Omdömen

3.0
Baserat på 15 omdömen och 113 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
7 okt 2022

alla

skit bra

tycker det är med att följa stalins regler
Elev
15 sep 2022

Samhäll

Bra gymnasium

Många bra lärare, bra skola och idrottshall. Stor och öppen matsal.
Föredetta elev
17 aug 2022

Bra överlag men inte bra vägledning

Bra skola men tyvärr för lite information om kursernas betydelse och meriten. Insåg sista månaden att jag inte hade full merit och går inte heller att välja vilka kurser man vill läsa inom det individuella valet. Några kurser blir överfulla vilket i mitt fall ledde till att jag inte fick läsa all merit som jag ville. Men bra lärare.
Föredetta elev
22 dec 2021

Vård och omsorg

Specialstöd

Jag har ADHD och hade med mig papper till skolan där det stod att jag MÅSTE ha hjälp för att klara av skolan men dom gjorde knappt ingenting för att hjälpa mig och fanns inte personal eller resurser för att hjälpa mig. Slutade med att jag halka efter så mycket att jag inte hade något annat val än att hoppa av efter första året. I övrigt var det ändå bra lärare men känns som dom bara bryr sig om dom som presterar och struntar lite i dom som har det svårt.
Summering: För en elev som inte har särskild svårt är det en bra skola men behöver man specialhjälp finns inte tillräckligt med stöd.
Elev
16 dec 2021

Ekonomi

Ingen åtgärd för äckliga lärare

Har gått på skolan i en termin snart och vet fortfarande inte hur man kontaktar rektor, hur man bokar grupprum etc. Vet inte ens vad min rektor heter för den delen.

En av mina lärare är extremt obehaglig mot elever och detta är inget nytt. Alla elever på skolan vem vem och hur han är, alltså hur han beter sig. Känner flera äldre elever på skolan som har kontaktat rektor angående detta men inte fått något svar. Varje gång jag ska ha den läraren måste jag förbereda mig mentalt för att stå ut med hans skumma kommentarer och udda beteende. En skolas största prioritering borde väl ändå vara att se till att dess elever känner sig trygga?

Förutom lärare som beter sig märkligt har jag också väldigt få lärare vars undervisning man lär sig något från. Jag känner mig förvirrad och stressad då mina lärare slänger ut nya uppgifter här och där utan att säga när man ska vara klar med dem. Helt plötsligt kan man få höra att man ska ha lämnat in en uppgift som man inte ens har vetat funnits.
Förälder / Vårdnadshavare
29 mar 2021

Lärare som inte kan lära ut!!

Lärare som inte kan lära ut, rektorer som inte bryr sig. ***** ******* kan inte svenska vilket gör det svårt för mitt barn att lära sig och förstå.

//Mikael Ekström
Förälder / Vårdnadshavare
29 mar 2021

Ekonomi

Svårt för ungdomarna att förstår!!

Lärarna/rektorerna verkar inte bry sig om att vissa lärare inte kan lära ut så att ungdomarna förstår. Dom har en matte lärare som inte kan svenska bland annat. Då blir det extra svårt för elever som har det svårt med matte att hänga med.

/***** *******
Elev
14 dec 2020

Västerviks gymnasium

Det är en bra skola med många linjer, också helt okej lärare.
Elev
6 dec 2020

Ett bra gymnasium

Ett väldigt bra gymnasium överlag. Däremot är SYV sällan i skolan då man faktiskt behöver hen. Anpassning och hantering av COVID-19 har varit värdelös.
Elev
30 nov 2020

Angående covid 19

Dåligt kring covid-19 dom borde stänga ner skolan och köra på distansundervisning då fallen ökar kraftigt och dom inte bryr sig ett piss även om att folk på skolan har blivit smittade allt annat e bra
Elev
30 nov 2020

Angående covid-19

En välldigt bra skola tills att dom helt och hållet i skiter I att stänga ner klasser och ha distansundervisning nu under corona så fallen i Västervik och på skolan ökat stort
Elev
29 aug 2020

Skitbra

Verkar snäll, känner inte så bra
Elev
26 aug 2020

Skola under pandemin

Skolan i sig fungerar bra, men nu under pandemin har de inte följt restriktionerna. Och jag som har familj i riskzon vill helst inte råka få med mig något hem. Skolan saknar avstånd mellan människor i köer, gruppbildningar bildas osv. Jag skulle tycka det vore jättebra om skolan kom med nya regler såsom exempelvis munskyddsanvändning. Antingen det eller så skulle jag vilja ha tillbaka distansundervisningen.
Elev
24 jan 2020

Västerviks Gymnasium

Fasansfull skola, socialt inkompetenta lärare som är allt annat än utbildade. Tar för lång tid för att ens få kontakt med SYV då hon aldrig är där då hon borde vara det. Ytterst få som faktiskt brinner för att undervisa elever, det enda som är en tröst är att en del av skolan har blivit renoverad och ser ok ut. Falska förhoppningar och lögner, välkommen till Västervik.
Elev
30 okt 2019

Bra skola

Många bra lärare och kurser, behaglig miljö och möjlighet till konkret individanpassat stöd vid behov. det enda som kan ses som negativt är att komvux flyttat in i skolans lokaler, så det är mycket människor i omlopp.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen