Omdömen

3.7
Baserat på 22 omdömen och 178 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 jun 2023

Introduktion

Inte den bästa skola, fördelar och nackdelar finns att läsa

Lärarna bryr sig inte om elever. Bra mat. Oskicklig kurator. Biblioteket är ganska bra. Väldigt bra studie och yrkesvägledare.
Föredetta elev
16 feb 2023

Bra skola

Bra lärare, tryggt och roliga kurser! Bra individuella val. Kul att de har profiler på skolan. Blir lite roligare så.
Elev
24 okt 2022

Naturvetenskapsprogrammet

Börja inte här om du ska gå natur

Naturvetenskapsprogrammet är katastrofalt dåligt i den här skolan. Inga lärare som kollar Vklass så prov inte krockar, alltid någon vecka med runt 5 prov och veckan efter bara 1. Naturspecialisering är en OBLIGATORISK kurs på denna skola vilket jag ej visste innan så nu är jag fast med en kurs jag hatar. Lärarna menar att kursen behövs för att man ska klara gy arbetet, men ingen annan skola har natur spec obligatorisk och andra elever klarar gy arbetet ändå. Många av lärarna är bara kunniga i sitt område inte utbildad lärare, därför saknar de förmåga att kunna förklara på ett sätt som vi elever kan förstå. Skolan har förutom detta inte råd med någonting, ingen bal, inga resor någonstans, inte ens matteböcker så de är numera digitala. Förutom detta är även matte till högsta nivå obligatorisk, du MÅSTE ha antingen matte 5 eller matte specialisering trots att nästan inget universitetsprogram kräver det. Detta är inte heller något som jag visste innan jag började.
Elev
12 maj 2022

Dålig skola

Lärarna lägger ger onödig ångest, prestation ångest och ångest över att gå hit. Dom jobbar på helt fel sätt när de gäller förbättring, motivation m.m. Dom bryr sig bara om hur skolan ser ut utifrån i andras perspektiv och tar inte alls hand om eleverna. De ända som är bra är mat tanterna och skol maten. Jätte mycket gruppering, man får blickar från alla
Elev
13 apr 2022

Sam beteende

Skolan funkar

Helt ok, bra lärare osv och mycket varierande lektioner, lätt att hitta vänner. Det e ett väldigt chill schema och det mesta är faktiskt bra.
Elev
18 nov 2021

Sam beteende

Jättebra och nöjd

Jag tycker skolan är jättebra. Man märker att lärarna är utbildade och engagerade. De är väldigt hjälpsamma och duktiga på sitt arbete. Och jättebra på att förklara! Hade jättesvårt med matte men nu är det kul och lärarna gör att man förstår. Lärarna är sköna och roliga oxå!

Lektionerna ligger nästan alltid i samma avdelning vilket är positivt så man slipper gå runt i hela skolan.

Rekommenderar!
Elev
3 sep 2021

Ekonomi juridik

Trivs jättebra, älskar ubg

Bytte hit till skjut i tvåan och har fått massa nya och bra kompisar, lärarna är engagerade och kunniga. Maten är vad man kan förvänta sig av skolmat och skolcafét är hyfsat dyrt (25-35 spänn för en macka). Har inte hört så bra om skolan innan men jag kan med säkerhet säga att de är bs, trivs dunderbra och jag är så glad över att jag bytte. Bra med studiero på lektionerna utan att det blir tråkigt. Rymliga korridorer och stora lokaler, idrottshallen är enorm.
Föredetta elev
4 maj 2021

Vidrigt skolmat, utmärk lärare

Jävligt dyrt med skolcafen och så där skolmat, pendla in till stan istället- men annars är allt funktionellt.
Föredetta elev
23 dec 2020

Saknar min skola!

Gick i Sam-beteende och trivdes jättebra i min klass och med mina lärare. Såklart finns det precis som i andra skolor lärare man inte kommer så bra överens med men för det mesta så är det trevliga och roliga lärare som gör sitt bästa för att lära ut. Men däremot skulle jag inte kunna prata lika bra om skolmaten men den går att äta. Det brukade oftast finnas en pasta sallad varje dag som man annars kan äta.
Elev
7 dec 2020

Utvärdering

En bra gymnasieskola, själv är jag väldigt nöjd.
Föredetta elev
3 dec 2020

Rekommenderar starkt!

Älskade UBG. Jättebra lärare som respekterar en och hjälper till så man når sina mål. Gick på samhällsprogrammet och mötte inte en enda dålig lärare. Rekommenderar UBG starkt! Om man har någon form av problem med koncentration eller arbetsro får man möjlighet att sätta sig i grupprum när det behövs.
Elev
3 dec 2020

Väldigt kunniga lärare inom ekonomiprogrammet

Jag läser tredje året på ekonomiprogrammet och tycker att skolan är väldigt bra speciellt nu med vår nya rektor. Majoriteten av lärarna är professionella och förståeliga. Jag skulle inte säga att de ger ut gratis betyg som vissa andra skolor men om man kämpar så får man de betyg som man förtjänar. Maten är inte så jätte bra men det går att äta. I helhet så är det en bra miljö i skolan.
Elev
23 nov 2020

Transport

Grymma lärare mycket kunskap och trevliga lärare
Elev
3 okt 2020

Teknik

Många bra och engagerade lärare! Ett bra skolkafé enligt mig också. Det är ett väldigt bra val om man t.ex inte vill pendla in till stan
Elev
22 aug 2020

Nöjd!!

3e året på ekonomiprogrammet och kan inte vara mer nöjd. Lärarna är väldigt goa och duktiga, vissa är mer förstående än andra men i helhet fungerar det fintfint. Maten sisådär men ätbart och café finns (lite dyrt men funkar)
Eleverna är trevliga och även från olika program, sociala & roliga! Skaffat mig många fina vänner. Miljön i stort sett är skön och bekvämt att vara i, definitivt ett gymnasium att rekommendera från min sida. Älskar!
Elev
17 dec 2019

Otroligt bra gymnasium som passar alla!

Går andra året på ekonomiprogrammet och är mer än nöjd med min skolgång hittills! Upplever att skolan ger plats åt alla och har en stor variation av människor vilket gör att dem flesta passar in och känner sig välkomna. Skolan är relativ stor där ca 950 elever går men trots det så har man väldigt bra kontakt med lärarna som är en stor fördel. Lärarna jag har är väldigt kunniga och alltid förberedda inför varje lektion och allt fungerar i princip som det ska! Rekommenderar!
Elev
3 dec 2019

skolan är toppen mycket trevlig!....

Maten är väldigt dåligt och vår café är jävligt dyr, våra lärare är relativt bra. korridorerna till lektionerna är liiite för trånga, det är ganska högljutt varje dag. I dom olika linjerna finns det olika slags grupp häng, i naturlinjen finns det fiskar och sköna soffor och så samlinjen finns det enbart stolar och bänkar som är obekväma, har inte varit i alla linjernas ställe och sett dom. det är ganska mycket, det är många som tycker att det funkar men inget som man älskar att gå till. skolan är ganska stor och man ser många olika ansikte varje dag och ingen känner varandra. Man har inte så långa raster och lektionerna är jätte långa.
Elev
3 dec 2019

Väldigt bra!

Jag går mitt första år på sam programmet och trivs väldigt bra. Rekommenderar verkligen att gå här!
Elev
25 nov 2019

Skolan är riktigt bra

Helt okej, mysig inredning och trevlig personal
Elev
17 okt 2019

Härlig

Mitt andra år i ekonomiprogrammet och är verkligen super nöjd. Bra läraren, bra utbildning, bra lokaler, bra klasskamrater! Rekommenderas.
Elev
23 sep 2019

Skolan är väldigt bra!

Jättebra lärare! Stort utbud av program och kurser.
Elev
6 jun 2019

Mycket trevlig

Mycket bra lärare som alltid är ute efter elevens bästa.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen