Omdömen

2.4
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
26 sep 2023

Sektlikt

Oroväckande brist på insyn i verksamheten. Personalen består av en familj där förskolans ledning utgörs av föräldrarna och de anställda deras barn. Enbart en person har förskollärarutbildning. Det har visat sig tydligt att man, istället för att sätta barnens behov främst, skyddar varandra i personalgruppen/familjen. Det har satts upp lappar om att föräldrar inte är välkomna in i förskolans lokaler. Föräldrar ombedes meddela sin ankomst inför att barnet hämtas om det görs tidigare än planerat. Nästan oavsett fråga hänvisar personalen till sekretess. Föräldrar som ställer frågor anklagas för "att vara oförskämda".
Förälder / Vårdnadshavare
21 sep 2023

Avråder

Rekommenderar ej någon denna förskola. Den drivs av en familj (!) som har visat prov på obehagligt bemötande och att de håller varandras ryggar oavsett vad det gäller. Frågan är om extern insyn finns? Fåtal pedagogiskt utbildad personal. Ger intryck av att vara idylliskt vid första anblick men såg att någon annan skrivit ett omdöme inkl. liknelse vad man får för vibbar. Avråder mitt starkaste.
Förälder / Vårdnadshavare
17 apr 2023

Varmt rekomenderar

Helt fantastiskt! Jag har haft mina barn (3 st) hos denna förskola och det har varit otroligt fint. Personalen har alltid lyssnat och försökt att hjälpa till i svåra situationer med familjen. Barnen blir alltid prioriterade i förstahand vilket är precis så en förskola ska göra. Alla mina barn har fått en god grund inför skolan.

Man kan behöva påminna om vissa saker och man får inte hem veckobrev eller liknande och i deras kalendrar som hänger på väggen står det inte så mycket heller. Men det har alltid gått bra att prata med personalen om dagen eller veckan och fått information på så vis.

Nu går min sista till skolan och vi kommer sakna era alla! Tack så mycket för denna tid!
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2022

Obehaglig förskola med egna påhittade regler

Förskola Alla Årstider är en privat förskola som drivs av en familj, idylliskt vid första mötet men om deras egna påhittade regler ifrågasätts (såsom egen regel om att syskon bara har rätt att gå halvtid när ena syskonet är sjukt) vänder sig samtliga i familjen emot en på ett väldigt obehagligt sätt. Förskolan har ett oempatiskt sätt näst intill sektlikt. Jag vill inte rekommendera denna förskola till någon och tycker att det bör informeras tydligt när en förskola har egna regler såsom Alla Årstider.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen