Uroxens Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

4.0
Baserat på 3 omdömen och 40 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
16 nov 2020
5.0

Vinden - Liten och trevlig uteavdelning

Vinden är en liten mysig uteavdelning, knuten till förskolan Uroxen. Barnen spenderar för det mesta större delen av dagen (kl 9-15) på Vindens stora vildvuxna gård vid 4H i Gunnesbo. Stämningen är lugn och trevlig och barnen trivs.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
3 jun 2020
3.4

Avdelning vinden

Mycket nöjda på vinden mindre nöjda sen vinden flyttat upp till uroxen kan inte förstå varför man prioriterar bort en uteförskola i dessa tider 🤦‍♀️
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
6 feb 2020
4.7

Nöjda sedan 2013

Vi har tyckt att Uroxen fungerat bra för båda våra barn, en med speciella behov och en utan. Att jobba med dragarbarn (barn ur de vanliga barngrupperna som placeras i specialavdelningarna) är en lösning som gynnar både barnen med behov och de utan som får en mycket större förståelse. På Uroxen finns två avdelningar med barn från den kommunala förskolekön, men till de tre specialavdelningarna kan man söka sig även från andra kommuner. En avdelning har fokus allmänna funktionsvariationer, en har fokus hörselvariationer och en språkvariationer. Vår son utan behov är dragarbarn på språkavdelningen. Specialavdelningarna är personaltäta och har mycket kompetens.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Premium för användare

Lås upp unikt innehåll med Premium för användare! Läs alla omdömen och ta del av insiktsfull data samt mycket mer! Endast 49kr per månad, säg upp abonnemanget när du vill!

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  89
 • Heltidstjänster personal
  23
 • Antal behöriga förskollärare
  12
 • Antal avdelningar
  6
 • Personaltäthet
  3.9

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen