Västerstrandsskolan
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

3.4
Baserat på 3 omdömen och 38 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
17 feb 2022
4.9

Härligt engagemang på skolan

Engagerad personal på alla nivåer. Läxa redan från förskoleklass, så både elever och föräldrar får in vana att studera. Mycket härlig aktivitet på raster och fritids. Jag är så nöjd med skolan och dess personal.

Man arbetar aktivt och förebyggande för att eleverna ska känna sig trygga. Sedan händer bus ibland, men skolan är duktig på att hantera detta. Är det något allvarligare får man som förälder veta det.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
30 dec 2020
1.0

Ingen bra skola

Man får inte veta om det har hänt något på skolan. Jag har sonen varannan vecka. Och veckorna det är pappas vecka så får jag inte veta något. Fick ett argt sms från en förälder om att sonen hade varit elak mot hennes barn. Ringde rektorn nästa dag och det var inte relevant då det inte var min vecka. Spelar ingen roll vems vecka det är hade varit bättre om jag fått veta något så jag inte hade blevit i hell chock. Rekommenderar inte denna skola!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2019
4.4

Skolan är toppen!

Engagerad personal. Elever värnar om varandra, goda kamrater. Hemläxa redan i klass F
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt