Omdömen

4.1
Baserat på 4 omdömen och 22 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2022

Förskola och skola med stort engagemang

Vi är mycket nöjda med både förskolan och skolan. Det är en trygg miljö där alla barn och elever blir sedda och lyssnade på. Personalen visar ett stort engegemang. Det är små barngrupper och fina lokaler. Samarbetet mellan hem och förskola/skola fungerar utmärkt. Våra två döttrar trivs mycket bra på Vendestigen!
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2022

Förskola och skola med stort engagemang

Vi är mycket nöjda med både förskolan och skolan. Det är en trygg miljö där alla barn och elever blir sedda och lyssnade på. Personalen visar ett stort engegemang. Det är små barngrupper och fina lokaler . Samarbetet mellan hem och skola/förskola har fungerat utmärkt. Vi kan varmt rekommendera Vendestigen!
Förälder / Vårdnadshavare
7 sep 2022

Vi är så nöjda!!

Vi har haft vår dotter där i snart 3 år och jag måste säga att vi är otroligt nöjda. Både förskolan och skolan fungerar väldigt bra. Verksamheten har höga ambitioner som vi tycker de lever upp till. Välutbildade och motiverade pedagoger och en härlig stämning. Vår dotter 5 år längtar dit nästan varje morgon. En fördel som vi ser är att hon kan gå kvar där till årskurs 6. Numera fina lokaler i fd Vasaskolans lokaler.,
Förälder / Vårdnadshavare
6 sep 2022

Otroligt bra och familjär skola

Fin skola med stort engagemang och låg personalomsättning. Som förälder känns det fint att så många lärare verkligen vill jobba just där. Jag får mycket och bra information och det är en oerhört fin stämning på skolan. Lärarna kan alla barns namn och även mitt och barnen trivs enormt bra (både på förskolan och i skolan). Jag upplever att barnen utvecklas enormt och att det finns stort utrymme för individanpassad undervisning. Imponerad över familjekänslan och hur välskött skolan är. Tacksam att mina barn går här!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen