Omdömen

2.0
Baserat på 17 omdömen och 142 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 aug 2023

VÄRST SKOLAN NÅGONSIN

”sämsta skolan NÅNSINNN, lärarna är skit dumma ja skämtar it, hur ska dessa människor undervisa barn när dom it kan nått själva, jag har gått i denna skolan i flera år nu och ja har it lärt mig ett skit, det är samma sak för andra elever i denna skola, dessa elever sitter på sina telefoner under lektioner och raster, dom får knappt läxor eller prov, hur ska dessa människor bli nått bra i livet? Om ni vill att era barn misslyckas i livet så ska ni skicka dom till UTMARKSKOLAN
Elev
20 jul 2023

Börja inte här

Dålig skola oklara lärare och har inte lärt mig alls mycket på denna skolan
Elev
22 jun 2023

Jätte dålig matte läraren tro mig

jag tycker inte att skolan har varit bra mest matte läraren hon är inte bra hon ger inte betyg mitt tips börja inte där tro mig de kommer säga kom till lovskolan så får du betyg när du kommer ditt så ser du ett helt annat ansikte o de bryr sig inte och om dig o de e från samma land de sitter och snackar skittt om dig jag prata inte om alla lärare de andra e bra fast inte matte läraren hon är riktigt dålig hon ger inte betyg hon borde inte ens jobba på utmark för utmark är en bra skona. Fast inte hon dära hatar henne hon e dum i huvudet hon e jätte gammal också fattar inte Vrf hon jobbar där
Elev
3 jun 2023

Gbg roligaste skola

Börja på utmark! forza kortedala
Elev
13 apr 2023

Dålig skola börja inte här

Vi får indisk mat varje vecka
Elev
9 mar 2023

DÅLIG SKOLA

dålig skola, vi går aldrig på utflykter och om vi gör det så är det alltid en gratis utflykt som bio och teater, dom ljuger om maten. det stog att det va pommes fast det va kokt potatis. elevråden funkar aldrig lärarna lyssnar inte, rektorn är aldrig i skolan. Vi har bett om att andra grejer men de säger ja och sen gör inget. De tog bort våran sovmorgon men lät 4:orna ha det. schemat bytts typ 2 gånger varje termin. hälften av eleverna här är rädd för bamba tanterna dom pratar alltid skit om eleverna och skäller på dig om du inte äter upp.
Elev
15 okt 2022

Sök till utmark

Dene tvär bra skola, om du vill ha en skola som har vibe o har de roligt 24/7 så ede ba o söka t utmark
Elev
17 aug 2022

utmarsskolan är inte bra

Lägg inte ditt barn i denna skola! Lärarna är dryga och bryr sig inte om mobbning!dem är fattiga och vi går aldrig någon stans! Vissa lärare är rasister och säger kränkande ord
Annat
14 aug 2022

Nejjjjj!

Sätt inte ditt barn på den här skolan. I beg you, dont!
Annat
20 maj 2022

Dåligt

Dåligt, stökiga barn och dåliga människor i skolan
Din Pappa
Föredetta elev
19 okt 2021

Rekommenderas ej :)

Gick på denna skola i 4 år och det funka liksom, dock är det mycket kriminalitet å skit i skolan, lärarna var helt okej, det fanns typ 3 lärare som faktiskt var bra och lärde mig saker. Skolan är också relativt fattig och vi åkte inte på en enda utflykt nästan, och om vi gjorde det åkte vi på något gratis som ofta blev tråkigt - Generellt en ganska dålig skola om man jämför med andra skolor i Göteborg
Elev
18 okt 2021

Ganska dåligt

Gick på skolan i 4 år (6an-9an) fattig skola överlag, massa kriminalitet osv.
Föredetta elev
8 dec 2020

Sätt inte ditt barn på denna skolan!

Börja inte här och sätt inte ditt barn på den här skolan! Lärarna särbehandlar, dem gör inte mycket emot mobbning, dem hade bättre koll på våldet med det har eskalerat. Om du skulle behöva någon form av extra hjälp på den här skolan så är du körd. Det ända bra jag kan säga om skolan är att det är bättre i musikklasserna, där bryr sig faktiskt lärarna och dem har noll tolerans mot våld och mobbning.
Förälder / Vårdnadshavare
24 nov 2020

Under all kritik

En skola under all kritik!! Barn får inte rätt anpassat stöd, mobbing, ingen studiero, våld etc. Detta är en skola som borde stängas men på något sätt lyckas den ta sig under radarn hos skolinspektionen. De föräldrar som vill att ens barn ska må bra och lyckas, flyttar sina barn därifrån så fort det bara går. Kvar blir då barn som är mindre studiemotiverade eller vars föräldrar som inte riktigt bryr sig (eller lyckas få in barn på annan skola). Hade jag kunnat hade jag satt noll stjärnor.
Annat
5 nov 2020

Nej!!!

Skolan är inte bra alls, börja aldrig där!!!!!!!
Elev
19 feb 2020

Sämsta skolan

Världens sämsta skola, börja aldrig där!!!!!!!!!
Elev
14 nov 2019

Skolan är jättebra!

Jag gick på Utmarksskolans musikklasser och kan verkligen rekommendera musikprofilen på skolan! Jätte engagerade lärare som verkligen brinner för sitt yrke och som bryr sig om eleverna på riktigt.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen