Omdömen

2.9
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
12 mar 2024

En trygg skola med engagerad skolpersonal

Tråkigt med det tidigare inlägget som skrevs. Skolan har en fantastisk, erfaren specialpedagog/speciallärare och elevassistenter som stöttar elever i behov. Att det finns personal som är både äldre och yngre, män och kvinnor är en styrka och bara positivt. De flesta lärarna är behöriga (de som inte är behöriga är under utbildning).

En trygg skola där alla blir sedda och en viktig profil med Miljö och hälsa.
Förälder / Vårdnadshavare
26 sep 2023

Opedagogisk skola!

Med ca 42% behöriga lärare är det kanske inte helt överraskande undermålig undervisning som råder på denna skola. Man följer heller inte skollagen då elever i behov av stöd får sitta utanför klassrummet med en obehörig ”resurs” som fungerar som fritidspersonal/vikarie etc. Ofta unga killar som jobbar extra eller en fritidspersonal med noll pedagogiskt tänk. Speciallärare/specialpedagog finns ej för eleverna. Man släpper eleverna och låter dem spela fotboll eller så lämnar man dem ute när alla andra är på lektion. De s.k. pedagogerna saknar kunskap om NPF och har ingen koll på lågaffektivt bemötande. Man skriker tillbaka, tar tag i elever om de blir ledsna och skriker. Många gånger är det personalen själva som skapat situationer av kaos för att sedan skylla allt på eleven i fråga. Då många i personalen bor i området är det vanligt med kompisars och grannars barn som man behandlar som gullegrisar. Bortsett från god vällagad mat - dock chefad av en alldeles för självgod kock som bloggar om sin egen förträfflighet - så är det här en fullständigt orimlig skola som inte förtjänar sin plats som skola. Välj en annan!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen