Omdömen

3.7
Baserat på 21 omdömen och 189 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
4 okt 2023

Bland de bästa skolor i Uppsala

En av de bästa skolor jag har jobbat på. Fantastisk rektor, duktiga lärare och annan personal. Ordning och reda.
Trevliga elever.
Fin omgivning runt Stora och Lilla Valsätra, nära till allt. Otroligt god mat i matsalen. Bra aktiviteter utanför skolan: teater, utflykter, idrottsevenemang.
Elev
15 jul 2023

Elev som blev utbränd och blev ej sedd tills alldeles för sent

Bra vägledning och mycket stöd åt de som har svårare att förstå saker men jag som var ”för” lätt lärd fick ingen hjälp och ingen märkte att jag för det första mådde jättedåligt och fick aldrig sen ankomst trots att jag aldrig hann i tid och för det andra så det förbi att jag egentligen var autistisk. De är väldigt lätt att falla mellan stolarna och bli utstött av tuffa sociala krav på denna skola. Allmänt obrydda lärare, men ser bra ut på ytan. Dock bra klassrum med mycket anpassningar i lokalerna, saknar rum där man kan gå undan. Bra läroplanering och de har ambitioner att bättra sig iallafall. Dålig mat för de som behöver specialkost (inte protein rik, byter t.ex ut korv mot morot)
Personal
5 jul 2023

DÅLIGT!!!

Skolan är full av idioter som mig lärarna är helt efterblivna som Amanda parrow och robban men snälla låt inte era Barn gå där hejdå
Personal
5 jan 2023

+++++ som arbetsplats!

Bästa skolan jag har jobbat på under alla mina år som lärare. Visst förekommer stress, men högt i tak bland personalen, skolledningen är toppen och fina elever! Frihet under ansvar, med proffsiga kollegor och grym rektor!
Elev
1 jan 2023

Elev i nian

Det funkar. Men jag lider. Om du är studiemotiverad, har höga krav och förväntningar på dig själv och vill bland människor som också har det ska du förmodligen inte söka hit. Ganska flummig skola. Men hade en och annan lärare som var ok.
Förälder / Vårdnadshavare
30 sep 2022

Bästa grundskolan i Uppsala

+++++ riktigt bra skola!
Föredetta elev
1 aug 2022

Dåligt!

Lärarna bryr sig inte om eleverna, otroligt dålig sammanhållning i skolan som bidrog till att lärare hade dåliga relationer med elever. Mycket krångel med betygsättning, flesta lärare uppfattas som otrevliga.
Efter att ha gått ut 9an kan jag med gott samvete säga att jag aldrig kommer kolla tillbaka o tänka att jag saknar Valsätra.
Föredetta elev
1 aug 2022

Dålig

Allmänt dålig skola enligt mig, finns ett fåtal bra lärare som sätter betygen RÄTT som b.la Helena G men de flesta kan inte sätta rätt betyg. Jag är född 2005 och när vi gick i 9:an så beslutade rektorn att ta in en lärare som heter Petros. Han satte F på inprincip alla elever. Dålig skola börja inte här.
Föredetta elev
27 jan 2022

Bästa skolan i Uppsala

Bästa skolan jag har gått på!
Personal
23 jan 2022

Mycket bra skola

En skola med värme och fin värdegrund.
Föredetta elev
22 jan 2022

BossenG

Grymmaste skolan och grymmaste personalen! Visst att dem tvingar en att plugga fett mycket, men ändå VI ÄR VALSÄTRAAAA OCH VI ÄR BRAAAA!
Förälder / Vårdnadshavare
21 okt 2021

Riktigt bra skola

Rekommenderar skolan, tillgänglig och proffsig rektor - han tar sig tid och bryr sig genuint om eleverna. De allra flesta lärarna har stort engagemang och skolpsykologen och speciallärare är riktigt proffsiga och effektiva när det behövs. Det enda negativa är kanske att lokalerna framstår som lite gamla och slitna, men högstadieelever tänker nog på annat och trivs lika bra ändå!
Föredetta elev
7 aug 2021

Den går

Vallsätra är ingen dålig skola men den är inte heller den bästa. Dem 10 åren jag har gått i skolan har varit helt ok.
Förälder / Vårdnadshavare
2 mar 2021

Bästa arbetsmiljön

Bästa skolan, bästa ledning, bästa engagerade lärare.
Toppen betyg!
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2021

Vi tycker att det är en bra skolan

man får alltid en professionellt och trevligt bemötande från lärare, rektor och administratör på skolan.

Vi är i alla fall nöjd med kommunikationen och bemötandet och därför har jag bestämt mig att skriva detta så att skolan gav oss skönt känsla ta med oss hem.
Elev
11 dec 2020

BÄSTA 10 ÅREN NÅGONSIN

Min uppväxt är här! Jag har gått på samma skola i hela mitt långa 15 åriga liv, jag hade aldrig velat byta dem åren till någon annan stans.
Den här skolan erbjuder en relation till lärarna som är utan tvivel samma relation som en kompis. Detta beror absolut på hur du är som person men i egen erfarenhet så är lärarna så satans trevliga och roliga. Jag har inte ens Blomman men han sa att han skulle ge mig f i matte ändå<3
Skolan erbjuder dem mest fantastiska vikarierna så man längtar tills lärarna är borta, då kommer Gustav me sitt hippiehår eller Michaela från kiosken.
Rektorn är helt sjuk, han kan legit namnet på alla elever i hela skolan, 1000pers? Skojar inte när jag säger att han vet klass OCH namn på syskon/föräldrar också.
Skolan är myyycket musik intresserad, ingenting som musikklasserna eller så men rektorn är utbildad musiklärare. Härliga konserter och inkluderande lärare.
Vi har även bildläraren Behrooz som aldrig är där men om man är snäll så får man bra betyg ändå<3
Jag rekomenderar VERKLIGEN den här skolan, den formar en på ett sätt som jag inte tror någon annan skola kan. Det är sällan mobbing och kränkningar och alla har en respekt för varandra som jag ändå beundrar. Tack valsätra för hela min uppväxt!
//////u know A barnet
Elev
9 dec 2020

YAY valsätraskolan

Den är legendarisk, maten är legendarisk, blomman är legendarisk och hur kan vi glömma behrooz dramatikens bananer vad han inte är speciell! Vi är höjden av kaos så mucka inte med oss babam. Fast mobilförbudet suger. Vi är valsätra och vi är bra VI ÄR BRA, elever och personal jobbar på varje dag VARJE DAG!:)
Föredetta elev
17 jun 2020

Jättenöjd

Kaos skola men hade mina bästa 10 år någonsin där.
Elev
24 jan 2020

skolan är inte så bra

Skolan är inte den bästa skolan jämfört med andra skolor men inte heller den sämsta den funkar som en vanlig skola men lite sämre
Elev
1 jan 2020

Bra skola, allt funkar bra!

Den är bra och jag lär mig mycket
Elev
2 sep 2019

Skolan är bra!

Den är bra o man lär sig mycket. Vissa elever är stökiga

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen