det finns en halloween fest i en av föreställningssalarna och det brukar finnas en del aktiviteter när det är högtider. Ibland även lazy friday.
Massor av memes också feelsgoodman.
Elev
24 dec 2019

Rekomenderas

Väldigt bra skola faktisk!
Elev
13 dec 2019

Den är helt fantastisk.

Fördomarna om denna skola är många, men oj vad dessa inte stämmer. Det är sång i korridorer, dansuppvisning på engelskalektionerna, som gymnasiearbete får du göra vad du vill sålänge det är kreativt. Skolan är liten, så alla känner alla och blir som en familj. Festerna är många, studiebesöken likaså. Den är helt enkelt underbar. Lärarna är också väldigt snälla och många bryr sig verkligen om eleverna! Tipsar verkligen er kreativa hjärnor där ute att söka hit.
Elev
12 dec 2019

Älskade mina år på Suncls

Super mysig skola med fantastiska lärare, mycket fritt arbete och accepterande miljö. Alla är välkomna här. Det enda dåliga är skolmaten men vi har ett jätte bra café för dagarna som matsedeln inte är så bra..
Elev
4 dec 2019

.....

.....................

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen