Omdömen

3.6
Baserat på 6 omdömen och 47 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
19 okt 2023

Rekommenderas!

Toppenbra skola! Engagerade och kunniga lärare och fritidspersonal som ser alla barn. Övriga barn verkar snälla, bra gemenskap. Mitt barn trivs och känner sig trygg i skolan, har aldrig varit ngt problem att ta upp ngt med personalen. Ingen skola är väl perfekt, lokalerna på nedervåningen hade kunnat varit bättre men gården och annat överväger. Rekommenderas!
Föredetta elev
26 apr 2023

Underbar skola med traumatiserande elever!

Jag hade såååå kul när jag gick på den skolan. Det var en väldigt fin gemenskap inom klasserna och under mina tre år på denna skola så var det aldrig några större intriger. Okej, förutom att någon kastade en stol på ett fönster så det gick sönder, och någon kastade ner en annan på marken och släpade han igenom en skog, en elev kräktes vilket störde en annan elev så han hotade med att strypa henne, någon attackerade läraren och sparkade henne i magen och sedan vandaliserade klassrummet genom att kasta olika föremål runtomkring sig. Och ja, allt detta hände bara i min klass. Men lärarna var fantastiska och rektorn är en stjärna på sitt jobb! Jag rekommenderar att du skickar ditt barn hit! De sakerna som hände i min klass är bara ett undantag för att jag råkade hamna i en klass med väldigt otåliga barn som hade svårt att kontrollera sina känslor. Men när jag tänker tillbaka på skolan så känner jag inget annat än ren glädje!
Förälder / Vårdnadshavare
17 nov 2022

Ångra att mitt barn började här.

De har bra lärare men... Jag har haft mitt barn där i nästan 6 månader på förskoleklass men börjar att ångra mig och kommer att flytta ASAP pga av skolans många brister som t ex: Dåliga fritidslärare som använder sig av mycket skärmtid för dans och film, dvs det enda barnen gör på fritids är att kolla på film, dansvideo eller leka med de få leksaker de har. Jag kollar konstant på deras sagobökerna och kan konstatera av vi lånar fler en vad som bytt ut där, dvs ingen högläsning för barnen, bara via video eller ljudbok. Barnen är oftast mörkret där de kollar på film och det är dåligt luft i salen. Barnen gör väldigt få pyssel och jag tror att skolan snålar med resurser. Barnen som lämnar skolan före 1630 får ingen frukt och när de får frukt får de en 1/4 grönt äpple, ALLTID! Man känner avgaserna från trafiken brevid. Under den här tiden har 4 lärare lämnat skolan! Är det vanligt? De har problem i köket och vi får inte veta veckans lunchmeny eftersom de inte har resurser. Idrotten blir inställt utan förklaring samma med modersmåls lektionen och det finns i vikarier för dessa ämne. Inga utflykter under hösten, den enda de har tagit mitt barn är till ´´Dungen´´ som är en liten fält bakom Läkemedelsverket, dvs 100-200m från skolan. Jag rekommenderar att du kollar på någon annan skola innan du tänker på UES. Jag har hört från flera personer att de tycker att den är bra men jag är absolut inte nöjd med det jag ser. Jag jobbar på i närheten av skolan och går dit och kollar på mina rasten efter mitt barn och jag gillar inte det jag ser. Jag hoppas att mina upplevelser hjälper dig om du var tveksam. H.
Förälder / Vårdnadshavare
21 dec 2020

Trevlig skola som lyssnar på barnen

Jättebra skola :) min dotter och jag är nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2020

Väldigt nöjd

Väldigt bra skola som har kanske sveriges bästa fritidspersonal! Är en fröjd att lämna sitt glada och trygga barn här varje morgon. Rekommenderas!

Barnen får mer utmaningar när det går för lätt, och mobbning och elakheter är väldigt sällsynt i de årskurser vi varit med om, och när det uppdagas tas det itu med direkt. Exemplariskt.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jun 2020

Välfungerande grundskola i centrala staden

En fantastisk välfungerande skola med en röd tråd genom hela dagen. Engagerad, duktig och kompetent personal som väcker lusten till att lära. Eleverna värnar om varandra och de är stolta över sin skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen