Omdömen

2.9
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2023

Rekommenderar ej

Min dotter pratar fortfarande om traumatiska upplevelser från denna skola och det är 6 år sedan hon slutade här. I princip hela klassen slutade efter åk 2. Personalen var inte utbildad inom Montessori och rektorn ville mest tjäna pengar och behandlade personalen dåligt. Barnen fick rita på max ett papper per dag! Min kreativa dotter mådde verkligen inte bra.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2023

Trygghet och hög nivå på undervisningen

Fantastisk skola där barnen behandlas med respekt och uppskattning. Trygg och kompetent personal, hög nivå på pedagogik och påkostad mat. Jag uppskattar att skolan är liten och trygg, alla känner alla och mina barn har gått där från de var 1 tills de var 10 år, flera lärare har följt dem under hela perioden. Jag har märkt att undervisningen är på en väsentligt högre nivå än bekantas skolor, barnen lär sig otroligt mycket. De har även gått på studiebesök en gång i veckan, har mycket idrott och rörelse samt åker skridskor en gång i veckan under vinterhalvåret.
Föredetta elev
24 nov 2022

Usch och fy

Jag gick här förskoleklass till 2:an. Det var de värsta tre åren av mitt liv hittills.
Skolmaten kunde varit en femstjärnig resturang, vilket var ett problem då en sexåring inte gillar grönsaksgryta med saffranskräm. Lärarna hade inte koll på saker och ting, rektorn anställde inte tillräckligt med folk (vi hade ett tag inte ens en skolsyster, om jag kommer ihåg rätt) och rektorn skyllde att jag inte lärde mig ordentligt på mig på mig och tänkte inte en sekund på att jag kanske hade t ex adhd och autism (vilket jag har), detta gälde inte bara mig utan andra också.
Kort och gott: jag gillar INTE skolan!
Förälder / Vårdnadshavare
25 aug 2021

Fantastisk skola!

Fantastisk skola som jag har haft alla mina tre barn på. Lärarna är engagerade och hjälpsamma, och dessutom är det alltid mycket personal på plats. Maten är vällagad och mina barn har alltid tyckt om den och fisk har blivit en favorit hos dem. De har dessutom lärt sig att äta många olika slags mat tack vare skolan och de är nu betydligt mindre kräsna än sina jämnåriga kompisar. Det har vi skolan att tacka för! Synd att skolan bara har upp till årskurs 3, annars hade två av mina fortfarande gått där.
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2021

En skola som måste tänka om och tänka nytt

Denna grundskola hade kunnat vara en underbar liten oas mitt i stan om den hade rätt förutsättningar. Maten är ej anpassad för barn och absolut inte uppskattad på något sätt. ”Ledningen” på skolan tar inte till sig synpunkter och är inte alls tillmötesgående på något sätt. Uppträder mycket oprofessionellt. Hela atmosfären på skolan färgas givetvis av detta. Ingen flexibilitet. Personalen har jobbat alldeles för länge på samma ställe och har svårt att tänka nytt. Det enda positiva är kvaliteten på undervisningen som uppfattas som hög. Men detta räcker inte när det brister på alla andra plan. Gör om och tänk nytt! Möt barnens behov!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen