Omdömen

3.1
Baserat på 13 omdömen och 103 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
19 dec 2023

Natur

VÄLJ EJ

SNÄLLA VÄLJ INTE

Jag blev tillsagde att jag inte passade in i natur klassen fast att jag hade merit. Tova den biträdande rektor och min mentor sa att jag borde byta till ekonomi fast att det var fullt
Elev
12 okt 2022

Ekonomi

Bra!!

Bra skola, ren miljö, snälla elever, jättebra lärare som gör allt för att hjälpa eleverna, fina klassrum, tillräckligt med utlärnings material
Elev
27 sep 2022

Ekonomi

Bra gemenskap på skolan

Det är en väldigt fin skola med otroligt god mat, fräscha lokaler, bra placering, bra med motion. Däremot skulle jag gärna haft en balkong/uterum på skolan på 4e våningen så man kan ta lite luft mellan lektionerna eftersom man inte hinner upp och ner för alla trappor på 5 minuter.
Elev
23 aug 2022

Ekonomi

Önskar jag aldrig sökt

Trivdes inte alls i denna skola. Kaos överallt från i korridoren till i klassen. Skolledningen hade ingen som helst koll. Informationen var dålig. Hälften av alla lärare ungefär var bra men annars en dålig skola.
Elev
2 maj 2022

Ekonomi

Raster

Det finns inte ett skit att göra på rasterna. Annars är den helt ok
Annat
23 okt 2021

Väsby nya gymnasium, vilket skämt!

Väsby nya gymnasium är till dig som vill gå igenom lidande och orättvisa. Ledningen för väsby är ett stort skämt, de tar absolut ingen hänsyn till vad eleverna på skolan vill och önskar, att lösa problem är inget för dem. Gymnasiet är även till dig som vill ha lärare som stolpar, att lära ut och utveckla elevernas kunskap inom kursen är inte lärarens problem utan elevens! Att de ska bry sig om elevens framtid genom att anställa bra lärare finns inte med på kartan. Frågan här är om de verkligen har råd med det? Med tanke på att de inte ens kan ge ut böcker till eleverna. Väsby nya gymnasium vilket skämt, gymnasiet får 1 av 5 stjärnor men en extra stjärna för eleverna på skolan som tar sig igenom denna kalabalik!
Förälder / Vårdnadshavare
9 aug 2021

Ekonomi

Ingen skola för alla elever, förlegad syn på ADD.

Sök inte till skolan om du har bokstavskombinationer. Inget stöd ges och under covid 19 vill de att svaga elever ska komma till skolan. Ingen lärare fanns på plats. Blev utan CSN pga påstod skolk då 75% av tiden var undervisning hemifrån.
Elev
24 nov 2020

Bästa

Bästa skolan bästa bästa bästa bästa
Elev
30 aug 2020

Utmärkt skola

Det finns ganska mycket utrymme och överallt har dem laggt ut handdesinfektion.
Elev
24 jan 2020

Ok skola

Skolan är fräsch och så, det är några bra lärare men skolan är jätte tråkig jämfört med andra skolor. Jag känner att om det ska vara aktiviteter o att man får en lite mer gymnasie upplevelse skulle det vara en jätte bra skola. Maten är super god o personalen är super trevliga. Man har plats att studera fritt o lungt.
Elev
6 jan 2020

Toppen skola rekommenderar

Skolan är toppen lärarna bryr sig kul med alla idrottsinriktningar. Super bra mat alltid tre rätter att välja på varav en är vegetarisk god sallad och bra lokaler för idrott med gym och bra klassrum som är fräscha. :)
Elev
1 jul 2019

Skit skolan

Allt e skit från lärare till mat.
Elev
31 maj 2019

Trivdes bra

Förutom att maten blev sämre under åren jag gick där trivdes jag väldigt bra. Hade en jättebra klass och lärarna brydde sig verkligen!
Love Almqvists torg 1, , 19477, Upplands väsby
John Gustafsson
08-59097000

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen