Omdömen

3.7
Baserat på 8 omdömen och 71 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 nov 2023

den är inte så bra

folket på skolan är bönor och skolmaten suger.
konstiga betygsättningar och svåra krav pga musiken och fan vet jag.
Föredetta elev
2 jul 2023

Mysig skola

Mycket bra skola med mycket bra skolanda och lärare som bryr sig om eleverna, svårt att få bra betyg och vissa lärare sätter det lägre betyget även fast man kanske förtjänar högre *host host* bildläraren men annars är skolan jätte bra
Elev
14 okt 2022

Bästa skolan

Skolan är underbar, musik varje dag, toppen lärare och lärorikt
Elev
4 apr 2022

Politisk, dålig skolmat, trivsam och trygg skola.

Trygg skola. Dock väldigt politisk åt vänster så förvänta dig ej att du kan utrycka dig ut andra hållet. Skolmaten är inte så bra för den aldrig är nylagad och det är dåligt kvalité på den. Det finns nästan inget att välja på heller när det kommer till varmrätt och definitivt inget på salladsfronten. Det är också vegetariskt nästan alla dagar i veckan. Annars trevlig skolan där man trivs och utvecklas. Vill även tillägga att det är Uppsalas mest homogena skola för dom som gillar det😳, vet inte riktigt hur antagnings processen egentligen går till😆.
Elev
25 feb 2022

Anonym elev

Trevliga lärare och elever, Det enda som är negativt är skolmaten
Elev
14 dec 2021

Bästa skolan

En av de bästa skolor jag har gått på (och jag har gått på rätt många.) God mat, trevliga elever och bra lärare! Musiken är rolig, och det är sååå kul att uppträda! Rekommenderar till alla som är intresserade i en gedigen musikutbildning och en rolig skolgång fylld med aktiviteter och vänskap!
Elev
20 dec 2019

Den är toppen

Umk är den bästa skolan och alla borde gå där och den är sååå bra
Elev
5 dec 2019

Rekomenderar

Jag tycker man får bra undervisning och bra lärare. Vi har inte heller något större problem med mobbning och om det är någon som behandlas illa eller om någon t.ex har förstört något är lärarna väldigt noga med att ta reda på vem som gjorde det o.s.v. Dock är det mycket svårare att få bra betyg på våran skola. Lärarna ställer högre krav och det finns många smarta barn på skolan. Men det gör även att det blir lättare på gymnasiet senare. På våran skola finns det även många från överklassen. Marioriteten är nästan från överklassen så alla förväntar sig att alla är rika. Om det är någon som har svårt i skolan går det att ordna. Man kan t.ex. få en egen lärare. Det finns även en mindre mattegrupp om man har svårare för matte eller bara behöver jobba i en lugnare miljö och det finns även en svårare grupp om man är bättre på matte.
Nackdelen med om du vill börja på Uppsala musikklasser är att det tar upp mycket av din fritid, det är väldigt krävande och man går mycket längre dagar än på många andra skolor men jag ångrar 100% inte mitt byte.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen