Omdömen

2.5
Baserat på 15 omdömen och 122 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 jul 2023

ekonomi

Ingen hjälp av skolpersonal

Extremt dålig rektor
Elev
3 maj 2023

Samhällspogramet

Väggaskolan

Lärarna är otrevliga och bryr sig absolut inte hur elverna mår. Skolmaten är inte häller så bra då det oftast är rester och knappt något protein i maten. Matanterna är också väldigt otrevliga. Man är absolut inte taggad på att gå till skolan när man vaknar på morgonen.
Elev
28 okt 2022

teknik

inte bra

Skolan bryr sig inte om sina elever!!!!!!
Föredetta elev
28 jan 2021

Vägga

Lite sådär. Skolan verkade i början och fortfarande inte ta pandemin på allvar. Skickade hem oss väldigt snabbt i början och lät oss vara hemma, sen tog tillbaka oss när sommarlovet var slut. Vad resulterade det i? Att vi helt plötsligt gick tillbaka på heltid i flera veckor? Jo, att flera i våran klass blev smittade, samt många fler utöver hela skolan.

Maten var allmänt dålig, rester, samma mat lite då och då för att spara pengar. Nu under pandemin var Vägga även en utav de enda skolorna som valde att ej fixa mat till eleverna. Riktigt dåligt gjort. Att det gick åt helvete för kommunen ekonomiskt fick vi elever lida av.

/ X
Elev
14 jan 2021

Helt ok

Helt okej, lärarna är bra och bryr sig om oss elever. Alltså bra undervisning, iaf på teknikprogrammet.
Försöker ta pandemin seriöst, men eleverna hindrar det. Bra att dem sätter distansundervisning när dem märker att det behövs.
Maten är helt okej, dock tycker jag inte om att dem lägger upp maten åt en. Men tror det handlar om pandemin, ingen aning egentligen. Sen tycker jag inte heller om att man får utskällningar om man slänger lilla minsta matbit.
Elev
3 jan 2021

Kunde varit bra

Upplevde rasism från både lärarna och eleverna.... maten var inte så bra och skolan tog inte covid-19 allvarligt alls. Flera flera personer fick Corona i skolan och ändå skickade de ut oss på apl för att sedan samlas varje måndag på skolan...vi tog med Corona till vår praktikplats och riskerade andra och oss själva... ingen alls respekt mot medmänniskorna i den skolan
Elev
16 dec 2020

Väggaskolan är usel...

Dålig kommun som fel prioriterar pengar. Under 2020 har kommunen dragit in 10 miljoner enbart på skolan och det märks. En återgärd var att eleverna inte får slänga mat, samt inte ta mat själv utan mattanterna lägger upp den. Det har resulterat i att det blir oerhört sötaktigt i matsalen då tallrikar med mat lämnas kvar. Ändå förståeligt då maten är vidervärdig!

Enda positiva är att generellt är lärarna bra och engagerade i elevens lärande. Rektorerna däremot är väldigt trångsynta.
Elev
10 sep 2020

Bra lärare, hemsk styrning

Kommunen drar ned på onödiga kostnader som Cambridge engelska, biologi laborationer. skolmat under distansundervisningen var inte att tala om, samtidigt som lärare förbjöds använda den budget de hade att röra sig med till de praktiska ämnena för att skicka hem material till eleverna så kurser som matlagning kunde genomföras på rimligt sätt under distansundervisning. Dock är 4 rektorer utan auktoritet nog för att ändra temperaturen i klassrummen befogat.

Under rådande covid-19 pandemi tvingas samtliga elever delta på lektioner på plats, distansundervisning erbjuds ej, avstånd på två meter mellan elever (som skolan påstår sig ha) är inte att tala om. När lärare blir sjuka tvingas elever att sitta i det schemalagda klassrummet trots att undervisningen sker på distans. I klassrummen har bänkar flyttats för att ”minska” smittspridningen dock är dessa placerade som mest 30cm från varandra, handsprit finns inte på toaletter och i klassrummen.

Skolan har dock många bra lärare som försöker göra det bästa av situationen trots skolregimens osammarbetsvilja

Om du har möjlighet, välj en annan skola
Elev
30 aug 2020

Helt ok

De flesta lärare arbetade mycket mer och hårdare än vanligt för att vi ska få så bra stöd som möjligt . Däremot fanns det lärare som aldrig hörde av sig och gav oss mycket ångest eftersom vi hade ingen aning vad vi behövde göra.
Elev
5 jun 2020

Sucks super sucks

Bläää jätte dåligt supeeeeeerrr bläää
Föredetta elev
10 maj 2020

Hemska lärare

Dålig skola med hemska lärare. Klassrummen var alltid kalla och man får ingen hjälp från lärarna eller rektorerna. Fantastisk syv dock.
Föredetta elev
8 jan 2020

Trevlig skola!

En bra skola med kompetenta lärare. Den estetiska utbildningen var mycket givande.
Maten kunde varit bättre dock.
Elev
15 okt 2019

Skolan är bra!

Skolan är bra och tar hand om sina elever, dock lite gamla lokaler och mycket ljud i klassrummen vid verkstadsdelen av skolan. Mycket trevlig personal.
Elev
9 jun 2019

Skolan är bra

Jag är nöjd med denna skolan. Men betygsättning skiljer sig från olika lärare OCH maten hade kunnat va bättre! :)
Elev
1 jun 2019

Bra skola, men för stor.

Skillnaden på bedömning mellan olika lärare är enorm. Räcker så.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen