Omdömen

3.8
Baserat på 4 omdömen och 28 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2022

Väldigt nöjd förälder.

Trygg skola med bra undervisning, kompetenta och trevliga lärare som lyssnar på föräldrar och agerar snabbt och konsekvent när det uppstår problem.
Elev
28 maj 2020

Sämsta skolan i Stockholm

Gå inte på denna skola. Vad du än gör. Lärarna är hemska (förutom spanska läraren och engelska läraren för MYP3A). Vår skolgård är en asfaltsruta som är mindre än 80kvm och inget är tillåtet där. Vi brukade spela King men nu är bollar helt förbjudna på vår "skolgård". Det går även runt att vissa lärare inte ens har lärarlicence. Lärarna är jätteförvirrande med betygsättningen, en lärare säger en sak men menar en annan och en lärare säger en annan sak. Det är svårt att hålla reda på när alla lärare säger annorlunda saker. För att inte tala om vice rektorn... Han gör ingenting. När man kommer och klagar på en lärare tar han inte initiativ att göra någonting alls. Om du inte vill att ditt barn ska gråta av förvirring och ilska sätt inte ert barn på denna skola!
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2020

Highly recommend the international branch

Small beautiful school with a nice respectful atmosphere. The children know each other and all the staff. The sound volume is low In class so the children can study and develop in a nice way. We are very pleased with the school and our children are happy there. We can follow their academic progress from start and they love the IB-way of learning.
Elev
19 maj 2019

Very Good! Nice Study

This school is very good

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen