Omdömen

2.4
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
7 maj 2023

Fy fan

Det har gått över gränsen. Alla toaletter är låsta så för att få gå på toa måste man ta med sig en lärare som står utanför. Vi måste även lämna in mobilen i början av dagen och får inte tillbaka dom förän vi slutat. Riktigt dåliga lärare (säger n-ordet osv), listan är lång…
Elev
27 feb 2020

Favoriterna

Min kompis blev mobbad, vår lärare visste om det, gjorde ingenting, hon bytte skola. En i min klass får höra ETT fult ord om sig, min lärare får panik, tar hand om det för att han är hennes favorit med några andra. Medans hon hatar mig, två av mina kompisar och den som blev mobbad. Min lärare har tre favoriter, tre som hon hatar. Vi har inte gjort något!! Vi är längst fram i klassen på allt och hon får oss att göra jättemånga extra uppgifter som bara vi behöver göra. Medans hennes favoriter är längst bak i klassen. Vi fick nya grupper igår och alla fick bra grupper förutom jag och mina två kompisar.
Annat
25 feb 2020

Skulle ej rekomendera

Det är den skabbigaste skolan jag sett. lärarna är dåliga och vissa är närgångna. undvik platsen. om du går ner i duscharna i omklädningsrummet kan du se allt mögel och bananflugor. Allt är smutsigt och skolan har inte renoverats sedan stenåldern
Elev
18 feb 2020

Hej hej

Kan ju verka lite stökigt men det är en toppen skola. Inredningen är jätteskjysst men pingisbord, biljardbord och soffor, både lärare o elever är både snälla o roliga. Arbetsron är inte alltid på topp men det beror på vilken klass du är i. Trygg känner man sig iaf alltid!
Elev
10 nov 2019

Hemsk skolan, börja inte där

Hemsk skola, inte renoverad sen 1976 det är bara kolla allt mögel och bananflugorna i duscharna, inget fungerar och har köp stopp. Skolan kallar sig vara en ”friluftsliv” skola men har inte råd att åka till Åre eller på utflykter.
Rektorn spenderar pengar på onödiga saker som ladd stationer som inte används när hälften av skolan sitter på golvet på rasten pga ingen plats att sitta på.
Föredetta elev
7 nov 2019

Skolan är bra! Kan vara otrevlig men väldigt bra!

Rektorn och specialpedagog kan vara ganska hårda men dem är riktigt snälla som personer.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen