Omdömen

2.9
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Employee
26 apr 2024

Välj en annan skola!

Jag har arbetat många år på denna skola. Det är fina fysiska miljöer inomhus men tråkigt nog är den också fylld av kränkningar från rektorn. Hon värdesätter inte utbildad personal utan tycker att det är positivt när man slutar så att nya kan börja. Hon anställer folk som inte har adekvat utbildning och ger dem befogenheter som de aldrig skulle kunna få på en annan seriös skola. Jag är förvånad att den fortfarande finns.
Jag rekommenderar ingen att börja jobba där då risken är stor att man blir psykiskt illa behandlad. Jag rekommenderar inga barn att gå i skolan där då rektorn kan uttrycka sig nedlåtande inför barnen så att deras självkänsla och självförtroende får sig en törn.
Parent
22 jan 2023

Trygg med hög kvalitet

Fantastisk förskola där barnen behandlas med respekt och uppskattning. Trygg och kompetent personal, hög nivå på pedagogik och påkostad mat. Rekommenderar varmt. Varje dag lämnar jag mina barn till människor som genuint uppskattar deras närvaro och som älskar sitt arbete och sitt uppdrag.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen