Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
2 omdömen
Resultat omdömen
4.2
Bra
1
1
0
0
0

Den är toppen

5.0
Elev · 20 december 2019
Elev · 20 december 2019
Umk är den bästa skolan och alla borde gå där och den är sååå bra

Rekomenderar

4.2
Elev · 5 december 2019
Elev · 5 december 2019
Jag tycker man får bra undervisning och bra lärare. Vi har inte heller något större problem med mobbning och om det är någon som behandlas illa eller om någon t.ex har förstört något är lärarna väldigt noga med att ta reda på vem som gjorde det o.s.v. Dock är det mycket svårare att få bra betyg på våran skola. Lärarna ställer högre krav och det finns många smarta barn på skolan. Men det gör även att det blir lättare på gymnasiet senare. På våran skola finns det även många från överklassen. Marioriteten är nästan från överklassen så alla förväntar sig att alla är rika. Om det är någon som har svårt i skolan går det att ordna. Man kan t.ex. få en egen lärare. Det finns även en mindre mattegrupp om man har svårare för matte eller bara behöver jobba i en lugnare miljö och det finns även en svårare grupp om man är bättre på matte.
Nackdelen med om du vill börja på Uppsala musikklasser är att det tar upp mycket av din fritid, det är väldigt krävande och man går mycket längre dagar än på många andra skolor men jag ångrar 100% inte mitt byte.

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Seminariegatan 1, 75228, Uppsala
018-7513007