Omdömen

3.3
Baserat på 8 omdömen och 66 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
6 dec 2023

Börja inte där

Gick där i tre månader 2022 innan jag insåg att jag behövde byta. Skolan vart väldigt stor vilket jag gillade och nära centrum och tågstation. Klassrummen var helt okej. Eleverna är helt kaos. Min klass hamnade i Vallentuna tidningen och det var en väldigt mycket annan kaos. Maten var jätteäcklig och lärarna var jättestrikta och har aldrig ogillar någon lärare mer än de lärarna förutom ca 1 av lärarna. Man får ju inte heller glömma att en elev blev kn*vhuggen vid ingången där för något år sedan🙏🏼
Elev
10 nov 2023

Ekonomi

Missnöjd med skolan

Jag är en elev på skolan som tycker jag blivit behandlat orättvist och felaktigt.
Har vid upprepade tillfällen fått både inlämningar och prov borttappade av lärare. Inlämningarna har jag haft sparade och lämnat in igen och även då har en av lärarna nekat att jag lämnat in den. Jag skickade då in den på alla plattformar tillgängliga och läraren ignorerade i två veckor men tillslut så såg han de. Möblerna på skolan är otroligt äckliga med spill och kladd på hål i och ben som är av. Det går ansikts tatuerade människor runt och de luktar ofta hash bredvid skolan. Har även bevittnat ett antal gånger att elever tagit på skol maten med händerna….Så kom inte hit👍
Förälder / Vårdnadshavare
11 maj 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Lyssna inte på ryktet!

En jättebra skola med engagerade lärare, bra rektor och trevliga elever! Frukost serveras i matsalen varje morgon. Ett plus är att skolan har många olika program vilket gör att det blir en härlig blandning av elever.
Min son som går Samhällsvetenskapsprogrammet är nöjd och trivs superbra i klassen. På Vallentuna gymnasium får man vara den man är!
Elev
7 feb 2022

Bra gymnasium väldigt nära Roslagsbanan

Schysst att man får vara i idrottshallen på lunchen :) Man kan få specialhjälp med saker om man frågar läraren i kursen. Bra att man får många tillfällen att göra prov senare om man missar det. Skollunchen är varierad varje dag, men kanske inte den bästa.
Elev
16 feb 2021

Handel- och Administrationsprogrammet

Över alla förväntningar!

Kunde inte blivit bättre för mig, det ligger precis bredvid vallentuna tågstation (centrum), härliga elever, fett soft lärare, riktigt bra fotbollsprofilinriktning som jag kombinerar med studierna, sjukt nice lokaler och stämmer inte med dem dåliga ryktena alls, fattar inte varför folk snackar skit om skolan.
Föredetta elev
21 jan 2021

Ingen bra skola!

Gick här för många år sedan. Men bara i 6 månader för att jag tyckte att skolan var så dålig och fick ingen hjälp alls! Jag har dyslexi och hade behövt lite mer hjälp. Det enda dem kunde erbjuda mig var att få sitta i ett eget litet rum. Hur skulle jag då kunna lära mig något!? Nej riktigt dåliga lärare och dålig möjlighet att få hjälp! Skulle inte rekommendera denna skola!
Elev
5 dec 2020

Riktigt bra skola!

Riktigt bra skola! Tyvärr väldigt dåligt rykte men när jag själva började här insåg jag att inget av ryktena stämde, riktigt bra lokaler samt personal, klassen funkar bra och trivs bättre än någonsin i skolan!
Elev
5 dec 2020

Grym skola

Jättebra skola med bra lärare och skötsamma elever.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen