Omdömen

4.0
Baserat på 3 omdömen och 22 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
16 nov 2020

Vinden - Liten och trevlig uteavdelning

Vinden är en liten mysig uteavdelning, knuten till förskolan Uroxen. Barnen spenderar för det mesta större delen av dagen (kl 9-15) på Vindens stora vildvuxna gård vid 4H i Gunnesbo. Stämningen är lugn och trevlig och barnen trivs.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
3 jun 2020

Avdelning vinden

Mycket nöjda på vinden mindre nöjda sen vinden flyttat upp till uroxen kan inte förstå varför man prioriterar bort en uteförskola i dessa tider 🤦‍♀️
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
6 feb 2020

Nöjda sedan 2013

Vi har tyckt att Uroxen fungerat bra för båda våra barn, en med speciella behov och en utan. Att jobba med dragarbarn (barn ur de vanliga barngrupperna som placeras i specialavdelningarna) är en lösning som gynnar både barnen med behov och de utan som får en mycket större förståelse. På Uroxen finns två avdelningar med barn från den kommunala förskolekön, men till de tre specialavdelningarna kan man söka sig även från andra kommuner. En avdelning har fokus allmänna funktionsvariationer, en har fokus hörselvariationer och en språkvariationer. Vår son utan behov är dragarbarn på språkavdelningen. Specialavdelningarna är personaltäta och har mycket kompetens.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Lås upp unikt innehåll med SchoolParrot Premium

Få tillgång till alla omdömen och insiktsfull data om skolorna! Den fulla upplevelsen av SchoolParrot!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen