Omdömen

3.0
Baserat på 2 omdömen och 17 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
1 nov 2023

Väldigt bra och helt ok

Stor skillnad på avdelningarna, har två barn på två olika avdelningar. På ena avdelningen är personalen väldigt engagerad, omtänksam och värdesätter absolut god kommunikation till vårdnadshavare. På den andra avdelningen ser allt väldigt annorlunda ut, bristande hygien, personal som kanske mer brister i kunskap om små barn, utveckling mm. eller så är dom bara väldigt trötta på sitt jobb(?) Finns en som är bra och engagerad men märks också att denna är väldigt stressad, alltid. Det märks att det finns någon form av slitning mellan personalen på de olika avdelningarna. På ena avdelningen svarar alltid någon i telefonen, på andra avdelningen svarar dom aldrig, på sin höjd får du ett sms. På ena avdelningen hittar du alltid ditt barns saker, på andra avdelningen får du leta själv i diverse torkskåp, napphinkar, korgar eller boxar för att få tillbaks sakerna.
Utemiljöerna är också väldigt olika men verkar som att dom försöker åtgärda detta för de små barnen.
Lämningar är alltid stökiga för det är alltid olika pedagoger som tar emot barnen och dom gör alltid på olika sätt och går ut vid olika tider mm. Så man vet aldrig hur man ska göra. Men allt som allt så trivs båda barnen bra, det ena mer än det andra.
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2021

Kan vara bra

Fantastiskt dagis så länge du hamnar på rätt avdelning!
Enormt dålig kommunikation
Ingen handlingskraft - detta då avdelningen stubben brann ner för 24 månader sedan och det som gjorts för våra barn är 50 cm tak att vara under samt ett kapprum att hänga kläderna i. På 24 månader. Vill du ha information om ngt så får du söka det själv.
Pedagoger som inte helt är engagerade eller visar ngt intresse för förändring, ingen kämparglöd tyvärr

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen